Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα .. επειδη δεν ξερω και πολλα απο PC hardware εχω βρει αυτα τα 2 τα οποια ειναι κοντα στα χρηματα τα οποια μπορω να δωσω .. ξερω οτι δεν ειναι αρκετα καλα αλλα δεν με πειραζει να μην παιζω και τερμα high γραφικα αρκει να υποστιριζει κανα καινουριο game ..

http://www.info-world.gr/pegasus/products01/show00.php?code=80033&pcode=SHOW_PROD80033

http://www.info-world.gr/pegasus/products01/show00.php?code=76304&pcode=SHOW_PROD76304

θα ηθελα λιγη βοιθεια σχετικα με το ποιο απο τα 2 ειναι καλυτερο .. και επισης καποια αλλη καλυτερη επιλογη θα ηταν χρησιμη.. 

Ευχαριστω

Επεξ/σία από KostasCore
Δημοσ.

ποια ειναι η οθονη σου?τι παιχνιδια παιζεις?σου αρκει να μπορεις να παιζεις π.χ.μεχρι medium αναλυσεις?

ναι μου αρκει μεχρι medium .. και μεχρι low δεν εχω προβλημα με την προιποθεση οτι το game εχει ωραιο story .. και γενικα τα παιχνιδια που θελω να παιξω ειναι ... GTA V .. Fallout 4 .. Witcher .. Skyrim ... Call of Duty .. και γενικα καινουρια παιχνιδια .

Δημοσ.

Με αυτά τα συστήματα υπάρχουν τα εξής προβλήματα:

α.)Τα τροφοδοτικά τους είναι "περίεργα" που σημαίνει ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να εμφανίσουν πρόβλημα

β.) άγνωστες τεχνικές λεπτομέρειες

γ.) δε ξέρω ποια η σχέση σου με τα windows αλλά αφού πάρεις κάποιο, πρέπει να βρεις με κάποιο τρόπο τα windows πχ 7 ή 10 και να τα περάσεις. Αυτά έχουν free dos.

Αν θες να έχεις τώρα το pc, ετοιμαπαράδοτο...αυτό με τον a6 επεξεργαστή είναι πιο..συμπαθητικό σύστημα.

Αν θες να χτίσεις το καλύτερο δυνατό σύστημα με αυτά τα λεφτά ~θα παίζει σχεδόν τα πάντα~, μπορεί να φτιαχτεί απ'το visionstudio.gr (θεσ/νικη - αν είσαι από εκεί ακόμη καλύτερα) ένα σύστημα, καλύτερης ποιότητας κι αποδοτικότητας, στα ίδια χρήματα που όμως :

1.) δε θα έχει windows άρα θα πρέπει να τα περάσεις εσύ,

2.) μέχρι να έρθει στο σπίτι σου, χτισμένο από αυτούς θα περάσει λίγος καιρός 1-3 εβδομάδες.

Δημοσ.

βαρια παιχνιδια λοιπον...δεν μου ειπες για την οθονη σου (με ενδιαφερει η αναλυση πιο πολυ)

η αναλυση π εχω αυτη τι στιγμη στη συγκεκριμενη οθονη ειναι 1280χ1024 μαρκα flatron l1734s .. αλλα σε λιγο καιρο θα αγορασω μεγαλυτερη ... παιζει ρολο η αναλυση ? νομιζα πως δεν υπαρχει προβλημα στα games εκτοσ απο την ευχαριστηση που προσφερουν οι μεγαλυτερες οθονες ...Παντως περισοτερο ενδιαφερομαι για το hardware αυτη τη στιγμη ..

Δημοσ.

Μια σύνθεση από e-shop για να έχεις στο νου σου τι μπορείς να πάρεις σε αυτά τα λεφτά. Μπορείς να τους πεις να στο συναρμολογήσουν αυτοί δωρεάν. Στην ουσία θα είναι σαν να παίρνεις έτοιμο πύργο, απλά θα ξέρεις οτι τα parts που έχει μέσα είναι ποιοτικά και στην συγκεκριμένη περίπτωση και καλύτερα.

build1.jpg

Δημοσ.

οσο μεγαλωνει η αναλυση τοσο καλυτερη καρτα γραφικων χρειαζεσαι μιας και οι απαιτησεις αυξανονται.με την τωρινη σου αναλυση με εναν amd apu κανεις τη δουλεια σου

• Like 1
Δημοσ.

οσο μεγαλωνει η αναλυση τοσο καλυτερη καρτα γραφικων χρειαζεσαι μιας και οι απαιτησεις αυξανονται.με την τωρινη σου αναλυση με εναν amd apu κανεις τη δουλεια σου

ξεχασα να αναφερω οτι εχω ηδη μια καρτα γραφικων Saphire radeon hd 5670 ειναι καλυτερη απο τισ ενσωματομενες καρτες γραφικων π εχουν αυτα τα 2 ? και επισης δεν μ ειπες κατα την γνωμη σου ποιο απο τα 2 ειναι καλυτερο

Δημοσ.

η γνωμη μου?ΚΑΝΕΝΑ . οπως θα σου πουν και αλλοι τα ετοιματζιδικα δεν αξιζουν απο καμμια αποψη.η 5670 δεν ξερω αν ειναι καλυτερη απο τις ενσωματωμενες των APU.με την τωρινη σου αναλυση θα μπορεις να παιξεις ισως σε medium (μιλαω για τα απαιττητικα παιχνιδια που ανεφερες)

• Like 1
Δημοσ.

η γνωμη μου?ΚΑΝΕΝΑ . οπως θα σου πουν και αλλοι τα ετοιματζιδικα δεν αξιζουν απο καμμια αποψη.η 5670 δεν ξερω αν ειναι καλυτερη απο τις ενσωματωμενες των APU.με την τωρινη σου αναλυση θα μπορεις να παιξεις ισως σε medium (μιλαω για τα απαιττητικα παιχνιδια που ανεφερες)

Ενταξει .. ευχαριστω πολυ για την βοηθεια παντως.. αυτο ηθελα να μαθω αν θα μπορει να υποστηριζει καποια απο τα καινουργια games

Δημοσ.

παρακαλω

https://gyazo.com/7b809a9dab0b8d19d9ad053ffae5c0e8

σου εφτιαξα μια συνθεση απο eshop στα 376 ευρω . βαζεις και την καρτα που εχεις και νομιζω οτι θα την παλεψει καλα το συστημα . στο μελλον του βαζεις και μια καλυτερη καρτα απο την 5670

• Like 1
Δημοσ.

παρακαλω

https://gyazo.com/7b809a9dab0b8d19d9ad053ffae5c0e8

σου εφτιαξα μια συνθεση απο eshop στα 376 ευρω . βαζεις και την καρτα που εχεις και νομιζω οτι θα την παλεψει καλα το συστημα . στο μελλον του βαζεις και μια καλυτερη καρτα απο την 5670

Σ ευχαριτω πολυ .. θα το ψαξω λιγο ακομα και αν δεν βρω κατι καλυτερο πιστευω ειν η καλυτερη επιλογη

Μηπως γινετε να μου στειλεις το λινκ της παραγγελλιας ? για να εχω ετοιμη τη λιστα ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...