andreas225 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 αναρωτιεμαι αν αυτα τα τηλεφωνα σε πανε βολτα η στην δουλεια γιατι το κοστος τους ειναι ισα με ενα παπακι καινουργιο η με ενα μεταχειρισμενο αυτοκινητο..... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Και το τι διαφορετικό θα έχει η κάθε έκδοση; Υπάρχουν στοιχεία; Το ένα θα έχει κυρτή οθόνη που θα σε βοηθάει να ανοίγεις φύλο, το δεύτερο θα έχει επίπεδη οθόνη που θα σε βοηθάει να κόβεις ψωμί επάνω, το τρίτο θα έχει κυκλικό κυρτό design ώστε να φτιάχνεις καφέ και το τέταρτο θα έχει ένα πενάκι το οποίο θα μπαίνει και ανάποδα στην θέση του ώστε να μην χαλάει την συσκευή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomorejokes Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neg Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Που ακριβός βρήκες lag και θέματα με το android? Πότε είχες android τηλέφονο τελευταία φόρα; Και ποιό; Γιατι αμα έιχε οτιδήποτε απο 2004 και μετά που ανήκε σε σειρα ναυαρχηδον και σου κόλαγε, εισαι απλα ασχετος. Η MS σας δουλέυει όλους. Το asus transformer t100taf τρέχει .exe τα τηλεφονά της γιατί όχι; Σε 10 ιντσες μπορούμε σε 5 δεν μας χωράει; Οταν τρέχει .exe τα wp τότε ναι, να έχει και νόημα το display dock για να μην προσβάλη την νοημοσυνη μου. Μεχρι τότε, μπαρουφες Μάλιστα.. το ενδεχόμενο ότι ο φίλος πάνω μπορεί να αναφέρεται σε Budget Android επιλογές; Η Microsoft καλώς ή κακώς προσφέρει πλέον Budget συσκευές για τις βασικές ανάγκες δίχως Lag και εγώ πλέον Android έχω, αλλά όχι των 100 ευρώ, σαφώς και δεν κολλάνε οι ναυαρχίδες που τρέχουν Kitkat/Lollipop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Features του s7. Site: s7 features "....πληρη φορτιση σε 30 λεπτα Η ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ".Αν κανουν τετοιο πραγμα,ξεπουλησαν χθες.Aγνοω πληρως οτιδηποτε αλλο στο ποστ,καθως μου φαινονται ασημαντα μπροστα του.(ισως ανιχνευτή ιριδας και διάφορα άλλα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα