Neg Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Συμφωνα με ερευνα που έκανε ο ντελιβεράς του τοπικού μου γυράδικου, ο χοιρινος γύρος(ΜΕ τζατζίκι ομως) ειναι ό,τι καλύτερο μπορει να επιλέξει κάποιος που προσέχει την διατροφή του. Seems legit. Χαχαχα μου έφτιαξες την μέρα Υπάρχει και η άλλη εκδοχή: Σύμφωνα με την έρευνα που έκανε η Τσατσά της φυλής, οι ιερόδουλες λαθραίας εισαγωγής είναι η πρώτη επιλογή των αντρών σε σύγκριση με τις γυναίκες τους. 1
DJTaurus Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Η Apple ξεπέρασε τις Asus/Acer και είναι πλέον ο 4ος κατασκευαστής Notebook με μερίδιο 10% σε μια κατηγορία που όλοι πέφτουν. Apple Surpassed 10% Share of Notebook Market in 2015 Amid Industry Decline 1
zio10 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Η Apple ξεπέρασε τις Asus/Acer και είναι πλέον ο 4ος κατασκευαστής Notebook με μερίδιο 10% σε μια κατηγορία που όλοι πέφτουν. Apple Surpassed 10% Share of Notebook Market in 2015 Amid Industry Decline Δεν έχει σημασία νομίζω αν ξεπέρασε κάποιες συγκεκριμένες εταιρείες. Στα windows η πίτα μοιράζεται όλο και περισσότερο έτσι κι αλλιώς. Το θέμα είναι το συνολικό της ποσοστό που πάντα είναι γύρω στο 10%. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις