Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί πρήζεις τα συκώτια των άλλων;  :-)

Σοβαρά τώρα, έχεις το προσωπικό σου thread στο οποίο μπορείς να μιλάς για τη m2000 όσο θέλεις. Δε νομίζεις ότι το να γράφεις σχετικά παντού είναι λίγο over the top?

• Like 2
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι είναι αυτό που σε κάνει να πιστεύεις ότι έχεις κάποια σχέση με το τι αναρτήσεις θα κάνω; Ακολουθείς κάποιο Ευαγγέλιο; Άσε να κρίνει ο καθένας, εκτός και θεωρείς τους πάντες βλάκες, και σχόλια απαξιωτικά να τα κάνεις εκεί που σε παίρνει.

Αν είσαι μάγκας να συζητάς για το θέμα. Και εκεί να σου βγάλω και το καπέλο. Γκέκγε, ή να τα ξαναγράψω.. (ευτυχώς και δεν είδα κατινιές με πμ, αυτό στο αναγνωρίζω)..

Δημοσ.

Βεβαια αν διαβασετε τις αναρτησεις του Μ2000... ειναι παντα/συνηθως εντος θεματος (αναφεροντας σχεδον παντα και την Μ2000 βεβαια... αλλα ειναι και φυσικο, αφου πολλοι συνηθιζουν να αναφερουν και παραδειγματα απο την προσωπικη τους υπερ-εξειδικευση) - τωρα εγω ειμαι καινουργιος εδω βεβαια, οποτε τα συκωτια μου αντεχουν ακομη, αλλα, απο τα λιγα που εχω δει, ο Μ2000 δινει λυσεις/απαντησεις και εκτος Μ2000!

Επιπλεων νομιζω πως στο συγκεκριμενο θεμα ημουν εγω που εμμεσα ενεπλεξα καπως τον Μ2000... απο την αντιπαραθεση μου με τον kilon περι Ελληνικης...

Σε καθε περιπτωση... ηρεμα κυριοι!

Δημοσ.

Εννοείται ότι δεν χαλάω τη καρδιά για τίποτα..μέχρι δευτέρας παρουσίας - μετά δεν ξέρω!

Και προφανώς όλοι μας δεν είμαστε στα καλύτερα όλες τις ώρες..Από σκοτούρες ένα σωρό!

Θα προσπαθήσω να μην εμπλέκω θέμα μιας απλής γλώσσας με μια γλώσσα γοήτρου όπως η C.,,

Δημοσ.

Συμφωνώ με def που σου κάνει μία ευγενική παρατήρηση, σου είχα κάνει και εγώ σε άλλο thread επίσης με ευγενικό τρόπο. Το παπι ήταν λιγο πιο απότομο, πιστεύω πως πρέπει λίγο να το δεις.

Σου έχουμε δώσει όλοι εύσημα για τι δουλειά που έχεις ρίξει, οκ, απλώς τον τελευταίο καιρό σχεδόν σε όλα τα threads υπάρχει ένα snippet της γλώσσας σου (με ελληνικά keywords και capital, που εμένα προσωπικά μου καίνε τα μάτια). Δεν νομίζεις πως είναι λίγο υπερβολικό; Δεν νομίζεις πως είναι επιεικώς borderline spam; 

Πάντα φιλικά.

• Like 1
Δημοσ.

Spam;

Όχι βέβαια; Άλλο πράγμα η γνώμη μου και η δική σου και άλλο η πραγματικότητα. Και η πραγματικότητα ακόμα και αν δεν εξηγείται βιώνεται. Το να λέει κάποιος έχει πρόβλημα το κατανοώ. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Μπορεί να συμφέρει σε κάποιον το δικό του πρόβλημα να το βλέπει στις δράσεις του άλλου! Δεν ξέρω. Δεν είμαι ο ψυχολόγος κανενός εδώ! Και ασφαλώς δεν επιθυμώ να μου κάνουν το ψυχογράφημα. Εδώ λοιπόν υπάρχουν τόσα θέματα και τόσες αναρτήσεις, που δεν τις βλέπω και πιστεύω ότι πάρα πολλά άλλα άτομα τις δικές μου αναρτήσεις δεν τις βλέπουν. Δηλαδή αν ήθελα να κάνω spam..θα αναρτούσα δέκα μηνύματα σε τρεις σελίδες μη γενικού ενδιαφέροντος;

Κάτι δεν ταιριάζει έτσι; Πώς το βλέπεις;

Δημοσ.

Λέω στον φιλοξενούμενό μου ότι οι δικοί του τον επιθύμησαν για να καταλάβει η παρουσία του κούρασε

και ότι πρέπει να φύγει.

Κι εκείνος μου απαντά "ε, τότε να τους φέρω κι αυτούς εδώ" !!!

Κάτι τέτοιο κάνεις.

Προσπαθούν να σου το πουν ευγενικά αλλά είσαι ανεπίδεκτος.

Δεν ενδιαφέρει τον κόσμο αυτό που έφτιαξες παρά μόνον στα πλαίσια ενός συγκεκριμένου νήματος.

Δεν αρέσει στους θαμώνες εδώ να το βλέπουν διαρκώς μπροστά τους επειδή εσύ είσαι κολλημένος μ' αυτό.

Έχει γίνει πλέον ενοχλητικό.

Τελικά θα προκαλέσεις την επέμβαση των διαχειριστών και τότε θα αναγκαστείς να συμμορφωθείς με

το ζόρι ή θα σου ρίξουν ban.

Κατάλαβες τώρα;

-

Δημοσ.

Όχι!

Δεν υπάρχει θέμα για μένα! Αν η δραστηριότητά μου έχει κάτι το μεμπτό θα ήθελα να μου γνωστοποιηθεί από τους διαχειριστές και όπως λέει και η Στανίση, για την περίπτωσή σου Σμιρνοβ  "Συγνώμη, Κύριε ποιός είστε;"

- και καλά ο Πάπι αγανάκτησε για το σεντόνι που έγραψα, αλλά ο Defacer τι πετάχτηκε μπορεί να μας εξηγήσει, και έγινε εδώ πέρα τακτικό δικαστήριο με κατήγορους και τα ρέστα;

Δημοσ.

OP here. Εγώ ρώτησα κατά πόσο είναι εύκολο να φτιάξω ένα GUI.

Πήρα την απάντηση ότι με τις γνώσεις που έχω αυτή τη στιγμή θα είναι από πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο.

Τώρα, για το υπόλοιπο spam που έγινε, ελπίζω να το λύσει ο Moderator που του έστειλα PM για να το κλειδώσει. 

May the Force be with you

Δημοσ.

OP here. Εγώ ρώτησα κατά πόσο είναι εύκολο να φτιάξω ένα GUI.

Πήρα την απάντηση ότι με τις γνώσεις που έχω αυτή τη στιγμή θα είναι από πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο.

Κατα την γνωμη μου, και αλλων ισως, ειναι απλως προωρο (κυριως επειδη "πρωτοετής φοιτητής και στο πρώτο εξάμηνο ασχολούμαστε με την εκμάθηση της C" - διοτι, οπως γραφει και (τ)ο παπι, θα πρεπει να διαβασεις για event driven paradigm, να διαλεξεις framework, και διαφορα αλλα, που κατα την γνωμη μου θα σε αποσπασουν).

Μια "ιδεα": γιατι G.U.I. και οχι -σε πρωτη φαση- Textual/Terminal User Interface (T.U.I.);

Τώρα, για το υπόλοιπο spam που έγινε, ελπίζω να το λύσει ο Moderator που του έστειλα PM για να το κλειδώσει. 

Ε, καλα, δεν εγινε και τιποτε σπουδαιο... απλα, καποιοι βγηκαμε εκτος θεματος (συνηθες)... και καποιοι (εκ των προηγουμενων καποιων) την πεσανε  σε καποιον (εκ των προηγουμενων καποιων)...

May the Force be with you

Ο Θεος μαζι σου λεβεντη!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...