karib Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Ρε παιδιά, έχω φάει όλους τους γνωστούς μου και κανείς δεν ξέρει. Εν τω μεταξύ το pcmag δεν το έχει κάνει review(μήπως είναι μούφα και δεν το κάνει review για να μη το θάψει Μήπως γνωρίζει κανείς σας για το προγραμμα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟΓΡΑΦΟΣ? Λέει τίποτε; Γιατί οι Ελληνες, συνήθως δεν φημίζονται για τρομερή αξιοπιστία. Δουλεύει καλά; Αναγνωρίζει όντως τα ελληνικά; Τι πρέπει να προσέξει κανείς; Ποιες προσδοκίες διαψεύδονται; Από λάθη τι ποσοστό έχει; Οποιος γνωρίζει κάτι, ας μη μας αφήσει στην άγνοια!
TeoNOKIA Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Δεν σου το προτείνω. Αργεί παρα πολύ να κάνει αναγνώριση και τα αποτελέσματα είναι κάτω του μετρίου. Άλλα του λες και άλλα σου βγάζει. Θα περάσει πολύ καιρός μέχρι να αποσύρουμε το πληκτρολόγιο...
Dark_son20 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 kai go to dokimasas kai einai xali...alla exw mia aporia....sto plaisio otan sto parousiazoun pos sto diaolo doulevei mia xara????
top-gear Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 ego den katafera kan na to kanw na treksei:S
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 kai go to dokimasas kai einai xali...alla exw mia aporia....sto plaisio otan sto parousiazoun pos sto diaolo doulevei mia xara???? Δεν ξερω ποτε το δοκιμασες στο Πλαισιο αλλα τωρα στη σελιδα του λεει οτι υπαρχει νεα αναβαθμισμενη εκδοση με διπλασια ταχυτητα .Μαλιστα στην παλια εκδοση γινεται δωρεαν αναβαθμιση.Η παλια που εχω με win xp pro gr +sp1 δεν δουλευει.Χωρις το sp1 δουλευεια αλλα εχει τα χαλια της... http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=62&Nav_Section_Id=24&Catalog_Id=1&Product_Id=117988&Merchant_Id=1&sts_cid=3 :?: :?: :?:
karib Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Δηλαδή παιδιά, κοινώς, αηδίες! Οπως το περίμενα. Υπομονή, τι άλλο να κάνουμε.΄ Αντε να βγει καμιά εταιρία σαν την abbyy και να μας προσφέρει εκτός από υπέροχη αναγνώριση χαρακτήρων με scanning, και αναγνώριση ομιλίας.
insomniaK Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2003 Παιδιά μία απορία έχω σχετικά με τους λογογράφους, όταν κάποιος μιλάει με νιι και λιι, τι γράφει;
karib Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Ποιος ξέρει πότε (με πόσα χρόνια καθυστέρηση) θα απολαύσουμε κι εμείς οι πτωχοί πλην τίμιοι Ελληνες, αναγνώριση φωνής η οποία θα δουλεύει καλά.
icedale Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2003 Το είχα δοκιμάσε ικαι εγώ στο Πλαίσιο και it sucked.
karib Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Οπότε, μπορούμε να πούμε ότι οι γνώμες συγκλίνουν....άνθρακες ο θησαυρός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.