adtakhs Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 http://www.gsmarena.com/vodafone_smart_ultra_6-7313.php Φαίνεται καλή περίπτωση. Ψάχνω εδώ και αρκετές μέρες κινητό για τον αδερφό μου για δώρο. Ανάμεσα σε αυτό και σε ένα από τα Doogee F5, lenovo k3 note, meizu m2 note ποιο θα επιλέγετε?
2.1Ohm Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Φαίνεται καλή περίπτωση. Ψάχνω εδώ και αρκετές μέρες κινητό για τον αδερφό μου για δώρο. Ανάμεσα σε αυτό και σε ένα από τα Doogee F5, lenovo k3 note, meizu m2 note ποιο θα επιλέγετε? Meizy m2 note! Ανώτερη μπαταρία ανώτερη κατασκευση ανώτερη (κατά πολύ) οθόνη ονωτερη κάμερα! Φαινομενικά υστερεί σε επεξεργαστή αλλά στην πράξη δν θα το καταλάβεις!
Prospector8 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Φαίνεται καλή περίπτωση. Ψάχνω εδώ και αρκετές μέρες κινητό για τον αδερφό μου για δώρο. Ανάμεσα σε αυτό και σε ένα από τα Doogee F5, lenovo k3 note, meizu m2 note ποιο θα επιλέγετε? Εδω εισαι http://www.e-shop.gr/kinito-meizu-m2-note-grey-gr-p-TEL.090023Οτι χρειαστεις απο αποριες εχει απειρες σελιδες στο myphone,εχω το M1 εγω και με τα τελευταια Updates που βγαζει συχνα η εταιρια γινεται καθε φορα καλυτερο.
adtakhs Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Εδω εισαι http://www.e-shop.gr/kinito-meizu-m2-note-grey-gr-p-TEL.090023Οτι χρειαστεις απο αποριες εχει απειρες σελιδες στο myphone,εχω το M1 εγω και με τα τελευταια Updates που βγαζει συχνα η εταιρια γινεται καθε φορα καλυτερο.H παραγγελία έγινε για αρχή. Να πω την αλήθεια, τα 3gb του Doogee F5 μου άρεσαν αλλά δεν την ξέρω τόσο την εταιρία. Θα το ψάξω και για το doogee και αν δω ότι είναι καλύτερο ίσως να αλλάξω προτίμηση. Αν εχειψδει κανείς το doogee από κοντά ή έχει σύγκριση σε σχέση με τα παραπάνω, ας μας πει. Το doogee απ ότι διαβάζω είναι και μεταλλικό.
saruman123 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Θέλω να αγοράσω ένα νέο smartphones για να αφήσω το Lumia 635 που έχω. Δίνω έως 160€ Maximum και το κινητό θα το αγοράσω μάλλον αρχές Ιανουαρίου. Θέλω: • Αρκετά καλές κάμερες • Να είναι γρήγορο χωρίς lags • Η μπαταρία του να αντέχει 1 ημέρα τουλάχιστον • ΜΟΝΟ Android • Να αντέξει για 2-3 χρόνια Σκέφτηκα να πάω στο Moto G 3rd generation 1 GB ram. Είναι καλή επιλογή? Κανε μια θυσια(οχι πολυ μεγαλη)και δες το Meizu m2 not ή το Huawei p8 lite
adtakhs Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Το MEiZU M2 Note είναι στα χέρια μου .... Αρκετά καλή συσκευή. Κοντραρεται στα ίσια με το Lenovo K3 Note που έχω αγοράσει στην κοπέλια μου. Το meizu είναι πιο γυναικεία συσκευή εκ πρώτης όψεως ... Πιο λεπτή και ραφιναρισμενη , ενώ και το ui παραπέμπει στην ίδια αίσθηση ... Καλή οθόνη, σχετικά καλή κάμερα,από αυτονομία βλέπουμε, καλό wifi, καλό 3g/4g, δεν έχω δει το gps ακόμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα