zio10 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Φίλε neg, αντικειμενικά το 5άρι τα είχε τα θεματάκια του! Βγήκε πρόγραμμα δωρεάν επισκευής - αντικατάστασης για μπαταρία και power button, κάτι που σημαίνει ότι το πρόβλημα ήταν γενικό. Θυμήσου επίσης (ή ψάξ'το) πόσο ευαίσθητη ήταν η βαφή στο μαύρο και πόσο εύκολα ξέβαφε! Για μένα και μόνο που το σταμάτησαν από την παραγωγή πιο γρήγορα από όλα τα άλλα κάτι δείχνει
Donalhioy Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 μπαίνεις με την πρώτη ευκαιρία να του την πεις (αφου το apple θα παρεις.. τι ρωτας?) εσυ τωρα σοβαρα.. αυτο καταλαβες? οτι του την ειπα με αυτο?? διαβασες το σχολιο 8 που εγραψε ο φιλος?? θελει iphone.. και αυτο θα παρει.. τα λοιπα ειναι σαλτσες Αντί να του προσφέρεις μια αντικειμενική απάντηση ποιο ειναι πιο αντικειμενικο κατα την αποψη σου.. δημοσια παραδοχη του οτι υπαρχουν ελλατωματικα 5ρια απο το site της ιδιας της apple? "μπορω να σου βρω και αλλα τοσα site για λοιπα προβληματα, αλλα αμα θελουμε τα πιστευουμε αυτα" ή οτι ενας τυχαιος λογαριασμος του ινσομνια λεει οτι εχει 2 και οτι ειναι καλα?? χωρις προβλημα? "δεν λεω οτι δεν εχεις.. αλλα δες την μεγαλη εικονα εδω, μπορει να σου πω οτι εγω οτι εχω 10 π.χ"
Neg Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Φίλε neg, αντικειμενικά το 5άρι τα είχε τα θεματάκια του! Βγήκε πρόγραμμα δωρεάν επισκευής - αντικατάστασης για μπαταρία και power button, κάτι που σημαίνει ότι το πρόβλημα ήταν γενικό. Θυμήσου επίσης (ή ψάξ'το) πόσο ευαίσθητη ήταν η βαφή στο μαύρο και πόσο εύκολα ξέβαφε! Για μένα και μόνο που το σταμάτησαν από την παραγωγή πιο γρήγορα από όλα τα άλλα κάτι δείχνει Αυτό με την βαφή ισχύει, εγώ το ασημένιο είχα αγοράσει τότε και ευτυχώς όχι το μαύρο, το ότι είχε άλλα θέματα ισχύει, αλλά από προσωπική εμπειρία έγραψα ότι δεν είχαν κανένα από τα δύο θέμα με την μπαταρία. 1
zio10 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό με την βαφή ισχύει, εγώ το ασημένιο είχα αγοράσει τότε και ευτυχώς όχι το μαύρο, το ότι είχε άλλα θέματα ισχύει, αλλά από προσωπική εμπειρία έγραψα ότι δεν είχαν κανένα από τα δύο θέμα με την μπαταρία. Οπότε ο καθένας κρίνει σύμφωνα με τις εμπειρίες του, δεν έχουν όλοι την ίδια εμπειρία από ένα προϊόν, από το πιο φτηνό μέχρι το πιο ακριβό! Αυτός που ψάχνει να το αγοράσει συνήθως με τις πιθανότητες παίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα