pittas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 πηρα ενα samsung evo 250 τον εβαλα ολα οκ, install τα windows ok. Το προβλημα ειναι οτι δεν βλεπει τπν 2ο δισκο μου ενα western digital black caviar 1tb. Στο bios τον βλεπει κανονικα...αλλαζω καναλια, παλι τιποτα Τι μπορει να φταιει;
pittas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 το disk management δεν το ανοιξα καν. θα το κανω μολις γυρισω σπιτι σε λιγο και θα αναφερω
pittas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Τελικα απο το disk management λυθηκε το θεμα...δεν ειχε παρει γραμμα για καποιο λογο. Του εκανα assign ενα γραμμα και το ειδε αμεσως. Γιατι συνεβη αυτο ?
BlueBlood7 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Καινούργιος ήταν ο δίσκος ή παλιός? Είχες αρχεία μέσα?
pittas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 παλιος. ειχα αρχεια ναι. τα εχω ακομη ολα κανονικα. Ευχαριστω παντως, δεν πηγαινε το μυαλο μου σε κατι τοσο απλο. Δεν το εχω ξαναδει να πρεπει να κανεις letter assign για να δει το δισκο....ισως μπερδευτηκε το πραγμα που δοκιμαζα συνεχως τα sata channels στη motherboard
BlueBlood7 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Αφού υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα αρχεία σου τότε όλα καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα