Προς το περιεχόμενο

Parental controls - linux

vision

Προτεινόμενες αναρτήσεις

υπάρχει κανένα πρόγραμμα ανάλογο του Parental Controls των windows που να κάνει δηλαδή time management και έλεγχο χρησιμοποίησης προγραμμάτων;

Linux Mint χρησιμοποιώ προς το παρόν και Ubuntu MATE.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δε νομίζω οτι υπάρχει κάτι σε έτοιμο πρόγραμμα που το κάνει αυτό, αλλα μπορει να επιτευχθει αν έχεις αρκετές γνώσεις απο λινουξ.

google it

Δε νομίζω οτι υπάρχει κάτι σε έτοιμο πρόγραμμα που το κάνει αυτό, αλλα μπορει να επιτευχθει αν έχεις αρκετές γνώσεις απο λινουξ.

google it

Με ένα γρήγορο ψάξιμο στο community help του Ubuntu υπάρχουν αυτά https://help.ubuntu.com/community/ParentalControls

Κάνε μια μεγαλύτερη αναζήτηση/έρευνα ώστε να αποφασίσεις ποιό πρόγραμμα είναι κατάλληλο για αυτό που θες.

Για τρόπους-προβλήματα εγκατάστασης εδώ είμαστε B)

βρήκα ένα που λέγεται timekpr. Το εγκατέστησα και έχει μόνο time limitations, όχι και program limitations. Θα το τσεκάρω αν δουλεύει σωστά. Εφόσον ναι, πρέπει να βρω και ένα τρόπο ο έξτρα χρήστης που έχω φτιάξει (δεν είναι admin) να μην μπορεί να κάνει οτι κάνει κι ο admin (εγώ δηλαδή).  Αυτό γίνεται εύκολα;

όλα αυτά στο community help του Ubuntu είναι για internet access, όχι αυτό που ψάχνω εγώ.

Γίνεται αλλά όχι ευκολα είναι συνδυασμός διαφόρων παραγόντων. Η κατευθυνση που πρέπει να κοιτάξεις ακουει στο όνομα pam.

έλεγα μήπως υπάρχει κάτι έτοιμο, να αρχίσω να δίνω δικαιώματα, θα μου βγει το λάδι.

Και είναι κρίμα να μην υπάρχει δηλαδή, γιατί σε αποθαρρύνει να φτιάξεις "παιδικό" χρήστη linux. Τα Windows εδώ προσφέρουν εύκολη έτοιμη λύση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...