thomasG4 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 αυτά βλέπω, αυτό που λες όχι. O fglrx είναι αυτός που λέω.
Alex-V Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Tom ολα οκ τωρα. Επισης δεν freezαρε τελικα. Εχει προβλημα to touchpad του λαπτοπ. Ολα μια χαρα τωρα. Επισης οντως οσο ζεις μαθαινεις και εννοειται οτι ειναι τελειως διαφορετικο το linux.
vision Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 O fglrx είναι αυτός που λέω. δεν μπαίνει, βγάζει μύνημα λάθους..
thomasG4 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 δεν μπαίνει, βγάζει μύνημα λάθους.. Και με τον fglrx το ίδιο κάνει; Γιατί βλέπω ότι πήγες να εγκαταστήσεις τον fglrx-updates.
thomasG4 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 ναι το ίδιο μύνημα και με τα 2 Στο terminal δώσε αυτή την εντολή: sudo apt-get install xorg-video-abi-15 και μετά αυτή: sudo apt-get install fglrx
vision Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 @α@ήθηκε ο Δίας. Μου πέταξε μύνημα για XServer και MDM και το μόνο που φορτώνει είναι terminal. Ευτυχώς που έχω dual boot και γράφω εδώ. Κάτι πρέπει να δώσω στο terminal πάλι για να στρώσει.
thomasG4 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 @α@ήθηκε ο Δίας. Μου πέταξε μύνημα για XServer και MDM και το μόνο που φορτώνει είναι terminal. Ευτυχώς που έχω dual boot και γράφω εδώ. Κάτι πρέπει να δώσω στο terminal πάλι για να στρώσει. Κάνε log-in με τα στοιχεία του λογαριασμού σου και δώσε τη παρακάτω εντολή: sudo amdconfig --initial μετά reboot
thomasG4 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 τα ίδια. τίποτα Δηλαδή έγινε η εγκατάσταση κανονικά του driver χωρίς error και τώρα δίνεις αυτή την εντολή και δεν μπαίνει στο γραφικό περιβάλλον;
vision Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 ναι δεν είδα πρόβλημα. μου πετάει το ίδιο μύνημα. μήπως να δώσω καμιά εντολή από εδώ μέσα; https://help.ubuntu.com/community/BinaryDriverHowto/AMD
vision Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 φίλε δυστυχώς "Βlack screen of Death..." δηλαδή δεν φορτώνει γραφικό περιβάλλον, μόνο terminal αυτά δε μ'αρέσουν στο linux, αν πάει κάτι στραβά, format και φτου και απ'την αρχή. τίποτα δεν έπιασε αν και έχω ασχοληθεί αρκετά.
chek2fire Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 περίμενε αφού έχεις terminal έχεις κανονικά διανομή που λειτουργεί. Το ότι δεν έχεις γραφικό περιβάλλον δεν είναι και πολύ μεγάλο κακό. Καταρχήν κάνε boot και μπες σε recovery mode και από εκεί επέλεξε μια επιλογή που λέει για εκκίνηση με βασικό driver γραφικών vesa η κάπως έτσι. Λογικά θα σε βάλει μέσα στο σύστημα. Από εκεί αφαίρεσε ότι fglrx driver έχεις βάλει. Αν δεν δουλέψει αυτό που σου είπα απλά δώσε στο terminal που λές sudo apt-get remove fglrx και μετά κάνε reboot και θα επανέλθει στα κανονικά της η διανομή. Ασε τους open αν δουλεύουν μια χαρά γιατί πήγες να βάλεις τους κλειστούς?
vision Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Ασε τους open αν δουλεύουν μια χαρά γιατί πήγες να βάλεις τους κλειστούς? δεν έχεις διαβάσει όλο το thread, με παρότρυνε άλλος φίλος να το κάνω. δεν γινόταν τίποτα από αυτά που λες, τα είχα κάνει. Αν μπεις στο site του Mint είναι γνωστό bug με κάποιες κάρτες...τα workaround δεν δουλεύουν... Tespa, εγκατέστησα απ' την αρχή Linux Mint MATE 17.3 και το laptopaki πάει σαφώς γρηγορότερα από Cinnamon. Ε όχι και screen of death το terminal λέμε και κανένα ανέκδοτο να γελάσουμε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα