talonaras Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 G2,z2,z3 και ο κατάλογος μπορεί να συνεχιστεί με τα κινητά τούμπανο με μπαταρία κτήνος. Εννοείται δεν αντέχουν μόνο μέρα, αλλά σε βγάζουν και την επόμενη με heavy use. Προτιμήστε τα αιφονια και ας τα φορτιζετε 2 φορές την μέρα ;-) 1
isay Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 @ts Χωρίς να μπω σε τεχνικά στοιχεία. Δεν αξίζει να δώσεις 200 για μεταχειρισμένο 5, εκτός αν θέλεις να δείχνεις οτι εχεις 5 οπότε αγόρασε το.
KOSTASD. Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΠΟΥΛΑΩ ΜΟΥΡΗ, ΣΤΑ 37 ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ ΜΙΚΡΗΣ ΗΛΙΑΚΙΑΣ ΑΤΟΜΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ. ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΕ ΚΑΛΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΡΩΤΗΣΑ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΕΙΡΩΝΙΑ. 1
isay Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Τα κεφαλαία είναι για έμφαση; ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΣΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ iphone. ΣΤΑ 37 ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΑ Above two does not compute
BACK12345 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Above two does not compute To γεγονος οτι ηθελε να αγορασει μια φορα iphone σημαινει πως ηθελε να το κανει για να πουλαει μουρη;
AlienTechGR Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ θα έλεγα πάντως,ότι το iPhone 5 αξίζει στα 200 ευρώ αν είναι προσεγμένο.Η μπαταρία σίγουρα είναι ένα πρόβλημα,αλλά η οθόνη-κάμερα και οι επιδόσεις του σε εφαρμογές/παιχνίδια δεν πρόκειται να σε απογοητεύσουν σε καμία περίπτωση κι ας μην είναι είναι ότι καλύτερο υπάρχει σήμερα.
visualizer Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Η μπαταρία είναι απλά άθλια ..μόνο για αυτόν τον λόγο δεν αξίζει.
celtic Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Κατα γενική ομολογία το καλύτερο και πιο αξιόπιστο iPhone ήταν το 4s.... Αλλα πλέον σέρνεται... Αν θες ντε και καλά 5αρι πηγάινε σε 5c καθώς έχουν λιγότερα προβλήματα από τα 5αρια και ακριβώς το ίδιο και λίγο καλύτερο hardware....Otherwise Hwawei p8 life...
zio10 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Κατα γενική ομολογία το καλύτερο και πιο αξιόπιστο iPhone ήταν το 4s.... Αλλα πλέον σέρνεται... Αν θες ντε και καλά 5αρι πηγάινε σε 5c καθώς έχουν λιγότερα προβλήματα από τα 5αρια και ακριβώς το ίδιο και λίγο καλύτερο hardware....Otherwise Hwawei p8 life... Δεν θα το έλεγα για 4s, είχαν τα θεματακιά τους με σοβαρότερο το wifi! Ίσως το πιο αξιόπιστο να ήταν το 3gs! Το 5s είναι επίσης μια χαρά νομίζω. Για τα υπόλοιπα είναι νωρίς να πούμε 1
Fulgore Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Κατα γενική ομολογία το καλύτερο και πιο αξιόπιστο iPhone ήταν το 4s.... Αλλα πλέον σέρνεται... Αν θες ντε και καλά 5αρι πηγάινε σε 5c καθώς έχουν λιγότερα προβλήματα από τα 5αρια και ακριβώς το ίδιο και λίγο καλύτερο hardware....Otherwise Hwawei p8 life... Το iphone 5c ειναι ισως το χειροτερο iphone που βγηκε ποτε μεχρι σημερα.Μακρυα και αγαπημενα απο αυτο. 1
The_Judas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δύσκολα θα βρεις το τέλειο κινητό με ~200 ευρώ. Το huawei p8 που προτάθηκε να επισημάνουμε όμως ότι και αυτό δεν έχει καλή μπαταρία, για μια μέρα μόνο φτάνει. Στα υπόλοιπα είναι καλό (8πυρήνες, καλή κάμερα). Για απλή χρήση με καλή κάμερα υπάρχει το lumia 640xl (windows phone). Αρνητικό για μένα το μέγεθος (5.7'). Από android υπάρχει το motorola moto g που έχει και αυτό καλή κάμερα αναλογικά με τα χρήματα. Προσωπικά πήρα σε αυτά τα χρήματα το lenovo p70 γιατί με ενδιέφερε η επεξεργαστική ισχύς , η μπαταρία και η μικρή οθόνη (5.0'). Για καλή κάμερα όμως δεν θα το πρότεινα (χωρίς να είναι και χάλια).
Neg Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Επειδή διαβάζω όλο παπάρες απο μερικούς, το iPhone 5 ήταν το πρώτο μου iPhone και η άποψη μου είναι οτι είναι ένα από τα καλύτερα iPhone που είχε βγάλει η Apple. Ούτε θέμα μπαταρίας ούτε τίποτα. Τώρα με θέμα την τιμή, τα 200 είναι καλή τιμή απλά να ξέρεις ότι αγοράζεις συσκευή που έχουν περάσει 3 γενιές από πάνω της. Άμα τώρα θες οπωσδήποτε να δοκιμάσεις iPhone τότε αγόρασε το αλλά αυτή την στιγμή με 100/120 ευρώ παραπάνω αγοράζεις το P8 της Huawei που έχει από τις καλύτερες κάμερες.
Donalhioy Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Επειδή διαβάζω όλο παπάρες απο μερικούς, το iPhone 5 ... είναι οτι είναι ένα από τα καλύτερα iPhone που είχε βγάλει η Apple. Ούτε θέμα μπαταρίας ούτε τίποτα. επειδη και εγω ακουω ολο παπαριες απο μερικους που τους εχει βαρεσει η .... apple στο κεφαλι, οριστε http://www.telegraph.co.uk/technology/apple/11055857/Apple-admits-iPhone-battery-flaw-and-offers-free-fix.html και το "συγνωμη θα το διορθωσουμε" της apple https://www.apple.com/support/iphone5-battery/
Neg Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 επειδη και εγω ακουω ολο παπαριες απο μερικους που τους εχει βαρεσει η .... apple στο κεφαλι, οριστε http://www.telegraph.co.uk/technology/apple/11055857/Apple-admits-iPhone-battery-flaw-and-offers-free-fix.html και το "συγνωμη θα το διορθωσουμε" της apple https://www.apple.com/support/iphone5-battery/ Εγώ φίλτατε 2 5άρια έχω σπίτι, ακόμα η μπαταρία τους άψογη είναι. Το ότι δεν γουστάρεις προφανώς τα iPhone είναι άλλο θέμα, αλλά δεν είναι ανάγκη να φανατίζεσαι. Αντί να του προσφέρεις μια αντικειμενική απάντηση σαν μερικούς άλλους μπαίνεις με την πρώτη ευκαιρία να του την πεις (αφου το apple θα παρεις.. τι ρωτας?) ή να κράξεις όποιον πει κάτι θετικό για το iPhone επειδή και μόνο διάβασες την λέξη iPhone. Το θέμα είναι οτι το 5 ήταν ένα από τα άψογα iPhone οταν βγήκε και όπως του είπα του KOSTASD πιο πάνω, με 100 ευρώ παραπάνω παίρνει ένα άψογο high end Huawei. Σχόλια του τύπου με αυτά τα λεφτά παίρνεις Moto G 3 είναι άχρηστα, αν είναι να πάρει κάτι ας δώσει τουλάχιστον κάτι παραπάνω να πάρει ένα καλό Android, έχοντας το Moto G 3 δεν είναι και η καλύτερη επιλογή, πέρα από Facebook, Skype, mini games και web browsing δεν κάνεις δουλειά με την συσκευή. Συγκριτικά το παλιό το 5άρι βάζει κάτω το Moto και το πατάει και αφού θέλει ο φίλος μία καλή κάμερα τότε ας μαζέψει κάτι παραπάνω να πάει σε LG, Huawei, Sony.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα