georgepppo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 επαγγελματίας απο επαγγελματία διαφέρουν,αν πχ μιλάμε για γραφίστα τότε mac είναι ότι πρέπει αλλά αμα μιλάμε για μηχανικούς μονόδρομος windows και στις περισσότερες δουλειές που δεν σχετίζονται τόσο με την πληροφορική τα windows επικρατούν.
pcuser Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 ... Μα καλά, ποιος τα γράφει αυτά τα άρθρα;... Συνήθως το The Verge, αλλά μάλλον το TechRadar μπήκε και αυτό στο payroll της Apple... 3
tamis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Βρείτε και πείτε μου για εμάς που είμαστε τοπογραφοι μηχανικοί, που ουσιαστικά η τοπογραφία έχει γίνει κατά ένα 90% πλέον πληροφορική με τόσα νέα μηχανήματα και τεχνολογίες τι προγράμματα κυκλοφορούν σε περιβάλλον Mac... Για να μην σας ταλαιπωρω... Κανένα... Κάνα παιδικό για απλά πράγματα ίσως μαμά δυο... Windows is our only world ppl, 2
belkin Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 το mac os x ειναι ποιο σταθερο και δεν εχει της παιδικες ασθενεις των windows. αλλο πυρηνας unix και αλλο windows nt
groot Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 επαγγελματίας απο επαγγελματία διαφέρουν,αν πχ μιλάμε για γραφίστα τότε mac είναι ότι πρέπει αλλά αμα μιλάμε για μηχανικούς μονόδρομος windows και στις περισσότερες δουλειές που δεν σχετίζονται τόσο με την πληροφορική τα windows επικρατούν. Οι μηχανικοί που ασχολούνται με επεξεργασία σήματος προτιμούν MAC OS ή Linux. Ή μήπως αυτοί δεν είναι μηχανικοί; Κυρίως μηχανικοί που ασχολούνται με S/W το οποίο είναι σχεδόν legacy (π.χ. ANSYS) ή με λογισμικό που βρίσκουν εύκολα σπασμένο για Windows προτιμούν windows. Οπότε, αυτή η καραμέλα είναι εντελώς ανακριβής. 1
Mr_Proper Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσίευση της JAMF Software, εταιρείας παροχής λύσεων επιχειρησιακής διοίκησης για προϊόντα Apple(αποκλειστικά) το 96% από 500 επαγγελματίες IT 500.... σε μια γειτονιά στο περιστέρι να πας θα βρεις περισσότερους απο 500 επαγγελματίες ΙΤ... στις Θερμοπύλες ήταν περισσότεροι απο 500.... Την άλλη φορά να ρωτήσουν 30 ή τους πρώτους 10 που θα πουν καλό για την apple Να και το "survey": http://resources.jamfsoftware.com/documents/white-papers/2015-Survey-Managing-Apple-Devices-in-the-Enterprise.pdf επίσης εννοεί ότι υποστηρίζουν όχι ότι χρησιμοποιούν macs και ipads δηλαδή ότι είναι μέσα στις υπηρεσίες που διαθέτουν το support σε προϊόντα της apple και αυτό για το κόστος δεν προκύπτει μέσα απο το ίδιο survey απλά τυχαία βάλανε κάτι αυθαίρετο τύπου "κάποιοi ειδικοί λένε" κάτω απο τα αποτελέσματα για να ξεγελάσουν και να νομίζει κάποιος πως και αυτό ήταν μέρος των αποτελεσμάτων... διαφήμιση στον εαυτό τους κάνουν μιας και αυτή η εταιρία αυτό το πράμα προσπαθεί να πουλήσει... Εγώ θα ήθελα να ήξερα αν σπαταλάει κανείς έστω 35 δευτερόλεπτα για να διασταυρώσει μια είδηση πριν την ποστάρει εδώ και ποίοι πατάνε thumps up για να βγαίνουν τέτοιες "ειδήσεις" στο insomnia..... Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2015 από Mr_Proper 5
xpera_x Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 ΤΙΤΛΟΣ είδησης: " Τα Mac διαθέτουν υψηλότερα ποσοστά προτίμησης από τα PC στον εργασιακό χώρο " ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ είδησης: Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσίευση της JAMF Software, εταιρείας παροχής λύσεων επιχειρησιακής διοίκησης για προϊόντα Apple, το 96% από 500 επαγγελματίες IT, οι οποίοι συμμετείχαν σε έρευνα τον περασμένο Σεπτέμβριο, δήλωσε ότι οι ομάδες τους υποστηρίζουν τα Mac. Ορίστε χωρίς άλλο σχόλιο έκανε η εταιρεία που ειδικεύεται σε προϊόντα Apple έρευνα στο πελατολόγιό της. Η είδηση;... 6
dazoo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 επαγγελματίας απο επαγγελματία διαφέρουν,αν πχ μιλάμε για γραφίστα τότε mac είναι ότι πρέπει αλλά αμα μιλάμε για μηχανικούς μονόδρομος windows και στις περισσότερες δουλειές που δεν σχετίζονται τόσο με την πληροφορική τα windows επικρατούν.Μπορείς να μου πεις ποια είναι τα κριτήρια για έναν γραφίστα να πάει σε OS X και όχι win? Ρωτάω γιατί το ακούω συνέχεια και δεν μπορώ να καταλάβω την διαφορά.το mac os x ειναι ποιο σταθερο και δεν εχει της παιδικες ασθενεις των windows. αλλο πυρηνας unix και αλλο windows ntΟύτε αυτό το καταλαβαίνω. Τι εννοείς παιδικές ασθένειες? Τι σημαίνει ότι είναι πιο σταθερό? 2
dstilio Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Ακομα να το κατεβάσετε αυτό το άρθρο; Αφού είναι και χάλια η μετάφραση (χάνει σε νόημα και οδηγεί σε παρεξηγήσεις) και χάλια το πρωτογενές άρθρο.
mpentenis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μπορείς να μου πεις ποια είναι τα κριτήρια για έναν γραφίστα να πάει σε OS X και όχι win? Ρωτάω γιατί το ακούω συνέχεια και δεν μπορώ να καταλάβω την διαφορά.Ούτε αυτό το καταλαβαίνω. Τι εννοείς παιδικές ασθένειες? Τι σημαίνει ότι είναι πιο σταθερό? εννοεί οτι βάζεις ενα SSD, 16GB και ενα i7 και κανεις επεξεργασία σε μια TIFF 600MB σαν να παιζεις με JPG. Ισως πάλι εννοεί οτι κάνεις render video με 266FPS κατα το export.΄Ισως εννοεί οτι μπορεί να κάνει επεξεργασία ενα 4K video! Τουλάχιστον, εγω αυτα κανω με το δικό μου PC χωρις να εχω πληρώσει τα μυρια οσα..α, μπορεί να του βαλω 1-2 δίσκος ακόμα, ισως να του βάλω και αλλα 16GB βασίκα, για τα virtuals (ε ναι, γιατι το να κανεις επεξεργασία video και να τρέχεις παράλληλα ενα 2012 server για SQL ΚΑΙ offline updates και ενα XP για καποια παλιά προγράμματα, μονο σε MAC γίνεται... Δεν αντεξα, την ανέβασα! Μονο με Mac θα εκανες μετατροπή 21 επεισόδια απο MP4 σε AVI με 200fps, (παντέρμο Media Player...), ενσωμάτωση υποτιτλων, 4-5 σελίδες στο ίντερνετ (μαζί με ραδιο), skype και να τρέχεις και Snow Leopard σε Virtual ...Ταυτόχρονα!(και με τετοιες θερμοκρασίες)Κάτι ITs που ήρθαν πέρυσι απο Κύπρο, και αυτοί κολλημένοι με MAC ήταν αλλά ολα σε 2012 και 7άρια τα εστηναν, δεν ηθελαν τίποτα άλλο! "Ρωτήσαμε 100 μανιώδεις καπνιστές Marlboro και ψάχνουμε την μια δημοφιλέστερη απάντηση στην ερώτηση, ποια είναι τα αγπημένα σας τσιγάρα!" 6
defacer Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 το mac os x ειναι ποιο σταθερο και δεν εχει της παιδικες ασθενεις των windows. αλλο πυρηνας unix και αλλο windows nt Και μετά ξύπνησες. Ο κόσμος το 'χει τούμπανο και συ κρυφό καμάρι ότι τα τελευταία χρόνια συγκεκριμένα όσον αφορά τη σταθερότητα το OSX έχει πάρει την κατιούσα και τα Windows ακριβώς το αντίθετο. Για παράδειγμα, χθεσινό από το δημιουργό του Redis (ο οποίος δουλεύει με Mac): Για το "παιδικές ασθένειες" στα... ΝΤ... που έχουν 22 χρόνια στην αγορά ουδέν σχόλιο. 5
georgepppo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Οι μηχανικοί που ασχολούνται με επεξεργασία σήματος προτιμούν MAC OS ή Linux. Ή μήπως αυτοί δεν είναι μηχανικοί; Κυρίως μηχανικοί που ασχολούνται με S/W το οποίο είναι σχεδόν legacy (π.χ. ANSYS) ή με λογισμικό που βρίσκουν εύκολα σπασμένο για Windows προτιμούν windows. Οπότε, αυτή η καραμέλα είναι εντελώς ανακριβής. μηχανολόγος είμαι και τo mac os και τα linux μου είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ άχρηστα,solidworks δεν έχουν,md solids δεν έχουν,inventor,3ds max,microsoft office(όχι open-libre),roza,4M και άλλα πάρα μα πάρα πολλά δεν έχουν που βγάζει η κάθε εταιρία για να δουλέψεις,άλλο που σε κάποιες περιπτώσεις εξυπηρετούν τις ανάγκες ΚΑΠΟΙΩΝ μηχανικών. Μπορείς να μου πεις ποια είναι τα κριτήρια για έναν γραφίστα να πάει σε OS X και όχι win? Ρωτάω γιατί το ακούω συνέχεια και δεν μπορώ να καταλάβω την διαφορά. δεν ξέρω όλοι οι γραφίστες το λένε.
wnet Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 στατιστική..... πφφφφ.. τα λες όλα όπως θες εσύ.... π.χ. με το ίδιο κείμενο μπορούμε να βγάλουμε και το ακόλουθο συμπέρασμα: Σε έρευνα εταιρείας παροχής λύσεων επιχειρησιακής διοίκησης για προϊόντα Apple είχαμε τα ακόλουθα αποτελέσματα: Το 25% των ατόμων που συμμετείχαν στην έρευνα υποστήριξε ότι οι ανταγωνιστικές πλατφόρμες προσφέρουν καλύτερη ασφάλεια σε σχέση με τα Mac. Το 36% προτιμάει ανταγωνιστικές πλατφόρμες από τα Mac διότι η διαχείρισή τους είναι ευκολότερη.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 MacOSX/Linux γενικά UNIX απαραίτητο σε research, development, administration κλπ. Όποιος ειναι στο χώρο το γνωρίζει όποτε δε χρειάζεται να πούμε κάτι εδώ, όποιος πάλι όχι απλά χρησιμοποιεί Windows και κράζει επειδή δε ξέρει...κλασική περίπτωση, που την έχουμε δει άπειρες φορές εδώ μέσα, ημιμαθές ατομάκι να κράζει το Linux...και όταν το ρωτάς τι OS εχει το κινητό σου, σου απαντάει με υπερηφάνεια ANDROID!!!
michalis24 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Οποίος δεν έχει δουλέψει σε mac δεν μπορεί να έχει άποψη. Έχω desktop με win i7,16gbram,ssd κλπ Κ επίσης ένα MacBook Pro 15 i7 8gb. Photoshop,premiere,after effects traktor και αλλά αν θέλω να τελειώσω δουλειά την κάνω στο Macbook . Πως να το κάνουμε έχει πολύ καλύτερο λειτουργικό. Τώρα ότι τα Windows 7 πλησίασαν αρκετά το OS X ισχύει αλλά ακόμη θέλουν δουλειά (δοκίμασα Κ τα 10 αλλά μπα!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις