Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Πιο ποζερια απο αυτούς δεν υπάρχουν. Οι αθεόφοβοι, φοράνε ακόμα και τις σαπιλες Beats by Dre. Σωστά! Γιατί να χρησιμοποιούν αυτά που τους βολεύουν για να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους. Να τα πετάξουν και να δουλεύουν μόνο με Windows και ακουστικά από τα lidl ...γιατί έτσι! :/ 1
Neg Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Ξέρουμε για ποιο λόγο? γιατι να σου πω την αλήθεια, σε γνωστό νυχτομάγαζο στα Χανιά υπήρχε MacBook με XP γιατι το "γαματο" προγραμμα υπήρχε μονο για XP. Ισως είναι ο ίδιος λογος που το είχαν ΠΑΝΩ απο τις κονσόλες, ΨΗΛΟΤΕΡΑ απο το bar για να φαίνεται το λευκό μήλο το στον χαμηλωμένο φωτισμό... ή πολύ απλά ο κάγκουρας αγόρασε ή του δώσανε το Mac για να κάνει την δουλειά του, αλλά ο κλασσικός κάγκουρας τρέχει μόνο ότι είναι Crackαρισμένο και προφανώς δεν μπορούσα να βρει τα επαγγελματικά προγράμματα που υπάρχουν για Mac σπασμένα, είπε να βάλει το ξεχασμένο του XP πάνω, αφού είχε ακόμα στον σκληρό το σπασμένο προγραμματάκι από το 2002. Δεν πάει να πει οτι όποιος αγοράζει Mac είναι κάγκουρας, υπάρχουν επαγγελματικές λύσεις και πολλοί επαγγελματίες που χρησιμοποιούν προγράμματα σε OSX. Το κακό είναι οτί πολλοί εδω μέσα φοράνε παρωπίδες και βλέπουν μόνο την μία πλευρά, με την ίδια λογική όταν μου λέτε για PC βλέπω ένα 16χρονο που έσκασε με τα λεφτά του μπαμπά 1500ευρώ να πάρει πύργο μόνο και μόνο για να παίζει COD και να κατεβάζει σπασμένα προγράμματα για να πουλάει μούρη. 1
21century Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Σημασία έχει να μειώσουν τις τιμές αλλά κυρίως να δούμε τις εξελίξεις πάνω στον εργασιακό χώρο...
lupus_Hegemonia Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Ήμουν ΜΕΓΑΣ Apple-hater. Θεωρούσα ακατανόητο να πρέπει να πληρώσεις σχεδόν τα διπλά για να 'χεις μηχανήματα που μπορείς να πάρεις (παρόμοια) με τα μισά χρήματα... Όλα αυτά άλλαξαν, όταν ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ να πάρω την πρώτη iOS device για την εργασία μου (να βλέπω τα γραφικά μου live στα παιχνίδια μας - ενώ είχα ήδη ένα Galaxy Android και έβλεπα τα γραφικά σε πλατφόρμα Android)... ..."Έπαθα πλάκα" με την ΑΠΛΟΙΚΟΤΗΤΑ του iOS, με την ΑΝΕΣΗ που το 'μαθα να το χειρίζομαι σ' ένα μόλις Σαββατοκύριακο (το Android μου πήρε ένα μήνα σχεδόν να το καταλάβω πλήρως πως λειτουργεί - είχα πριν WinMo κινητό HTC Leo)... "έπαθα πλάκα" με την άριστη διαχείριση μνήμης (του... 4αριού, έτσι;;;; Της "σαπίλας" πια, του 4αριού!) κτλ. κτλ.Έκτοτε... πήρα ταμπλέτες Apple (από το Μίνι2 ως το Αιρ2, τώρα)... και τελικά πήρα την μεγάλη απόφαση και ζήτησα απ' τη διεύθυνση και αντάλαξα τον "υπερ-τούμπανο" WinPC μου (το 'δωσα σε συνάδελφο designer) με έναν ΑΠΛΟ, μέτριων σπεκς iMac......'Ντάξει, μιλάμε Η ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ!Σε σπεκς, ο iMac είναι σαν... "Ντε-Σεβό", μπροστά στην ..."Φερράρι" το WinPC που έδωσα στην συνάδελφο. Εντούτοις... η συνάδελφος "μαμοσταυρίζει" κάθε τρεις και λίγο με το ένα και το άλλο που της παρουσιάζεται, με κάκιστη διαχείριση μνήμης (του "υπερ-τούμπανου" PC της)... κι εγώ πλέω σε πελάγη ευτυχίας ΔΙΧΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (δόξα Τώ Θεώ) ως τώρα, με τον "ταπεινό" iMac μου!Να γιατί - τότε, παραξενευόμουν - σε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ που έχω δουλέψει, ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ είχαν Mac και γκρίνιαζαν στην απαίτησή μου να μου πάρουν WinPC.Να γιατί τελικά ΕΓΩ ΕΙΧΑ λάθος τόσα χρόνια και δεν δοκίμαζα τα Mac... 3
LongTom Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Καλό θα ήταν να μην έχει internet στο laptopaki των 500 ,μη του αναβαθμισει σε 10αρια την ωρα που παίζει, εχει ένα νέο συνήθειο η MS να μη ρωτάει πλέον.Μπορεί να εχει ηδη 10αρια βέβαια και απλά να φάει στη μάπα ενα restart επειδή εκανε update,πλέον κάποιες φορές δεν ρωτάει ούτε αυτό.Laptop με 7 ή XP ο dj λοιπον για να ναι κομπλέ. Πότε κάνουν τα 10αρια restart δίχως να σε ρωτήσουν;
gasantony Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Ήμουν ΜΕΓΑΣ Apple-hater. Θεωρούσα ακατανόητο να πρέπει να πληρώσεις σχεδόν τα διπλά για να 'χεις μηχανήματα που μπορείς να πάρεις (παρόμοια) με τα μισά χρήματα... Όλα αυτά άλλαξαν, όταν ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ να πάρω την πρώτη iOS device για την εργασία μου (να βλέπω τα γραφικά μου live στα παιχνίδια μας - ενώ είχα ήδη ένα Galaxy Android και έβλεπα τα γραφικά σε πλατφόρμα Android)... ..."Έπαθα πλάκα" με την ΑΠΛΟΙΚΟΤΗΤΑ του iOS, με την ΑΝΕΣΗ που το 'μαθα να το χειρίζομαι σ' ένα μόλις Σαββατοκύριακο (το Android μου πήρε ένα μήνα σχεδόν να το καταλάβω πλήρως πως λειτουργεί - είχα πριν WinMo κινητό HTC Leo)... "έπαθα πλάκα" με την άριστη διαχείριση μνήμης (του... 4αριού, έτσι;;;; Της "σαπίλας" πια, του 4αριού!) κτλ. κτλ. Έκτοτε... πήρα ταμπλέτες Apple (από το Μίνι2 ως το Αιρ2, τώρα)... και τελικά πήρα την μεγάλη απόφαση και ζήτησα απ' τη διεύθυνση και αντάλαξα τον "υπερ-τούμπανο" WinPC μου (το 'δωσα σε συνάδελφο designer) με έναν ΑΠΛΟ, μέτριων σπεκς iMac... ...'Ντάξει, μιλάμε Η ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ! Σε σπεκς, ο iMac είναι σαν... "Ντε-Σεβό", μπροστά στην ..."Φερράρι" το WinPC που έδωσα στην συνάδελφο. Εντούτοις... η συνάδελφος "μαμοσταυρίζει" κάθε τρεις και λίγο με το ένα και το άλλο που της παρουσιάζεται, με κάκιστη διαχείριση μνήμης (του "υπερ-τούμπανου" PC της)... κι εγώ πλέω σε πελάγη ευτυχίας ΔΙΧΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (δόξα Τώ Θεώ) ως τώρα, με τον "ταπεινό" iMac μου! Να γιατί - τότε, παραξενευόμουν - σε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ που έχω δουλέψει, ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ είχαν Mac και γκρίνιαζαν στην απαίτησή μου να μου πάρουν WinPC. Να γιατί τελικά ΕΓΩ ΕΙΧΑ λάθος τόσα χρόνια και δεν δοκίμαζα τα Mac... Μια από τα ίδια και για μένα σε σπίτι και εργασία !!! Συμφωνώ απόλυτα !!
kostakiss Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Ήμουν ΜΕΓΑΣ Apple-hater. Θεωρούσα ακατανόητο να πρέπει να πληρώσεις σχεδόν τα διπλά για να 'χεις μηχανήματα που μπορείς να πάρεις (παρόμοια) με τα μισά χρήματα... Όλα αυτά άλλαξαν, όταν ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ να πάρω την πρώτη iOS device για την εργασία μου (να βλέπω τα γραφικά μου live στα παιχνίδια μας - ενώ είχα ήδη ένα Galaxy Android και έβλεπα τα γραφικά σε πλατφόρμα Android)... ..."Έπαθα πλάκα" με την ΑΠΛΟΙΚΟΤΗΤΑ του iOS, με την ΑΝΕΣΗ που το 'μαθα να το χειρίζομαι σ' ένα μόλις Σαββατοκύριακο (το Android μου πήρε ένα μήνα σχεδόν να το καταλάβω πλήρως πως λειτουργεί - είχα πριν WinMo κινητό HTC Leo)... "έπαθα πλάκα" με την άριστη διαχείριση μνήμης (του... 4αριού, έτσι;;;; Της "σαπίλας" πια, του 4αριού!) κτλ. κτλ. Έκτοτε... πήρα ταμπλέτες Apple (από το Μίνι2 ως το Αιρ2, τώρα)... και τελικά πήρα την μεγάλη απόφαση και ζήτησα απ' τη διεύθυνση και αντάλαξα τον "υπερ-τούμπανο" WinPC μου (το 'δωσα σε συνάδελφο designer) με έναν ΑΠΛΟ, μέτριων σπεκς iMac... ...'Ντάξει, μιλάμε Η ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ! Σε σπεκς, ο iMac είναι σαν... "Ντε-Σεβό", μπροστά στην ..."Φερράρι" το WinPC που έδωσα στην συνάδελφο. Εντούτοις... η συνάδελφος "μαμοσταυρίζει" κάθε τρεις και λίγο με το ένα και το άλλο που της παρουσιάζεται, με κάκιστη διαχείριση μνήμης (του "υπερ-τούμπανου" PC της)... κι εγώ πλέω σε πελάγη ευτυχίας ΔΙΧΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (δόξα Τώ Θεώ) ως τώρα, με τον "ταπεινό" iMac μου! Να γιατί - τότε, παραξενευόμουν - σε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ που έχω δουλέψει, ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ είχαν Mac και γκρίνιαζαν στην απαίτησή μου να μου πάρουν WinPC. Να γιατί τελικά ΕΓΩ ΕΙΧΑ λάθος τόσα χρόνια και δεν δοκίμαζα τα Mac... καπως ετσι ξεκινησε και μενα η ιστορια μου με τα μηλα
tulipas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Σωστά! Γιατί να χρησιμοποιούν αυτά που τους βολεύουν για να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους. Να τα πετάξουν και να δουλεύουν μόνο με Windows και ακουστικά από τα lidl ...γιατί έτσι! :/Δε είπα τι είναι καλύτερο η χειρότερο. Ειπα οτι είναι ποζερια επειδή ειμαι λίγο σε αυτόν το χώρο. Αν του χρόνου είναι μόδα να αγοραζεις σταθερό υπολογιστή 10ετιας και να παίζεις μουσική θα πανε να το κάνουν. Η πιο ποζεροφαρα είναι οι DJs. Πάρε ενα παράδειγμα απο τον DJ The Boy
Pseudonymo1212 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά! αφήστε με να σας δώσω τα φώτα μου. Τα MAC θεωρούνται (το πιστεύω και εγώ ο Windowsας) τα καλύτερα για τον χώρο του Web Dev. Και έτσι είναι! Η ευκολία εγκατάστασης εργαλείων που χρειάζεται κάποιος πάει πακέτο με τα Tutorials. Για Mac υπάρχουν πολλά Tutorials "How to install" σε σχέση με τα Windows που δεν βρίσκεις tuts και σπας τα @ σου. Αυτά! τα Mac μόνο για Web Dev! τίποτε άλλο! έχουμε ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ να θεωρούμε τα MAC την καλύτερη επιλογή και για τις άλλες δουλειές.... ΟΥΤΕ ΚΑΝ! γελάνε οι πάντες όταν ακούνε τα παρακάτω: "Επέλεξα Mac για τις εφαρμογές γραφείου "Επέλεξα Mac γιατί έχει i5 (στα 1.8 GHz, klain main) και κοστίζει μόνο 1600 ευρώ. Με τα Windows όλο κολλάω που έχω i5 (στα 2.3, klain main-less.jpg). Αχ δεν μπορώ άτιμο! συγχύστηκα πάλι" Γιατί μπορώ να σερφάρω ταχύτερα (ΠΑΤΑΤΕΣ!!!) Γιατί γιατί γιατί.... οι 99/100 λόγοι είναι μλκιες ^ 2. Απλά ο κόσμος είναι τέρμα άμπαλος και την πατάει με το όνομα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Ακόμα να καταλάβω γιατί διάφοροι (συνήθως haters) εξακολουθούν να λένε "Τα mac", κατά το "τα windows"
gnsX Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 <p> Παιδιά! αφήστε με να σας δώσω τα φώτα μου. Τα MAC θεωρούνται (το πιστεύω και εγώ ο Windowsας) τα καλύτερα για τον χώρο του Web Dev. Και έτσι είναι! Η ευκολία εγκατάστασης εργαλείων που χρειάζεται κάποιος πάει πακέτο με τα Tutorials. Για Mac υπάρχουν πολλά Tutorials "How to install" σε σχέση με τα Windows που δεν βρίσκεις tuts και σπας τα @ σου. Αυτά! τα Mac μόνο για Web Dev! τίποτε άλλο! έχουμε ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ να θεωρούμε τα MAC την καλύτερη επιλογή και για τις άλλες δουλειές.... ΟΥΤΕ ΚΑΝ! γελάνε οι πάντες όταν ακούνε τα παρακάτω: "Επέλεξα Mac για τις εφαρμογές γραφείου "Επέλεξα Mac γιατί έχει i5 (στα 1.8 GHz, klain main) και κοστίζει μόνο 1600 ευρώ. Με τα Windows όλο κολλάω που έχω i5 (στα 2.3, klain main-less.jpg). Αχ δεν μπορώ άτιμο! συγχύστηκα πάλι" Γιατί μπορώ να σερφάρω ταχύτερα (ΠΑΤΑΤΕΣ!!!) Γιατί γιατί γιατί.... οι 99/100 λόγοι είναι μλκιες ^ 2. Απλά ο κόσμος είναι τέρμα άμπαλος και την πατάει με το όνομα. Ακριβως! Bash κ μαλακιες. Τι να το κανεις το UNIX όταν έχεις cygwin και Putty,ενω και το VS μπορεί να χρησιμοποιήσει gcc.Πες τα να ουμ... 1
Neg Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Ακόμα να καταλάβω γιατί διάφοροι (συνήθως haters) εξακολουθούν να λένε "Τα mac", κατά το "τα windows" Έλα ντε αναμεταξύ Mac είναι η ονομασία της σειράς Hardware το Software στην τελική είναι το OSX, με την ίδια λογική που έχω στο iMac Bootcamp δεύτερο partition Windows 10 θα πρέπει να το αποκαλώ Macindows. Μην το ψάχνεις. Απλά δεν βρίσκουν τον τρόπο να ρίξουν την χολή τους και μας τα πρήζουν μέρα νύχτα σε κάθε άρθρο που περιέχει την λέξη Apple/Mac. Άμα τους αρέσουν οι υπολογιστές με Windows μπράβο τους ας τους κρατήσουν και ας τους χαρούν, εδώ και πόσα άρθρα τα ίδια και τα ίδια πρέπει να λέμε για να γεμίζουμε 15 σελίδες απαντήσεις.
CyanBlue Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Τρελή μούφα!... Σε όλες οι επιχειρήσεις που έχω επισκευθεί (εκτός κάποιων γιατρών) τα PCακια ζουν και βασιλεύουν και μάλιστα παλιάς κοπής. Όσον αφορά το χώρο των γραφικών και DTP ο μύθος της Apple κατέρευσε από τότε που τα Mac πέρασαν από Power PC σε Intel επεξεργαστές. Οι επιχειρήσεις δεν έχουν ως προτεραιότητα το lifestyle design αλλά την απόδοση προς τιμή, την δυνατότητα αναβάθμησης και χρήσης στο χρόνο.
Neg Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Τρελή μούφα!... Σε όλες οι επιχειρήσεις που έχω επισκευθεί (εκτός κάποιων γιατρών) τα PCακια ζουν και βασιλεύουν και μάλιστα παλιάς κοπής. Όσον αφορά το χώρο των γραφικών και DTP ο μύθος της Apple κατέρευσε από τότε που τα Mac πέρασαν από Power PC σε Intel επεξεργαστές. Οι επιχειρήσεις δεν έχουν ως προτεραιότητα το lifestyle design αλλά την απόδοση προς τιμή, την δυνατότητα αναβάθμησης και χρήσης στο χρόνο. Επίσης το άρθρο δεν αναφαίρετε σε Ελληνικές επιχειρήσεις αλλά σε δυτικές. 1
suffocater Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσίευση της JAMF Software, εταιρείας παροχής λύσεων επιχειρησιακής διοίκησης για προϊόντα Apple Συμφωνα με ερευνα που έκανε ο ντελιβεράς του τοπικού μου γυράδικου, ο χοιρινος γύρος(ΜΕ τζατζίκι ομως) ειναι ό,τι καλύτερο μπορει να επιλέξει κάποιος που προσέχει την διατροφή του. Seems legit. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις