Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχθες αγορασα την συγκεκριμενη βαση http://www.skroutz.gr/s/7133544/HAMA-Notebook-Cooler-53065.htmlαπο τα media markt και εκτος του οτι νομιζω οτι δεν βγαζει κρυο αερα και δεν εχει πολυ ισχυ, σημερα αρχισε να μου κανει εναν θορυβο το ανεμιστηρακι λες και βρισκει καπου. Το θεμα ειναι οτι ο θορυβος ειναι περιοδικος (πχ ακουγεται καθε 4 δευτερολεπτα). Ο φιλος μου που δουλευει εκει μου ειπε οτι ισως ανεβαζει θερμοκρασια το λαπτοπ και αυτοματα ανεβαζουν στροφες τα αμενιστηρακια. Ισχυει κατι τετοιο; 

Δημοσ.

Ποιο ανεμιστηράκι σου κάνει θόρυβο; Της βάσης ή του λάπτοπ;

Της βάσης στις περισσότερες περιπτώσεις λειτουργούν σταθερά μιας και δεν έχουν αισθητήρα θερμοκρασίας, τώρα εσένα αμα η βάση σου έχει τι να σου πω... Δύσκολο όμως να έχει.

Ποιο είναι το λάπτοπ btw? Πόσο καιρό έχεις να το ανοίξεις/καθαρίσεις; Τι θερμοκρασίες έχει όταν δεν κάνεις τίποτα; Τι θερμοκρασίες έχει όταν παίζει HD βίντεο στην youtube?

Δημοσ.

1.Δεν έχει αισθητηρα η βάση

2.Οι χαμηλης ποιοτητας ανεμιστήρες δημιουργουν τον θόρυβο,οπότε το πας πίσω στην εγγυηση

3.Η βαση δεν είναι air condition 

• Like 1
Δημοσ.

Της βασης κανει θορυβο. Ειμαι σιγουρος οτι δεν εχει αισθητηρα απλα το εγραψα γιατι μου το ειπε το παιδι. Το λαπτοπ ειναι ενα Dell Inspiron 5558 4568 το οποιο το εχω μια βδομαδα και γενικα τρεχει μια χαρα. Θερμοκρασιες πως μπορω να μετρησω; 

2.Οι χαμηλης ποιοτητας ανεμιστήρες δημιουργουν τον θόρυβο,οπότε το πας πίσω στην εγγυηση

Μαλλον αυτο ειναι θα το παω να το δουν.

EDIT: χειροτερεψε ο θορυβος απο το ανεμιστηρακι και ακουγεται με το που το βαζω μπροστα...

Δημοσ.

Για θερμοκρασίες κατέβασε το HWmonitor και δες τες.

Αν το λάπτοπ δεν έχει πρόβλημα υπερθέρμανσης τι την έβαλες την βάση; Μόνο θόρυβο θα κάνει....

Βγάλε το πριν σπάσει κανένα ανεμιστήρι και μετά σου λένε οτι το έσπασες και εσύ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...