karib Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Τελικώς αποφάσισα να του δώσω μια ευκαιρία. Μάλλον θα το προμηθευτώ. Ελπίζω να μη το μετανιώσω.
karib Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Εδω είμαστε! Παιδιά, έχω τον λογογράφο και εγώ και φίλοι μου. Μάλιστα οι προμηθευτές μας ήταν διαφορετικοί. Εγκαταστάσεις-Δοκιμές: σε win xp. Αποτέλεσμα: δεν τρέχει. Δεν μπαίνει καν στο πρόγραμμα, χτυπά μήνυμα λάθους. Do you understand? Οποιος ξέρει κάτι, ας στείλει ενα pm. Θα μας σώσει, κι εμένα αλλά και πολλούς άλλους με το ίδιο πρόβλημα.
StAkIS Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Αχ...!! Τα ίδια προβλήματα είχα και εγώ και το παράτησα
karib Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Κοινώς, μας την έσκασαν! Τι το πουλάνε τότε? Α ρε ξύλο που πάει χαμένο... Αλλος...πικραμένος χρήστης; Η ευχαριστημένος?
karib Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Anyone else? Δουλεύει κανείς με αυτό το πρόγραμμα (από τους γνωστούς προμηθευτές) ή την έχουμε πατήσει ομαδικώς?
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Το προγραμμα δουλευει αλλα αργα με win xp pro gr χωρις το sp1 ομως!!!!Δοκιμασμενο απο μενα.Οποιος το θελει ας μου πει να το ανεβασω στην ftp μου να το παρει...
karib Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Κι εγώ που έχω win xp english και με service pack1 δεν μπορώ να το τρέξω? Αλλά και σε win 2000 που δοκίμασε ένας φίλος, δεν έτρεξε. Ελληνικό software...
neofix Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 tous drivers apo to hasp tous balate? exei bgei kai deuteri ekdosi tou Logografou pou einai kai kala 50% poio grigoro to dinei to plaisio dorean
karib Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Ναι, βαλαμε και hasp drivers. Τους απαιτεί η εγκατάσταση. Αλλά μετά λέει "hasp not found".
neofix Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2004 h egatastasi tou driver de ginetai me tin egatastasi tou programmatos, otan teleioseis tin egatastasi sto Start->Programs exei tous drivers se ena folder tou H.L. An to ekanes etsi tote ti na sou po... pigene to piso
karib Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2004 Παιδιά έκανα την εγκατάσταση κανονικά. Και μετά εγκατέστησα και τους hasp drivers. Αλλά no luck. Καμιά ιδέα μήπως και ξεκολήσουμε?
k_w_t Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2004 1)einai ekdosh einai pio kali apo tin prwti poy eixe ta xalia tis. 2)enas gnwstos mou poy doulevei sto plaisio mou eipe oti sta demo eixan apo tin arxi ayti tin ekdosh alla h VOICE-IN stis syskevasies eixe tin palia Y.Γ. Moy eipe oti h poio megali plaka htan me ena Tzymprio pou to peire kai h8ele ta lefta tou pisw giati den NTON GKADALAVENEN
k_w_t Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2004 1)einai ekdosh einai pio kali apo tin prwti poy eixe ta xalia tis. 2)enas gnwstos mou poy doulevei sto plaisio mou eipe oti sta demo eixan apo tin arxi ayti tin ekdosh alla h VOICE-IN stis syskevasies eixe tin palia Y.Γ. Moy eipe oti h poio megali plaka htan me ena Tzymprio pou to peire kai h8ele ta lefta tou pisw giati den NTON GKADALAVENEN
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.