Technology fan Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα, Σε λίγο θα καιρό θα κάνω clean install τα el capitan, αλλά πριν το κάνω θέλω να σώσω όλα τα wifi-passwprds που έχω μαζέψει κατα καιρούς. Ξέρω οτι μπορώ να τα σώσω ένα-ένα απο τα keychain access βάζοντας κάθε φορά το Administrator pass, αλλά είναι πάρα πολλά και θα κάνω 2 μέρες να τα αποθηκεύσω όλα. Υπάρχει κάποιος καλύτερος τρόπος? Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δοκίμασε αυτή την λύση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
donsotiriou Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Γιατί μετά όταν θα συνδεθείς με το appleid σου δεν είναι πάλι όλα αυτόματα αποθηκευμένα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Technology fan Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δοκίμασε αυτή την λύση. οκ, θα τα πάρω, copy να τα έχω, καλή ιδέα.. Γιατί μετά όταν θα συνδεθείς με το appleid σου δεν είναι πάλι όλα αυτόματα αποθηκευμένα? δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο.. μακάρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο.. μακάρι Φυσικά ισχύει, απλώς δεν θυμάμαι αν το κάνει στο background του iCloud account ή θέλει ενενεργοποιημένο keychain. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7beast Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Ενεργοποιημένο το Keychain στο iCloud και είσαι έτοιμος. Τα αποθηκεύει αυτόματα στο icloud τα wifi passwords. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Technology fan Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Σας Ευχαριστώ όλους, είμαι πλέον μετά απο clean install και γενικά δεν βρήκα κάποιο κόλλημα. Όλα σουπερ και πετάει το μηχάνημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα