aristos26 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) καλησπέρα! πρώτη φορά γράφω εδώ πέρα...αν είναι σε λάθος μέρος ας το μεταφέρει κάποιος moderator...λοιπόν έκδοση 9.1 είχα πρόβλημα με τα τραγούδια και με την (siri)...γρατζούναγε ο ήχος(παραμορφώνει)...πέρασα πριν 1 ώρα την 9.2 και τίποτα...έκανα hard reset και έστρωσε...το κινητό έχει να κάνει 1 χρόνο restore!και θα του κάνω την άλλη εβδομάδα που θα το αγοράσω από τον γαμπρό μου... λογικά θα πάρει τα πάνω του με το restore και δεν θα έχω πάλι το ίδιο πρόβλημα...εδώ έστρωσε με(hard reset)...έχει/είχε κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα???...και κάτι ακόμα μου είπε ότι δεν κάνει να ακούω μουσική χωρίς ακουστικά...ισχύει ρε παιδιά??? ευχαριστώ!!! Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2015 από aristos26
zio10 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δεν κάνει να ακούς χωρίς ακουστικά για ποιο λόγο;! Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι για να μην ταλαιπωρείται το ηχείο αλλά μπορείς απλά να μην ακούς στο τέρμα...
aristos26 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 και εγώ αυτό του είπα...απλά δεν θα το βάζω στο τέρμα...
dimips Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δεν είναι και πολύ ευχάριστος ο ήχος της μουσικής που βγάζει το 5s χωρίς ακουστικά. Με τα ακουστικά είναι πολύ πιο ποιοτικός.
zio10 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δεν είναι και πολύ ευχάριστος ο ήχος της μουσικής που βγάζει το 5s χωρίς ακουστικά. Με τα ακουστικά είναι πολύ πιο ποιοτικός. Άλλο αυτό όμως κι άλλο δεν κάνει να ακούς χωρίς ακουστικά!
aristos26 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δεν κάνει να ακούς χωρίς ακουστικά για ποιο λόγο;! Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι για να μην ταλαιπωρείται το ηχείο αλλά μπορείς απλά να μην ακούς στο τέρμα... για το άλλο τι λες???φθαρμένα αρχεία μυρίζομαι...
zio10 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Αφού έστρωσε με soft reset μάλλον δεν είναι κάτι σοβαρό ή μπορεί να ήταν και τυχαίο
aristos26 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Αφού έστρωσε με soft reset μάλλον δεν είναι κάτι σοβαρό ή μπορεί να ήταν και τυχαίο το έχει ξανακάνει στον γαμπρό μου και είχε στρώσει πάλι με (hard reset)...
aristos26 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Αφού έστρωσε με soft reset μάλλον δεν είναι κάτι σοβαρό ή μπορεί να ήταν και τυχαίο hard reset κάναμε...έχει διαφορά απότι διάβασα...
zio10 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 hard reset κάναμε...έχει διαφορά απότι διάβασα... Όχι, το σημαντικό είναι ότι δε φαίνεται να είναι hardware πρόβλημα
aristos26 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Όχι, το σημαντικό είναι ότι δε φαίνεται να είναι hardware πρόβλημα ναι ευτυχώς...
aristos26 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 δεν γνωρίζει κανένας άλλος κάτι???...
aristos26 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 ρε παιδιά? το ξανάκανε πάλι...youtube,radio,siri το κάνει μόνο σε αυτά...software h harware πρόβλημα? πιστεύω software αλλά θελω γνώμες...πρώτη φορά θα πάω σε (ios)... Αφού έστρωσε με soft reset μάλλον δεν είναι κάτι σοβαρό ή μπορεί να ήταν και τυχαίο το ξανάκανε πάλι...youtube,radio,siri το κάνει μόνο σε αυτά...software h harware πρόβλημα? πιστεύω software
zio10 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Πρέπει να το κάνεις restore και set up as new για να σιγουρευτείς...αν είναι software πρέπει να σταματήσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα