tzoykas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Giati eide kanenas kapoio 3eno programma pou einai kalo? ola ta idia problhmata exoun .... Upomonh kammia 20aria xronakia akoma ....
karib Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 Ok, τωρα μπορω να καταλάβω γιατί δεν έχω δει κανένα review ακόμη...
vagos789 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 re top-gear,alithino einai auto to video?exo pethanei sta gelia!
Aligator21 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2003 Ki egw pou to dokimasa (sto pc enos filou mou) aisxos!!! xalia!! Den a3izei ta lefta tou, oute sto 10%
karib Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2003 Ευχαριστω ρε παιδιά. Οχι τίποτε άλλο, δεν έχουμε λεφτά για πέταγμα...
neofix Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2003 paidia prepei na exei katalili enatsi to mikrofono kai na milas arga stathera kai kathara (Xatzinikoloaou)! episis na min exei fasaria, pou sinithos sto plaisio exei apo ti mousiki pou paizei. mia xara douleuei! akouste me.. :wink:
kostasP Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 μια ερώτηση! υπάρχει κάποιο μέρος που να μπορέσω να κατεβάσω evaluation του ηλεκτρονικού λογογράφου? με ενδιαφέρει το software αυτό και θα ήθελα να το δοκιμάσω πριν τιν αγορά του! και αν έχετε υπ'όψη κάποιο παρόμοιο πρόγραμμα που να κάνει τιν ίδια δουλεία και ίσως με χαμηλότερο κόστος θα ήθελα να δω τις προτάσεις σας!
neofix Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 pane sto plaisio na to dokimaseis. den exei trial kai leitourgei me hasp, opote oute antigrafi paizei.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 den exei trial kai leitourgei me hasp, opote oute antigrafi paizei. Σοβαρα???? Χαχαχα...Μη λες μεγαλες κουβεντες!!!!!
neofix Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 i eironia na loipei parakalo! an to brikes spasmeno kalos, apla pes to!
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2003 i eironia na loipei parakalo! an to brikes spasmeno kalos, apla pes to! Φιλε μου δεν ειχα καμμια προθεση για ειρωνεια και sorry αν καταλαβες κατι τετοιο.Απλα ηθελα να πω με τροπο κατι που δεν μπορουσα ευθεως...Ελπιζω να καταλαβαινεις....Φιλικα παντα και παλι συγνωμη ....
damn3 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2003 re 'seis o Xatzinikoloaou milaei kathara??? lol auti i profora tou skotwnei akoma kai logografous.... ;P
karib Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2003 Ειχα πάει Παπασωτηρίου προχθές και μου είπαν ακριβώς τα ίδια περί καθαρής και αργής προφοράς. Και ησυχίας στον περιβάλλοντα χώρο. Μου είπαν ότι είναι καλό, έχει ένα ποσοστό λαθών γύρω στο 20%. Οχι και άσχημα για πρώτη version, νομίζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.