AlexKane Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Θα σου απαντούσα όπως έχω κάνει άπειρες φορές εδώ μέσα σε όμοιους σου αλλα γράφω απο το κινητό βλέπεις. Καμια όρεξη. Σοφή επιλογή.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Άκου τι θα κανεις. Θα πάρεις ενα Android Και μετά ενα Lumia Θα κάτσεις να μάθεις τα WP γιατί είσαι ίσως ο μεγαλύτερος άσχετος. .... Το εκαναν αλλοι για αυτον και μαντεψε: αυτοι που πηραν android, εμειναν ευχαριστημενοι κ για αυτο κατα ~80% ξαναδιαλεγουν android σαν επομενη συσκευη. αυτοι που πηραν wp, εμειναν δυσαρεστημενοι κ για αυτο μονο κατα ~20% ξαναδιαλεγουν wp σαν επομενη συσκευη κ προτιμουν να πανε σε αλλες πλατφορμες. Android and iOS trump Windows Phone for user loyalty According to the infrastructure giant, 82 per cent of Android users and 73 per cent of iOS users picked a new smartphone powered by the new platform. In contrast, only 20 per cent of Windows Phone users stuck with the Microsoft platform, with the majority churning to Android. In USA more than 80% of Windows Phone user abandon the OS http://liliputing.com/2015/11/reports-windows-falling-fast.html This year about 82 percent of Android users who bought a new phone bought one running Android, while 73 percent of iPhone users who switched phones bought a new iPhone. But Ericsson says only about 20 percent of Windows phone users who bought a new phone purchased a model running Windows software. About 60 percent of users switched to Android phones, while about 15 percent switch to iOS. Oπως βλεπεις, ελαχιστοι χρηστες wp ξαναεπιλεγουν wp οταν αγοραζουν το επομενο κινητο τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tulipas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Το εκαναν αλλοι για αυτον και μαντεψε: αυτοι που πηραν android, εμειναν ευχαριστημενοι κ για αυτο κατα ~80% ξαναδιαλεγουν android σαν επομενη συσκευη. αυτοι που πηραν wp, εμειναν δυσαριστημενοι κ για αυτο μονο κατα ~20% ξαναδιαλεγουν wp σαν επομενη συσκευη κ προτιμουν να πανε σε αλλες πλατφορμες. Android and iOS trump Windows Phone for user loyalty In USA more than 80% of Windows Phone user abandon the OS Καμια σχέση με τον τρόπο που το εννοώ. Αν ξέρει να ψάχνει για ρομς ξέρει να ψάχνει και για apps. Είναι σαν κάτι χαζαδες που μου λένε μα καλά το instagram σας είναι χάλια και παίρνω ύφος Jesse Pinkman "6tag B**TCH!" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KwstasXt Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Η Μicrosoft εχει ενα αρκετα αξιολογο Mobile OS και τα tiles πραγματικα ειναι φοβερα πρακτικα , αλλα πρεπει να ριξει αρκετα περισσοτερους πορους στην αναπτυξη του.Μου δειχνει ωρες ωρες σαν να το εχει τελευταιο στις προτεραιοτητες της.Καποια βασικα apps οπως viber , instagram κτλπ πρεπει να πληρωσει τις εκαστοτε εταιριες να φτιαξουν την εφαρμογη up to date με αυτες των android/iOS.Δεν ειναι πολλες πιστευω αλλα θα κανουν την διαφορα. Οι ναυαρχιδες επισης που παρουσιασε δεν εχουν αυτο το prestige που χαριζουν οι αλλες εταιριες κακα τα ψεματα.Για να κανω το κινητο μου να φενεται "premium" πρεπει να αγορασω θηκη mozo.Οσο για το continuum φαινεται καλη κινηση.Ειναι η αρχη για το επομενο βημα (.exe προγραμματα) . Εφαρμογες γενικα εχει το store , θα βρεις να κανεις την δουλεια σου εν τελει , αλλα ειναι φοβερα οι περισσοτερες outdated και αυτο χτυπαει πολυ στο ματι δυστυχως. PS : Κατοχος Lumia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Εγω guys ειμαι νεος κατοχος του Lumia 640 XL και μπορω να πω οτι το android δεν μπορει με τιποτα να συγκριθει με το Windows phone 10 οσον αφορα την σβελταδα και εμπειρια χρησης. Μπορει να λειπουν καποιες εφαρμογες αλλα υπαρχουν πολλες παράπλησιες που κανουν την ιδια ισως και καλυτερη δουλεια με μοναδικη εξαιρεση το Facebook που στις αλλες πλατφορμες ειναι μπροστα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Το μεγάλο πρόβλημα των windows phone -και απορώ γιατί δεν έχει αναφερθεί- είναι ο launcher του. Πήγε να κάνει τη διαφορά η MS, αλλά τελικά κατέληξε να προσφέρει μια οθόνη που όταν γεμίζει, σκρολάρεις πάνω-κάτω ασταμάτητα και καταλήγεις να χάνεις την μπάλα. Ειλικρινά δεν παλεύεται αυτό το πράγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tulipas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Το μεγάλο πρόβλημα των windows phone -και απορώ γιατί δεν έχει αναφερθεί- είναι ο launcher του. Πήγε να κάνει τη διαφορά η MS, αλλά τελικά κατέληξε να προσφέρει μια οθόνη που όταν γεμίζει, σκρολάρεις πάνω-κάτω ασταμάτητα και καταλήγεις να χάνεις την μπάλα. Ειλικρινά δεν παλεύεται αυτό το πράγμα.Γιαυτο μπορείς να έχεις μικρά μεγάλα tiles και να τα καρφιτσώνεις όπουδηποτε θες. Τα πιο σημαντικά πάνω και τα πιο άχρηστα κάτω. Οτι πιο βολικό. Βέβαια απο εσένα δεν περίμενα και κάτι άλλο να πεις αλλα τεσπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Καλά, το τί περίμενες ή δεν περίμενες με αφήνει αδιάφορο. Η ουσία είναι ότι τόσο η home screen των wm όσο και ο κατάλογος των προγραμμάτων, είναι δυο μεγάλες, κατακόρυφες λίστες που όσο αυξάνονται οι εφαρμογές, τόσο πιο δύσχρηστες γίνονται. Καμία σχέση με android και ios, ειδικά με android, που με 3 gestures περνάς 3 σελίδες εφαρμογών, τις οποίες εφαρμογές μπορείς να ομαδοποιείς σε φακελάκια αν θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Καλά, το τί περίμενες ή δεν περίμενες με αφήνει αδιάφορο. Η ουσία είναι ότι τόσο η home screen των wm όσο και ο κατάλογος των προγραμμάτων, είναι δυο μεγάλες, κατακόρυφες λίστες που όσο αυξάνονται οι εφαρμογές, τόσο πιο δύσχρηστες γίνονται. Καμία σχέση με android και ios, ειδικά με android, που με 3 gestures περνάς 3 σελίδες εφαρμογών, τις οποίες εφαρμογές μπορείς να ομαδοποιείς σε φακελάκια αν θες. Πέρα από το ότι προσωπικά μου αρέσει η εμφάνιση και η φιλοσοφία των windows mobile (αυτό είναι υποκειμενικό σίγουρα) μπορείς να φτιάξεις "φακέλους" με πολλά εικονίδια μέσα. Απλά μεγαλώνεις το tile και σέρνεις μέσα του ένα άλλο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jophiel Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μόλις είδα μπήκε ο jophiel θα σου απαντήσει πιστεύω τον κόβω ορεξάτο απόψε. Μπα... Δεν έχω πολύ όρεξη για κατεβατά σήμερα. Δεν είμαι ορεξάτος. Αυτά που γράφει τα έχει διαβάσει, τα αναπαράγει και δεν πρόκειται να του αλλάξω γνώμη. Σε κάτι τέτοια η απάντηση είναι απλή: μη σώσει και πάρει ποτέ windows phone, αφού τα θεωρεί τόσο άχρηστα. Δε θα χάσω εγώ ή εσύ, αλλά αυτός. Θέλει να συμμετάσχει στο πρόγραμμα της Google "καλώς ορίσατε στο 24ωρο γκαλοπ αγαπητά μου πειραματόζωα". Αυτό θεωρώ εγώ. Αυτός θεωρεί ότι θέλει 1.500.000, γιατί το μισό εκατομμύριο του windows store είναι λίγο γι αυτόν. Διαφωνούμε, end of story. Αν επιμείνω θα καταλήξουμε σε ατελείωτα κατεβατά με, πιθανότερο, αποτέλεσμα να γίνει ακόμα πιο φανατικός υπέρ των android. Δε σκοπεύω να ξανατροφοδοτήσω τέτοιους διαλόγους. Εκτός κι αν υπάρχουν συγκεκριμένες συνθήκες. Θα σου συνιστούσα να κάνεις το ίδιο. Απλά δεν έχει νόημα φίλε μου.- Καλά, το τί περίμενες ή δεν περίμενες με αφήνει αδιάφορο. Η ουσία είναι ότι τόσο η home screen των wm όσο και ο κατάλογος των προγραμμάτων, είναι δυο μεγάλες, κατακόρυφες λίστες που όσο αυξάνονται οι εφαρμογές, τόσο πιο δύσχρηστες γίνονται. Καμία σχέση με android και ios, ειδικά με android, που με 3 gestures περνάς 3 σελίδες εφαρμογών, τις οποίες εφαρμογές μπορείς να ομαδοποιείς σε φακελάκια αν θες. Αυτό που γράφεις ισχύει... Σχεδόν. Στα windows phone περνάς το 100% της λίστας με 2-3 gestures: μία για να πατήσεις πάνω σε ένα γράμμα της λίστας, όπου σου βγάζει ένα grid με το αρχικό γράμμα των εφαρμογών που έχεις εγκαταστήσει, μία για να πατήσεις το αρχικό γράμμα της εφαρμογής που ψάχνεις, όπου σου εμφανίζει τις εφαρμογές που ξεκινούν από αυτό το γράμμα και μία για να πατήσεις την εκκίνηση της εφαρμογής. Στο 930 μου έχω εγκατεστημένες περίπου 200 εφαρμογές και βρίσκω έυκολα αυτό που θέλω με τον παραπάνω τρόπο. Σε ένα android ή iphone αν είχα τον ίδιο αριθμό εφαρμογών πόση ώρα θα μου έπαιρνε; Αυτές που χρησιμοποιώ συχνά, ή αυτές που θέλω να μου παρουσιάζουν πληροφορία (πχ καιρός) τις έχω στην επιφάνεια εργασίας και επιπλέον έχω δημιουργήσει φακέλους με τις εφαρμογές, που χρησιμοποιώ συχνά, ανά κατηγορία. Δεν βρίσκω πουθενά κάποιο πρόβλημα. Απλά για κάποιον που έρχεται από τα άλλα 2 μεγάλα λειτουργικά, αυτό χρειάζεται ένα βαθμό εξοικίωσης. Όπως έχω ξαναγράψει: δε μπορεί να αλλάζεις λειτουργικό και να περιμένεις ότι θα κάνεις τα πράγματα ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Σημασία έχει το αποτέλεσμα και όχι ο τρόπος. Όποιος το καταλάβει μαθαίνει γρήγορα, όποιος δεν το καταλάβει καταλήγει να παρατάει το καινούριο του κινητό μετά από λίγες μέρες και να βγαίνει στα forums και να το θάβει, επικαλούμενος μάλιστα και "εμπειρία" πάνω στο λειτουργικό που τελικά δεν χειρίστηκε... Αυτό το post και τέρμα για σήμερα. Καλό βράδυ σε όλους. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agmourk Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Να ρωτήσω κάτι σχετικά με τις εφαρμογές? Μπορεί κάποιος να μου δείξει μια εφαρμογή του Android ή iOS, που είναι optimised να τρέχει σε κινητό και σε tablet και σε υπολογιστή? γιατί αν δεν κάνω λάθος δεν μπορείς να αλλάξεις ανάλυση στα υπόλοιπα λειτουργικά, και καταλήγεις με κάτι χοντροκομμένα εικονίδια με τεράστια κενά μεταξύ της οθόνης και της εφαρμογής. Γιατί, στο 930 που έχω, έχω αλλάξει ανάλυση ενώ ο αδερφός μου με G4, έχει κολλήσει με κάτι τεράστια εικονίδια, και σε μεγαλύτερη οθόνη. Επίσης κάτι άλλο. Μπορεί κάποιος να μου δείξει εφαρμογές των δύο πλουσιότερων store, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε σύνδεση με τηλεόραση ή οποιαδήποτε άλλη οθόνη? Γιατί νομίζω ότι δεν υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ? Γιατί νομίζω ότι τα πλούσια store είναι πολύ ΦΤΩΧΑ? Υγ1. Μη μου πείτε για ποσοστά και γκαλοπ και αυτά που ακούσατε. Επίσης όταν κάνετε συγκρίσεις με λογισμικά καλό θα ήταν να τα έχετε χρησιμοποιήσει, και καλό θα ήταν να έχετε κινητό κάτω των 150 ευρώ και όχι note ή παραπλήσιο που τρέχει (σχετικά) νερό το Android. Γιατί στα WINPH είτε έχω 930, είτε 640 είναι το ίδιο. Και αυτό κάτι λέει για το λειτουργικό. Και εάν θέλετε συγκρίσεις με το τωρινό Android να συγκρίνουμε και τις μπαταρίες. Υγ2. Επίσης, GLANCE SCREEN έχει το Android? ή παλεύετε ακόμα με τα led που εγώ φωτίζω το σαλόνι? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexKane Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μπα... Δεν έχω πολύ όρεξη για κατεβατά σήμερα. Δεν είμαι ορεξάτος. Αυτά που γράφει τα έχει διαβάσει, τα αναπαράγει και δεν πρόκειται να του αλλάξω γνώμη. Σε κάτι τέτοια η απάντηση είναι απλή: μη σώσει και πάρει ποτέ windows phone, αφού τα θεωρεί τόσο άχρηστα. Δε θα χάσω εγώ ή εσύ, αλλά αυτός. Θέλει να συμμετάσχει στο πρόγραμμα της Google "καλώς ορίσατε στο 24ωρο γκαλοπ αγαπητά μου πειραματόζωα". Αυτό θεωρώ εγώ. Αυτός θεωρεί ότι θέλει 1.500.000, γιατί το μισό εκατομμύριο του windows store είναι λίγο γι αυτόν. Διαφωνούμε, end of story. Αν επιμείνω θα καταλήξουμε σε ατελείωτα κατεβατά με, πιθανότερο, αποτέλεσμα να γίνει ακόμα πιο φανατικός υπέρ των android. Δε σκοπεύω να ξανατροφοδοτήσω τέτοιους διαλόγους. Εκτός κι αν υπάρχουν συγκεκριμένες συνθήκες. Θα σου συνιστούσα να κάνεις το ίδιο. Απλά δεν έχει νόημα φίλε μου.- Μα δέν είχα καμία αμφιβολία επ' αυτού. Νομίζεις ότι περιμένω εσένα , ή τον οποιονδήποτε τυχαίο να με ενημερώσει; Εξ' άλλου, η επιχειρηματολογία αποτελεί προϊόν σκέψης. Στο τρέχον νήμα, (από τα καταγεγραμμένα σχόλιά σας) η επιχειρηματολογία σας, περιορίστηκε σε φθηνές δικαιολογίες και υποτιμητικά σχόλια σε οποιονδήποτε δεν εξυμνεί τα windows. Τί να κάνουμε, δεν ήταν η μέρα σας. Όνειρα γλυκά . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agmourk Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μα δέν είχα καμία αμφιβολία επ' αυτού. Νομίζεις ότι περιμένω εσένα , ή τον οποιονδήποτε τυχαίο να με ενημερώσει; Εξ' άλλου, η επιχειρηματολογία αποτελεί προϊόν σκέψης. Στο τρέχον νήμα, (από τα καταγεγραμμένα σχόλιά σας) η επιχειρηματολογία σας, περιορίστηκε σε φθηνές δικαιολογίες και υποτιμητικά σχόλια σε οποιονδήποτε δεν εξυμνεί τα windows. Τί να κάνουμε, δεν ήταν η μέρα σας. Όνειρα γλυκά . σε εμένα γιατί δεν απαντάς? επιχειρήματα δεν έχεις? :D φιλικά πάντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlexKane Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Να ρωτήσω κάτι σχετικά με τις εφαρμογές? Μπορεί κάποιος να μου δείξει μια εφαρμογή του Android ή iOS, που είναι optimised να τρέχει σε κινητό και σε tablet και σε υπολογιστή? γιατί αν δεν κάνω λάθος δεν μπορείς να αλλάξεις ανάλυση στα υπόλοιπα λειτουργικά, και καταλήγεις με κάτι χοντροκομμένα εικονίδια με τεράστια κενά μεταξύ της οθόνης και της εφαρμογής. Γιατί, στο 930 που έχω, έχω αλλάξει ανάλυση ενώ ο αδερφός μου με G4, έχει κολλήσει με κάτι τεράστια εικονίδια, και σε μεγαλύτερη οθόνη. Επίσης κάτι άλλο. Μπορεί κάποιος να μου δείξει εφαρμογές των δύο πλουσιότερων store, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε σύνδεση με τηλεόραση ή οποιαδήποτε άλλη οθόνη? Γιατί νομίζω ότι δεν υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ? Γιατί νομίζω ότι τα πλούσια store είναι πολύ ΦΤΩΧΑ? Υγ1. Μη μου πείτε για ποσοστά και γκαλοπ και αυτά που ακούσατε. Επίσης όταν κάνετε συγκρίσεις με λογισμικά καλό θα ήταν να τα έχετε χρησιμοποιήσει, και καλό θα ήταν να έχετε κινητό κάτω των 150 ευρώ και όχι note ή παραπλήσιο που τρέχει (σχετικά) νερό το Android. Γιατί στα WINPH είτε έχω 930, είτε 640 είναι το ίδιο. Και αυτό κάτι λέει για το λειτουργικό. Και εάν θέλετε συγκρίσεις με το τωρινό Android να συγκρίνουμε και τις μπαταρίες. Υγ2. Επίσης, GLANCE SCREEN έχει το Android? ή παλεύετε ακόμα με τα led που εγώ φωτίζω το σαλόνι? Όλες οι λειτουργίες που αναφέρεις, υπάρχουν εδώ και μερικά χρόνια. Ambient Display: http://imgur.com/BZ1AEiI Resolution: http://imgur.com/jWHUKOQ Στο δεύτερο screenshot, το κουμπί "Cast Screen", σου επιτρέπει να προβάλεις σε οποιαδήποτε οθόνη δέχεται google cast. Γιατί νομίζω ότι δεν υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ? Γιατί νομίζω ότι τα πλούσια store είναι πολύ ΦΤΩΧΑ? Η λέξη κλειδί είναι νομίζω. Ζητάω συγνώμη για το 2πλό πόστ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jophiel Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Αρχικά, η μόνη χρησιμότητα που έχει το Lumia που μου συστήνεις, είναι αυτή της ανακύκλωσης (εξ ού και η πλαστικάντζα). Ενώ το αλουμίνιο δεν ανακυκλώνεται; Επίσης μάθε ότι το αλουμίνιο είναι πιο φτηνό από το πολυκαρβονικό πλαστικό. 'Εχω παραθέσει πηγές αρκετές σελίδες πριν. Άρα δε διαβασες τα σχόλια και ήρθες απλά να γράψεις τη γνώμη σου. Τις αναβαθμίσεις που έχω πάρει στα Nexus, δεν τις βλέπεις σε Lamia ούτε με το κυάλι (βλέπε ναυαρχίδες της MSFT με WindowsPhone 7 -> ανακύκλωση, γιατί δε μπορεί να πάρει update). Παρόλα αυτά το Lumia 920, του 2012, θα πάρει τα 10άρια, αλλά το Nexus 4 της ίδιας εποχής θα μέινει επίσημα στο 5.1.... Επίσης, στο Nexus (επειδή εκεί παίρνεις αναβαθμίσεις) μιλάμε φυσικά για ουσιαστικές αλλαγές (ξέρεις αυτές που προσπαθεί να αντιγράψει η αγαπημένη σε λίγους MS, notifications, cotara, USB-OTG, κλπ). ... Παρόλα αυτά από ασφάλεια είναι στον πάτο... Τώρα πια, η MS, έχει όλες τις δυνατότητες που έχει το Android και αρκετές παραπάνω, η Google ακόμα να λύσει το θέμα των εφαρμογών που ανοίγουν στο παρασκήνιο χωρίς λόγο... Ούτε λόγος για τον έλεγχο των δικαιωμάτων των εφαρμογών, που ζητάνε τα πάντα, προκειμένου να δουλέψουν. Το έιχε στην 4.2, αλλά μετά την έβγαλε αυτή τη δυνατότητα... Γιατί άραγε; Πλέον είναι το μόνο λειτουργικό που δεν έχει αυτή τη δυνατότητα. Το θέμα είναι να καλύπτεις τα βασικά και μετά να πας στα πιο εξεζητημένα. Οι αντίστοιχες εφαρμογές που αναφέρεις, δεν υπάρχουν κάν στο WindowsStore, και όσες ελάχιστες υπάρχουν ακόμα, είναι για γέλια. Η ίδια η MSFT, έχει τις εφαρμογές της σε Android/iOS και είναι πιό πλήρεις απ' ότι στη δικιά της ανύπαρκτη πλατφόρμα. Αυτό είναι προσωπική γνώμη και όχι επιχείρημα. Σαν γνώμη τη σέβομαι, σαν άποψη δε τη δέχομαι, αφού από αυτό φαίνεται ότι δεν έχεις ιδέα από windows phone και απλά αναπαράγεις ότι γράφουν τα forums, ξεχνόντας ότι τόσο στο λειτουργικό, όσο και στις εφαρμογές, αυτό που διαβάζεις σήμερα μπορεί να έχει ήδη διορθωθεί αύριο. Επέτρεψέ μου να γράψω ότι διακρίνω και μια αρνητική προκατάληψη στην παραπάνω φράση σου... Δηλαδή και δεν έχεις άποψη και είσαι αρνητικά προκατειλημμένος, αυτό που έγραψα στο προηγούμενο post μου... Τώρα, τα HERE Maps και Nokia Music, τα χρησιμοποιούσε ο κόσμος στο Symbian (ξέρεις, τότε που η MSFT έβγαζε WindowsMobile/CE, το οποίο δεν έπαιρνε ούτε τηλέφωνο). ... και το Android δεν υπήρχε ούτε σαν ιδέα... Σύμφωνα με τον ανταγωνισμό της εποχής ήταν μια χαρά λογισμικό. Ακόμα χρησιμοποιείται σε συσκευές τοπογράφων, συσκευές barcode κ.α. Για τα υπόλοιπα, που έγραψες, θα σου πω ότι καλύτερα να τα χειριστείς πρώτα ο ίδιος και μετά να ξαναγράψεις. Προσωπικά τα έχω χειριστεί και στα δύο λογισμικά που αναφέρεις και ειδικά το here maps είναι πολύ καλύτερο σε windows phone. Το Νοκια music δεν υπήρξε σε windows phone. Ακόμα μια απόδειξη ότι γράφεις με το συναίσθημα και όχι με τη γνώση και τη λογική. Ήταν δημοφιλή στο Symbian, μέχρι που τα πήρε η MSFT όταν σούταρε το Symbian και το Meego, ώστε εμείς οι καταναλωτές, να έχουμε περισσότερες επιλογές. Κατά γενική ομολογία, το Symbian είχε μείνει πίσω, ακόμα και πριν την εξαγορά του εμπορικού σήματος των Lumia από την MS, και το Meego δεν το πήρε ψυχή ζώσα... Επιπρόσθετα, τα HERE και Nokia Music είναι καλύτερα ακόμα και στο Symbian απ' ότι στο WinMo. Ο λόγος είναι διότι η Nokia, έβγαζε ποιοτικό λογισμικό για ποιοτικές συσκευές και όχι πανάκριβες bugαρισμένες σαβούρες όπως αυτές: http://goo.gl/ZAVWPe Βέβαια, ακόμη και εκεί είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις πρόβλημα με τη μετριότητα. Αρκεί να είναι Microsoft. Πάτα στο Google (αφού σου αρέσει τόσο) ένα οποιοδήποτε μοντέλο ηλεκτρονικής συσκευής και στη συνέχεια τη λεξη "problem". Μετά έλα να μου γράψεις σε ποιο μοντέλο επωνυμης εταιρείας δε σου έβγαλε αποτελέσματα. Γράφω "επώνυμης" για να το έχει αγοράσει και κανένας άνθρωπος... Το θέμα είναι η εταιρεία να αναλαμβάνει τις ευθύνες της και να λύνει το πρόβλημα, αφου το να το αποφύγεις είναι αδύνατο. Αυτό είναι και το νόημα της ύπαρξης της εγγύησης και ο λόγος που, οι περισσότεροι, αγοράζουν επώνυμες συσκευές. Να θυμίσω (ενδεικτικά) το θέμα με το Z77 chipset της Intel, τα προβλήματα με την υπερθέρμανση του φορτιστή του iphone 5 κτλ... Η λίστα είναι πολύ μακρυά... Είναι θεμιτό να απαντάς, αλλά καλό είναι να είσαι και λίγο σχετικός, ώστε οι απαντήσεις σου να είναι σχετικές με το περιεχόμενο της παράθεσης που κάνεις. Ο λόγος που το αναφέρω, είναι διότι δε βρήκα κανένα επειχήρημα στην παράθεση που μου έκανες. Απλά γράφεις, ασυναρτησίες. Τι καλά που θα ήταν αν αυτά που (πολύ σωστά) έγραψες, τα εφάρμοζες ο ίδιος πρώτα ή τουλάχιστον να μην το απαιτούσες από το συνομιλητή σου... Θα μπορουσα να συνοψίσω το post σου στο ίδιο περίπου συμπέρασμα, αλλά δε θα ήταν σωστό. Θα σου πω μόνο να ηρεμίσεις λίγο και να μην πορώνεσαι. Όπως έγραψες: είμαι απλά ένας τυχαίος. Τί νόημα έχει να σπαταλάς το χρόνο σου για να τσακωθείς μαζί μου; Αντιθέτως, μέσα από πραγματικό διάλογο και αν τηρήσεις "ανοικτό μυαλό" θα κερδίσεις κάτι από την άποψή μου. Ειδικά αν υπολογίσεις ότι έχω κατανοήσει, στο μεγαλύτερο βαθμό, τη λειτουργία των windows phones. Τέλος, δεν προσβάλλω κανέναν με τα όσα γράφω. Απλά, διατυπώνω την άποψή μου, η οποία τυγχάνει να είναι ανώτερη από τη δική σου. Αν και δεν αναφέρονταν σε μένα, διακρίνω μια έπαρση και μια αλαζονία στην παραπάνω φράση σου. Με αυτό τον τρόπο, μόνο αντιδράσεις μπορείς να προκαλέσεις. Προσωπικά έχω "ανοσία¨σε τέτοιου είδους εκφράσεις, αλλά κάποιοι άλλοι θα το πάρουν πολύ βαριά και θα καταλήξεις να τσακώνεσαι συνέχεια. Απλά μια φιλική συμβουλή... Εξ' άλλου, η επιχειρηματολογία αποτελεί προϊόν σκέψης. Στο τρέχον νήμα, (από τα καταγεγραμμένα σχόλιά σας) η επιχειρηματολογία σας, περιορίστηκε σε φθηνές δικαιολογίες και υποτιμητικά σχόλια σε οποιονδήποτε δεν εξυμνεί τα windows. Η επιχειρηματολογία είναι κάτι με το οποίο έχω ασχοληθεί αρκετά, γι αυτό και θα σου γράψω ότι έχεις δίκιο στη πρώτη πρόταση. Αυτό που ξεχνάς είναι ότι είναι μια πολύπλοκη διαδικασία και εξαρτάται από τη γνώση, τη ευφυία, τον χαρακτήρα και τη γενικότερη κουλτούρα του ανθρώπου. Ο λόγος που σου απάντησα έτσι δεν ήταν για να σε υποτιμήσω, αλλά γιατί έχω βαρεθεί να απαντάω στις ίδιες απόψεις στα ίδια θέματα. Αυτά που έγραψες δεν ήταν πρωτότυπα και ταυτόχρονα δε διάβασες και τα προηγούμενα σχόλια. Κατάλαβε ότι από ένα σημείο και μετά είναι κουραστικό να απαντάω στα ίδια σχόλια σαν το δικό σου. Αυτός ήταν και ο βασικότερος λόγος που σου απάντησα: για να μην νομίζεις ότι σε υποτιμάω και όχι για να υποστηρίξω τα Windows. Αυτό που έγραψα το πιστεύω: αν δε θέλεις μην τα αγοράσεις, δε θα γίνω πλουσιότερος ή φτωχότερος από αυτή σου την απόφαση. Τί να κάνουμε, δεν ήταν η μέρα σας. Όνειρα γλυκά . Εδώ κλείνεις με τον ίδιο τρόπο που έκλεισες και το προηγούμενο μύνημά σου: με αλαζονία. Δεν κερδισες κάποια μάχη, γιατί δεν έδωσες κάποια μάχη. Λυπάμαι αν σου χαλάω το "όνειρο". Το μόνο που έκανες ήταν να τσακωθείς με τον tulipa και να επιλέξει να μην σου ξαναπαντήσει. Θα μπορούσα να το αναλύσω κι άλλο, αλλά μετά θα πρέπει, το post μου, να το βγάλω σε βιβλίο... Ξαναγράφω: δε με ενδιαφέρει να τσακωθώ μαζί σου και ο λόγος που σου έγραψα είναι για να μην νομίζεις ότι σε υποτιμάω. Ευχαριστώ για τα ονειρα γλυκά, αλλά δεν το βλέπω... Για ένα κατούρημα σηκώθηκα και κατέληξα να γράψω πάλι κατεβατό. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2015 από Jophiel 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις