stevengreeceGR Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Θέλω να αγοράσω ένα νέο smartphones για να αφήσω το Lumia 635 που έχω. Δίνω έως 160€ Maximum και το κινητό θα το αγοράσω μάλλον αρχές Ιανουαρίου. Θέλω: • Αρκετά καλές κάμερες • Να είναι γρήγορο χωρίς lags • Η μπαταρία του να αντέχει 1 ημέρα τουλάχιστον • ΜΟΝΟ Android • Να αντέξει για 2-3 χρόνια Σκέφτηκα να πάω στο Moto G 3rd generation 1 GB ram. Είναι καλή επιλογή?
Beerloah Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Θέλω να αγοράσω ένα νέο smartphones για να αφήσω το Lumia 635 που έχω. Δίνω έως 160€ Maximum και το κινητό θα το αγοράσω μάλλον αρχές Ιανουαρίου. Θέλω: • Αρκετά καλές κάμερες • Να είναι γρήγορο χωρίς lags • Η μπαταρία του να αντέχει 1 ημέρα τουλάχιστον • ΜΟΝΟ Android • Να αντέξει για 2-3 χρόνια Σκέφτηκα να πάω στο Moto G 3rd generation 1 GB ram. Είναι καλή επιλογή? Καλησπέρα, Σύντομη απάντηση στο ερώτημα για το Moto G 3rd GEN 1GB RAM: Ναι είναι πολύ καλή επιλογή, τουτέστιν value for money. Θα πάρει marshmallow, είναι αλαγκάριστο, με καλή κάμερα, αλλά και καλή αυτονομία. Αρκετά καλή και η οθόνη IPS που έχει. Περιμένω το δικό μου, την ερχόμενη Δευτέρα. Επίσης, για πρώτη φορά η Samsung, έχει κάνει εξαιρετική δουλειά σε mid-range smartphone της. Ο λόγος για το Samsung Galaxy J5. Με Amoled οθόνη, αρκετά καλή κάμερα, καλή αυτονομία, ανανεωμένο touchwiz, εν ολίγοις δίχως κολλήματα κτλπ. 1
newsformobiles Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Καλή επιλογή αλλά δεν αντέχει 2-3 χρόνια! Κανά χρόνο ακόμα, ίσως, λόγο ότι είναι καθαρό android. Αλλά δεν θα έλεγα για παραπάνω. Καλύτερα κοίτα κάτι με 2GB ram, είτε από Ελλαδα, είτε από Κίνα, για να το κρατήσεις 2-3 χρόνια που λες. 1
stevengreeceGR Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 @Beerloah Εάν το παραλάβεις μπορείς να μου πεις τις εντυπώσεις σου? @newsformobiles Το να κολλάει λίγο 1 χρόνο μετά την αγορά δεν με πειράζει. Έτσι κι αλλιώς το Lenovo ταμπλετ μου που το έχω 2 χρόνια κολλάει και ομως άντεξα 2 χρόνια με αυτό.
vaas93 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Πήγαινε σε galaxy j5 καλύτερα λόγω αποσπώμενης μπαταρίας και amoled. Στα συν θα εβαζα και τα παρελκομενα (ακουστικα, φορτιστης) τα οποια δεν εχει το moto g, αλλα βλέπω λίγους τους ενδιαφέρει. 1
Beerloah Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 @Beerloah Εάν το παραλάβεις μπορείς να μου πεις τις εντυπώσεις σου? @newsformobiles Το να κολλάει λίγο 1 χρόνο μετά την αγορά δεν με πειράζει. Έτσι κι αλλιώς το Lenovo ταμπλετ μου που το έχω 2 χρόνια κολλάει και ομως άντεξα 2 χρόνια με αυτό. Εννοείται αδερφέ, θα το έχω στα υπόψιν μου. Πήγαινε σε galaxy j5 καλύτερα λόγω αποσπώμενης μπαταρίας και amoled. Στα συν θα εβαζα και τα παρελκομενα (ακουστικα, φορτιστης) τα οποια δεν εχει το moto g, αλλα βλέπω λίγους τους ενδιαφέρει. Η Amoled οθόνη του Samsung Galaxy J5, είναι τρομερά όμορφη και η συσκευασία, έχει όντως ακουστικά - φορτιστή. Το ότι το Moto G 3rd GEN, δεν έχει ακουστικά και φορτιστή, είναι όντως πραγματικότητα.
stevengreeceGR Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δοκίμασα σήμερα το J5. Αρκετά γρηγορο smartphone και πολύ ωραία οθόνη αλλα μάλλον θα πάω για το Moto G 3rd Generation.
pirotouvlo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μονοδρομος σε αυτα τα λεφτα πιστευω εγω ειναι το Vodadone Smart Ultra 6.Τωρα θα μου πεις -Μα καλα Vodadofone?.Και ομως και εγω ετσι ελεγα αλλα το εχω εδω και 2/εβδομαδες και μπορω να πω πως εμεινα πληρως ικανοποίημενος με τα 169€ που εδωσα.Σιγουρα θα πρεπει να το τσεκαρεις.(χθες πηρε και την 5.1.1)
BACK12345 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μονοδρομος σε αυτα τα λεφτα πιστευω εγω ειναι το Vodadone Smart Ultra 6.Τωρα θα μου πεις -Μα καλα Vodadofone?.Και ομως και εγω ετσι ελεγα αλλα το εχω εδω και 2/εβδομαδες και μπορω να πω πως εμεινα πληρως ικανοποίημενος με τα 169€ που εδωσα.Σιγουρα θα πρεπει να το τσεκαρεις.(χθες πηρε και την 5.1.1) Kατσε 2 βδομαδες το χεις η 2 μηνες γιατι εδω λες μηνες http://www.insomnia.gr/topic/592568-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C-%CE%B5%CF%89%CF%82-250/?do=findComment&comment=54491926 Τελος παντων εχω και γω το smart ultra 6 για 1 μηνα και μπορω να πω πως μεχρι στιγμης τα παει πολυ καλα και σου δινει εμπειρεια ακριβοτερου τηλεφωνου
KwstasXt Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Απο κινα δεν σε ενδιαφερει; κανα Xiaomi redmi note 2 η κανα meizu m2 note; 1
panos- Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δες το Ultra 6 της Vodafone. Θα σου βγάλει χωρίς κολλήματα τουλάχιστον 2 χρόνια. Και δες και το LG Magna 4G.
stevengreeceGR Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δεν μπορώ απο Κίνα και όχι πάνω από 5 ίντσες.
ziaba Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα, Σύντομη απάντηση στο ερώτημα για το Moto G 3rd GEN 1GB RAM: Ναι είναι πολύ καλή επιλογή, τουτέστιν value for money. Θα πάρει marshmallow, είναι αλαγκάριστο, με καλή κάμερα, αλλά και καλή αυτονομία. Αρκετά καλή και η οθόνη IPS που έχει. Περιμένω το δικό μου, την ερχόμενη Δευτέρα. Επίσης, για πρώτη φορά η Samsung, έχει κάνει εξαιρετική δουλειά σε mid-range smartphone της. Ο λόγος για το Samsung Galaxy J5. Με Amoled οθόνη, αρκετά καλή κάμερα, καλή αυτονομία, ανανεωμένο touchwiz, εν ολίγοις δίχως κολλήματα κτλπ. συμφωνω απολυτα με το moto g3 ειναι πολυ καλο τα σπαει απο εμπειρια χρησης ακομα και αυτο με 1γιγα ραμ και για το j5 μονο θετικα διαβαζω 1
adtakhs Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δες το Ultra 6 της Vodafone. Θα σου βγάλει χωρίς κολλήματα τουλάχιστον 2 χρόνια. . Αυτό με τι ραμ έρχεται? 1 ή 2gb?
Xristaras12 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό με τι ραμ και τι ανάλυση οθόνης έρχεται? http://www.gsmarena.com/vodafone_smart_ultra_6-7313.php
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα