Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Tom ολα οκ τωρα. Επισης δεν freezαρε τελικα. Εχει προβλημα to touchpad του λαπτοπ. Ολα μια χαρα τωρα. ;) Επισης οντως οσο ζεις μαθαινεις και εννοειται οτι ειναι τελειως διαφορετικο το linux. :)

Δημοσ.

@α@ήθηκε ο Δίας. Μου πέταξε μύνημα για XServer και MDM και το μόνο που φορτώνει είναι terminal.

Ευτυχώς που έχω dual boot και γράφω εδώ.

Κάτι πρέπει να δώσω στο terminal πάλι για να στρώσει.

Δημοσ.

@α@ήθηκε ο Δίας. Μου πέταξε μύνημα για XServer και MDM και το μόνο που φορτώνει είναι terminal.

Ευτυχώς που έχω dual boot και γράφω εδώ.

Κάτι πρέπει να δώσω στο terminal πάλι για να στρώσει.

Κάνε log-in με τα στοιχεία του λογαριασμού σου και δώσε τη παρακάτω εντολή:

sudo amdconfig --initial

μετά reboot

Δημοσ.

τα ίδια. τίποτα

Δηλαδή έγινε η εγκατάσταση κανονικά του driver χωρίς error και τώρα δίνεις αυτή την εντολή και δεν μπαίνει στο γραφικό περιβάλλον;

Δημοσ.

φίλε δυστυχώς "Βlack screen of Death..." δηλαδή δεν φορτώνει γραφικό περιβάλλον, μόνο terminal

αυτά δε μ'αρέσουν στο linux, αν πάει κάτι στραβά, format και φτου και απ'την αρχή.

τίποτα δεν έπιασε αν και έχω ασχοληθεί αρκετά.

Δημοσ.

περίμενε αφού έχεις terminal έχεις κανονικά διανομή που λειτουργεί. Το ότι δεν έχεις γραφικό περιβάλλον δεν είναι και πολύ μεγάλο κακό.

Καταρχήν κάνε boot και μπες σε recovery mode και από εκεί επέλεξε μια επιλογή που λέει για εκκίνηση με βασικό driver γραφικών vesa η κάπως έτσι. Λογικά θα σε βάλει μέσα στο σύστημα.

Από εκεί αφαίρεσε ότι fglrx driver έχεις βάλει.

Αν δεν δουλέψει αυτό που σου είπα απλά δώσε στο terminal που λές

sudo apt-get remove fglrx

και μετά κάνε reboot και θα επανέλθει στα κανονικά της η διανομή. Ασε τους open αν δουλεύουν μια χαρά γιατί πήγες να βάλεις τους κλειστούς?

Δημοσ.
 Ασε τους open αν δουλεύουν μια χαρά γιατί πήγες να βάλεις τους κλειστούς?

δεν έχεις διαβάσει όλο το thread, με παρότρυνε άλλος φίλος να το κάνω.

δεν γινόταν τίποτα από αυτά που λες, τα είχα κάνει. Αν μπεις στο site του Mint είναι γνωστό bug με κάποιες κάρτες...τα workaround δεν δουλεύουν...

Tespa, εγκατέστησα απ' την αρχή Linux Mint MATE 17.3 και το laptopaki πάει σαφώς γρηγορότερα από Cinnamon.

Ε όχι και screen of death το terminal :P

λέμε και κανένα ανέκδοτο να γελάσουμε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...