k_skidrow Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπερα. Θελω να ανοιξω εναν λογαριασμο/πορτοφολι για συναλλαγες με bitcoin. Θελω αρχικα να αγορασω ενα συγκεκριμενο ποσο bitcoin και υστερα να κανω καποιες αγορες με αυτο. Αρχικα θα ηθελα να μου πειτε πως και τι,γιατι ειμαι τελειως ασχετος στο θεμα και αν υπαρχει καποιο link/οδηγος για να καταλαβω καλυτερα τι παιζει. Ευχαριστω οσους βοηθησουν και ας μεταφερθει το θεμα αν δεν ειναι στην σωστη ενοτητα. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2015 από k_skidrow
shodan Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Αν κάνεις μια αναζήτηση θα βρεις οδηγούς από το μέλος check2fire οι οποίοι είναι υπέρ αναλυτικοί. Οι αγορές που θα κανείς θα είναι καθαρά με Bitcoin ή θα αγοράσεις Bitcoin, θα τα πουλήσεις για ευρώ και θα αγοράσεις αυτό που θέλεις;Ρωτάω γιατί από τη στιγμή που επιτρέπεται να στείλεις έμβασμα στο εξωτερικό έως και 500€ το μήνα μπορείς να φορτίσεις το balance του PayPal η κάποια κάρτα όπως η revolut και να γλυτώσεις τις προμήθειες της μετατροπής των ανταλλακτηριων.
chek2fire Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Για να ανοίξεις ένα πορτοφόλι δες αυτόν εδώ τον οδηγό που έχω φτιάξει http://www.insomnia.gr/topic/575018-info-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AE%CF%83%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%BF-%CF%83%CE%B1%CF%82-bitcoin-wallet/page-1?hl=bitcoin
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα