zio10 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Γνώμη μου, στα λεφτά που δίνεις πάρε μια κονσόλα να το ευχαριστηθείς περισσότερο... 3
Millennium Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Γνώμη μου, στα λεφτά που δίνεις πάρε μια κονσόλα να το ευχαριστηθείς περισσότερο... Και αυτό είναι μια επιλογή.
zio10 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Και αυτό είναι μια επιλογή. Σε τέτοια budget για μένα είναι η μόνη επιλογή Τα windows να βάλεις, τα βασικά περιφερειακά (ποντίκι, πληκτρολόγιο, ηχεία, gamepad) φτάνεις 150-200€...δεν βγαίνει!
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 πες μας και αναλυτικά από τι αποτελείτε ο υπολογιστής σου τώρα ώστε ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε από τον παλιό σου pc
Chocobo Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Σε τέτοια budget για μένα είναι η μόνη επιλογή Τα windows να βάλεις, τα βασικά περιφερειακά (ποντίκι, πληκτρολόγιο, ηχεία, gamepad) φτάνεις 150-200€...δεν βγαίνει! E καλά δεν πάνε όλοι για γνήσια windows ούτε για κάνα razer/corsair πληκτρολόγιο ποντίκι...Εμένα π.χ windows κοστίζουν 0 ευρώ.Πληκτρολόγιο ποντίκι βρίσκει με 15 και άλλα 15 ηχεία.Σύνολο 30.Καλή επιλογή η κονσόλα αλλά θα χρειαστεί και παιχνίδια που καλώς ή κακώς δεν τα βρίσκεις τσάμπα όπως στο pc. Εγώ θα έλεγα να πάει σε μεταχειρησμένο pc.Βρίσκει άνετα καλό σύστημα με τόσα. 4
zio10 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 E καλά δεν πάνε όλοι για γνήσια windows ούτε για κάνα razer/corsair πληκτρολόγιο ποντίκι...Εμένα π.χ windows κοστίζουν 0 ευρώ.Πληκτρολόγιο ποντίκι βρίσκει με 15 και άλλα 15 ηχεία.Σύνολο 30.Καλή επιλογή η κονσόλα αλλά θα χρειαστεί και παιχνίδια που καλώς ή κακώς δεν τα βρίσκεις τσάμπα όπως στο pc. Εγώ θα έλεγα να πάει σε μεταχειρησμένο pc.Βρίσκει άνετα καλό σύστημα με τόσα. Εντάξει είναι σίγουρα μια επιλογή κι αυτή αλλά δεν την έβαλα καν στη σύγκριση. Λέμε πως είναι το "σωστό" ας το πούμε, οπότε windows, ένα απλό σετ ποντίκι, πληκτρολόγιο, δύο βασικά ηχεία και ένα gamepad αντίστοιχο των κονσολών κάπου εκεί πάνε. Το μεταχειρισμένο είναι επίσης άλλη κατηγορία, αν έχει όρεξη να ψάξει και να ρισκάρει και λίγο γιατί όχι 2
Millennium Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Εντάξει είναι σίγουρα μια επιλογή κι αυτή αλλά δεν την έβαλα καν στη σύγκριση. Λέμε πως είναι το "σωστό" ας το πούμε, οπότε windows, ένα απλό σετ ποντίκι, πληκτρολόγιο, δύο βασικά ηχεία και ένα gamepad αντίστοιχο των κονσολών κάπου εκεί πάνε. Το μεταχειρισμένο είναι επίσης άλλη κατηγορία, αν έχει όρεξη να ψάξει και να ρισκάρει και λίγο γιατί όχι Δε διαφωνώ για μτχ αλλά όπως λες είναι αλλη κατηγορια και δε συγκρινεται. 1
zio10 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 E καλά δεν πάνε όλοι για γνήσια windows ούτε για κάνα razer/corsair πληκτρολόγιο ποντίκι...Εμένα π.χ windows κοστίζουν 0 ευρώ.Πληκτρολόγιο ποντίκι βρίσκει με 15 και άλλα 15 ηχεία.Σύνολο 30.Καλή επιλογή η κονσόλα αλλά θα χρειαστεί και παιχνίδια που καλώς ή κακώς δεν τα βρίσκεις τσάμπα όπως στο pc. Εγώ θα έλεγα να πάει σε μεταχειρησμένο pc.Βρίσκει άνετα καλό σύστημα με τόσα. Δε διαφωνώ για μτχ αλλά όπως λες είναι αλλη κατηγορια και δε συγκρινεται. Συμφωνώ, γι'αυτό το έγραψα. Επειδή το ανέφερε ο φίλος πιο πάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα