featherbrain Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Ρε μεγάλε τι μας έκανες τώρα....ακου 1.25V για 4.4.....1.26V θέλει εμένα στοκ... Στάθηκα αρκετά τυχερός αλλά και εσύ βλέπω στην υπογραφή σου μια χαρά την κάνεις την δουλειά σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Σου τυχε καλο κομματι οντως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos12 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 ανεβασε καμια σκαλα το llc γιατι δινει παραπανω volt στον επεξεργαστη οταν ειναι σε full load,οταν τα χρειαζετε δηλαδη παραπανω,τωρα σε σενα εχει περισσοτερα volt σε idle παρα σε full load 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 οντως... πολυ καλο κομματι...!! εγω θα ελεγα, παλι, αν θες να πας τον FX6300 ακομα παραπανω, αργοτερα, να παρεις μια μητρικη με 8+1 Phase design, για να μπορεσει να τροφοδοτησει πιο ανετα τον επεξεργαστη, χωρις να ζοριζεται σε υψηλα ρευματα..!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
featherbrain Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 @Millennium Σε ευχαριστώ πολύ μακάρι να είναι εύκολο να ανέβει και ψηλότερα χωρίς να γίνει ρουφήχτρα ξαφνικά @Christo Το σκεφτόμουν και εγώ αυτό για το llc. Αν είναι να κατεβάσω το vcore που δίνω από το bios και να υπολογίσω οτι είμαι stable στα 1.270 σε load οπότε με extreme llc να ανεβαίνει εκεί? και σε idle να παίζει 1.2 στο περίπου λέμε τώρα? @cabdik Αυτό θα ήταν το ιδανικό αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει χρηματοδότηση !! Αν βρω τίποτα όμως θα είναι από τις πρώτες κινήσεις μαζί με μία πολύ ψύκτρα για να τον ανεβάσω και άλλο!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
featherbrain Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Λοιπόν άλλαξα το llc σε extreme και κατέβασα το ρεύμα στο bios!! Για να είμαι σταθερός τώρα χρειάζομαι 1.296v under load (με κανά δυο spikes σε 1.308v στις 2 ώρες που έτρεξα prime95 ) και σε idle με τα power features off (τρέχει δηλαδή συνέχεια στα 4.4) χρειάζεται 1.236v. Αν κατεβάσω ένα επίπεδο το vcore στο bios τότε σε full load δίνει 1.260 με spikes στα 1.272 αλλά πετάει error αφού δεν τρέχει συνέχεια στα 1.272 που ήταν η προηγούμενη stable κατάσταση με το llc normal !! Οπότε τώρα τι συμφέρει καλύτερα? llc normal και να δίνει 1.272v full load και 1.308v idle ή να βάλω το llc στο extreme και να έχω 1.296v full load και 1.236v idle? Τα c states, cool and quiet , apm θα ενεργοποιηθούν οπότε σε idle θα πέσω και άλλο σε vcore!! Τι είναι προτιμότερο λοιπόν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 LLc extreme, φυσικά το λιγότερο ρεύμα σε idle είναι προτιμότερο και θα έχεις και χαμηλότερες θερμοκρασίες. Επίσης, άνοιξε το c6 και το cnq και άσε κλειστό μόνο το apm, είναι ύποπτο για throttling το apm να το ξέρεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos12 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 δοκιμασε το llc μια σκαλα κατω απο το extreme σε εμενα ειχε καλητερα αποτελεσματα στο ultra 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Οι gigabyte έχουν μόνο standard (το off δηλαδή), low, medium και extreme. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
featherbrain Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Η δική μου έχει μονάχα auto,normal και extreme!!! Αχχχ άτιμη οικονομική κρίση όταν έφτιαχνα το pc Λοιπόν το αφήνω με extreme ενεργοποιώ τα c states και το c&q και το apm το αφήνω στο off!! Είχα διαβάσει και σε ξένα φόρουμ ότι μπορεί να προκαλεί throttling αλλά το προσπέρασα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos12 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 ναι αστο το extreme τοτε,παντος δεν στα ghz που εισαι ειναι οντος καλο κομματι αλλα μπορει αν πας παραπανω για 100mhz να θελει πολυ παραπανω ρευμα,ο δικος μου πχ τωρα τον εχω 4.8 και θελει 1.42,για τα 4.9-5 θελει μετα 1.49-1.51 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
featherbrain Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 ναι αστο το extreme τοτε,παντος δεν στα ghz που εισαι ειναι οντος καλο κομματι αλλα μπορει αν πας παραπανω για 100mhz να θελει πολυ παραπανω ρευμα,ο δικος μου πχ τωρα τον εχω 4.8 και θελει 1.42,για τα 4.9-5 θελει μετα 1.49-1.51 Δεν έχω δοκιμάσει να τον πάω παραπάνω αργότερα πάντως με τις νέες ρυθμίσεις σε χαλαρή χρήση έχω όντως πιο χαμηλές θερμοκρασίες 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα