makfil Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Είπαμε ότι και τα 2 πολυμηχανήματα χρησιμοποιούν τα ίδια μελάνια. Σε ότι αφορά στο χαρακτηρισμό "περίεργοι Όροι" εννοώ ότι στέλνει μόνο με courier και δεν πουλάει στο μαγαζί, έστω και αν βρίσκεσαι δίπλα. Και για δωρεάν μεταφορικά απαιτεί αγορές πάνω από 85€ (μια φορά συμμετείχα και εγώ, με αγορά μελανιών για HP εκτυπωτή, για να συμπληρώσει ο φίλος το όριο της δωρεάν μεταφοράς).
epsilon753 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 τα μελάνια στο Planetink είναι πολύ φθηνά + καλά μεταφορικά. Τα έχει δοκιμάσει κανείς;
makfil Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Έγραψα στο #8 ότι από αυτούς αγοράζω και για τη χρήση εκτύπωσης που κάνω είμαι ικανοποιημένος.
epsilon753 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Εκτυπωσα με τα μελανακια που ειχε μεσα μια φωτογραφια απευθειας απο iphone με airprint. Πολυ γρηγορη η εκτυπωση. Η φωτο ομως βγηκε αρκετα πιο σκοτεινη. Δεν ξερω αν φταιει το χαρτι (generic φωτογραφικο χαρτι), ο εκτυπωτης η το airprint. Θα συνεχισω τις δοκιμες. Η εμπειρια των υπολοιπων;
arma1 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 εγω εχω ενα θεμα και δε ξερω πως να το διορθωσω ,παταω εκτυπωση και μου λεει οτι ο εκτυπωτης ειναι σε παυση ,τι πρεπει να κανω; τον εχω ανοιχτο στο copy ,τι αλλο χρειαζεται; η συνδεση με το pc ειναι με lan ,παιζει κανα ρολο αυτο; Ακυρο, επρεπε να επιλεξω εκτυπωτη ws ,η αληθεια ειναι πως με την εκτυπωση φωτο δεν ξετρελαθηκα
arxaggelos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 τα μελάνια στο Planetink είναι πολύ φθηνά + καλά μεταφορικά. Τα έχει δοκιμάσει κανείς; Κι εγώ το ανέφερα λίγο νωρίτερα.
epsilon753 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Λοιπόν εκτύπωση σε καλό φωτογραφικό χαρτί HP από Mac με OSX El Capitan και Wireless. Η εκτύπωση για καποιο λόγο κόλλησε στα 2/3 της φωτογραφίας και η ποιότητα σε καμιά περίπτωση ικανοποιητική. Άρα μέχρι τώρα: Iphone + AirPrint + MX725 = FAIL iMac + MX725 = FAIL Από ότι φαίνεται ο εκτυπωτής ΔΕΝ κάνει για φωτογραφίες (μεγάλη ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ). Μένει μόνο μια δοκιμή για εκτύπωση από Windows. Σημείωση για την εκτύπωση από το Mac: οι drivers που είχε μέσα το cd του εκτυπωτή δεν κάναν για El Capitan και κατέβασα απευθείας από το site της Canon. Πάντως μεγάλο FAIL.
arma1 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Σήμερα που έβγαλα φώτο μια κάρτα Χριστουγέννων βάζοντας μέσα σε αυτήν μια άλλη μπορώ να πω ότι έμεινα ευχαριστημένος,ζωντανά χρώματα και καθαρά Συνδεδεμένο με win10
ChrisN.S. Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Λοιπόν εκτύπωση σε καλό φωτογραφικό χαρτί HP από Mac με OSX El Capitan και Wireless. Η εκτύπωση για καποιο λόγο κόλλησε στα 2/3 της φωτογραφίας και η ποιότητα σε καμιά περίπτωση ικανοποιητική. Άρα μέχρι τώρα: Iphone + AirPrint + MX725 = FAIL iMac + MX725 = FAIL Από ότι φαίνεται ο εκτυπωτής ΔΕΝ κάνει για φωτογραφίες (μεγάλη ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ). Μένει μόνο μια δοκιμή για εκτύπωση από Windows. Σημείωση για την εκτύπωση από το Mac: οι drivers που είχε μέσα το cd του εκτυπωτή δεν κάναν για El Capitan και κατέβασα απευθείας από το site της Canon. Πάντως μεγάλο FAIL. Πρώτη φορά χρησιμοποιείς εκτυπωτή; Για να δεις στο χαρτί αυτό που βλέπεις στην οθόνη ή του iMac ή του iPhone σου θα πρέπει να είναι color calibrated οθόνες και printers με ειδικά profiles κλπ κλπ..
makfil Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 @ epsilon753 Στα Windows, και υποθέτω και στους Mac, το μενού του εκτυπωτή έχει ρυθμίσεις για την ποιότητα αφενός του χαρτιού αφετέρου της εκτύπωσης και, για φωτογραφική εκτύπωση, επιλέγεις τις καλλίτερες. Και μην ξεχνάμε ότι, εάν θέλουμε να ζήσουν αρκετό καιρό οι φωτο από inkjet, πρέπει να τις πλαστικοποιήσουμε, αλλιώς θα αλλοιωθούν με τον καιρό τα μελάνια.
epsilon753 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Πρώτη φορά χρησιμοποιείς εκτυπωτή; Για να δεις στο χαρτί αυτό που βλέπεις στην οθόνη ή του iMac ή του iPhone σου θα πρέπει να είναι color calibrated οθόνες και printers με ειδικά profiles κλπ κλπ.. Συγκρινω το αποτελεσμα ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, σε σχεση με τις φωτογραφιες που βγαζει ο 4-5ετιας φωτογραφικος μου HP Photosmart D5460. Αποψη μου λοιπον πως το καινουριο μας πολυμηχανημα υπολειπεται σαφως.
viper2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Λοιπόν εκτύπωση σε καλό φωτογραφικό χαρτί HP από Mac με OSX El Capitan και Wireless. Η εκτύπωση για καποιο λόγο κόλλησε στα 2/3 της φωτογραφίας και η ποιότητα σε καμιά περίπτωση ικανοποιητική. Άρα μέχρι τώρα: Iphone + AirPrint + MX725 = FAIL iMac + MX725 = FAIL Από ότι φαίνεται ο εκτυπωτής ΔΕΝ κάνει για φωτογραφίες (μεγάλη ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ). Μένει μόνο μια δοκιμή για εκτύπωση από Windows. Σημείωση για την εκτύπωση από το Mac: οι drivers που είχε μέσα το cd του εκτυπωτή δεν κάναν για El Capitan και κατέβασα απευθείας από το site της Canon. Πάντως μεγάλο FAIL. ευτυχως που δεν αγορασα. Thanks
arisfilitsis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟΣ ΜΕ ΤΑ WINDOWS 10???
arma1 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Ναι ,εγω win10 εχω 64 bit ,εχω δοκιμασει ολες τις συνδεσεις (wifi-lan-usb) και δουλευει τελεια 1
arma1 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 μια απορια εχω ,οταν ανοιγω το καπακι για να κανω σαρωση ενα εγγραφο η μια γωνια του καπακιου δεν εχει ασφαλεια παρα μονο η αριστερη, ετσι ειναι η εχουμε θεμα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις