Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια,πως μπορω να εχω στην οθονη μου αναλυση 1920χ1080 χωρις καρτα γραφικων?? υπαρχουν ρυθμισεις που να γινεται? (η αναλυση που εχω αυτην την στιγμη ειναι 1366χ768 νομιζω) Ευχαριστω.. :)

Δημοσ.

εννοεις φανταζομαι αν αγορασεις επεξεργαστη με ενσωματωμενη καρτα γραφικων? γινεται με αρκετες υποχωρησεις ομως στην ποιοτητα των γραφικων(σε παιχνιδια μιλαω)

Δημοσ.

εχω τον ι3 4170 χωρις καρτα γραφικων αλλα οταν βαζω να ειναι 1080 μου τα βγαζει κομμενα και ειναι χαλια και στα παιχνιδια και γενικα στην επιφανεια εργασιας τι εννοεις με αρκετες υποχωρησεις?

Δημοσ.

Χωρίς κάρτα γραφικών το ξεχνάς το 1080 στα παιχνίδια. Για οποιαδήποτε άλλη δουλειά είναι οκ. Δεν μας είπες τι οθόνη έχεις

Δημοσ.

αα οκ..ομως με την επιφανεια εργασιας τι παιζει? οποτε αλλαζω την αναλυση μου βγαζει ειδοποιηση οτι η καλυτερη αναλυση ειναι 1366χ768 απο οτι θυμαμαι καπου πρεπει να ειχα δει οτι μεσω απο καποιες ρυθμησεις το κανεις να ειναι κομπλε! ειναι LG 24 monitor δεν θυμαμαι ακριβως το μοντελο

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλη χρονια και χρονια πολλα σε ολους!!με συγχωρειτε για την αναμονη της απαντησης,τελικα ναι η οθονη ειναι το προβλημα.Ευχαριστω για το χρονο σας

Δημοσ.

καλη χρονια και χρονια πολλα σε ολους!!με συγχωρειτε για την αναμονη της απαντησης,τελικα ναι η οθονη ειναι το προβλημα.Ευχαριστω για το χρονο σας

Δοκίμασε το CustomResolutionUtil

http://www.monitortests.com/forum/Thread-Custom-Resolution-Utility-CRU

και βάλε μόνος σου την ανάλυση,προσοχή όμως και σιγά σιγά,εγώ μια παλιά CRT (syncmaster) έτσι την τρέχω σε 1080.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...