Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παρέλαβα μόλις απο service εταιρίας το λάπτοπ μου που είχα δώσει να μου κάνουν αναβάθμιση της εργοστασιακής μνήμης RAM.(Απο αυτά που πρέπει να βγάλεις πληκτρολόγιο κλπ)

Το πρόβλημα είναι πως ενώ όλα λειτουργούν οκ οι δύο δεξιές usb θύρες είναι νεκρές ενώ η μια αριστερή λειτουργεί κανονικά.

Λόγω ώρας δεν μπόρεσα να επικοινωνήσω μαζί τους είχαν κλείσει,έχει κανείς ιδέα το τι μπορεί να φταίει;Εννοείται Δευτέρα θα τους το πάω αλλά λέω μήπως είναι κάτι που μπορεί να γίνει εύκολα απο μένα.

Με τα λίγα που ξέρω και βάση λογικής αν μιλάγαμε για ασυμβατότητα δεν θα λειτουργούσε καμία θύρα και όλο και κάτι άλλο θα πήγαινε στραβά (μπαίνει ίντερνετ κανονικά,το ίδιο φλασάκι που δουλεύει αριστερά δεν δουλεύει δεξιά,όπως και το ποντίκι).

Δημοσ.

Ειτε ειναι drivers ειτε να καηκαν λογω στατικου ηλεκτρισμου απτην αλλαγη ram που εκανε ο (υποτιθεμενος)τεχνικος;!Περιμενε κι 'αλλες απαντησεις!(Εννοειται πας στο καταστημα)

Edit:Εκτος και αν δεν εχει μπει κανενα καλωδιακι για τα usb..

• Like 1
Δημοσ.

Ρε συ είναι το service μεγάλης εταιρίας ηλεκτρονικού καταστήματος που αγοράζεις κάτι και πληρώνεις επιπλέον για να σου το τοποθετήσουν.

Αυτό σκέφτηκα και εγώ με το καλωδιάκι μήπως ξεχάσαν να το κουμπώσουν.

Η λαλακία είναι είμαι επαρχία και θα χάσω άλλη μια βδομάδα πήγαινε-έλα-επισκευή στην Αθήνα...

Τεςπα θα δείξει ευχαριστώ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...