Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να αγοράσω μία μητρική για να κουμπώσω τον 4170 i3. Το pc χρησιμοποιείται για internet κυρίως και λίγο World of Tanks με την r7 250x. Δεν θα ήθελα να πάω σε κάτι πολύ ακριβό. Το B85 chipeset αξίζει σε σχέση με το H81; θα δω καμία διαφορά; Ή να πάρω H81 που είναι και φτηνότερο αφού δεν έχω και τρελές απαιτήσεις;

Δημοσ.

Αν δεν σε ενδιαφέρουν οι επιπλέον λειτουργίες  του B85,όχι δεν θα δεις καμμιά διαφορά.

Ποιες είναι οι επιπλέον λειτουργίες;

Δημοσ.

Ναι είναι αρκετά καλές. Τις προτιμάει πολύ ο κόσμος τα τελευταία χρόνια.

Ωραία, και κάτι τελευταίο. Ο 4170 θα υποστηρίζεται out-of-the-box ή θα χρειαστεί bios update;

Δημοσ.

Λογικά bios update θα χρειαστεί να κάνεις, όχι για να υποστηρίζει τον 4170 αλλά για system stability/performance etc. Όχι ότι είναι απαραίτητο αλλά καλό θα ήταν να έχεις την τελευταία έκδοση bios της μητρικής σου. Τον επεξεργαστή θα τον βλέπει έτσι κι αλλιώς. Δε νομίζω πια να έχει τόσο παλιά έκδοση bios που να μην τον υποστηρίζει.

• Like 1
Δημοσ.

Λογικά bios update θα χρειαστεί να κάνεις, όχι για να υποστηρίζει τον 4170 αλλά για system stability/performance etc. Όχι ότι είναι απαραίτητο αλλά καλό θα ήταν να έχεις την τελευταία έκδοση bios της μητρικής σου. Τον επεξεργαστή θα τον βλέπει έτσι κι αλλιώς. Δε νομίζω πια να έχει τόσο παλιά έκδοση bios που να μην τον υποστηρίζει.

Δηλαδή να κάνω format με τον 4170 και μετά μέσα από τα windows να κάνω το bios update ή πρώτα update και μετά format;

Δημοσ.

Ότι σε βολεύει. Εγώ συνήθως κάνω μέσα από τα Windows χρησιμοποιώντας bios utility κατεβασμένο απ' το site της εταιρείας. Είναι πολύ εύκολο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...