Προς το περιεχόμενο

Σε 4 διαφορετικές εκδόσεις θα κυκλοφορήσει το Galaxy S7 της Samsung

Perambulator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μου την σπαει που καθε ναυαρχιδα δεν κραταει πανω απο 2 μηνες και επιτοπου αλλο μοντελο.

Κορεσμος πραγματικα!

Ακόμα κι αυτοί που τα παίρνουν βρίσκονται χωρίς να το καταλάβουν με "παλιό" κινητό! Μέχρι να το χαρείς λίγο έχεις ήδη το προηγούμενο μοντέλο!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ε ναι λες πηρα το ταδε κινητο το 6... αα καλα τωρα ρε φιλε εχει βγει το 8... και βρισκεσαι με "παλιο" κινητο μεσα σε ενα 6 μηνο.

Και απο Χαρακτηριστικά ζητημα αν θα εχουν αλλαξει ενα δυο πραγματα

• Like 2

Πέρασαν τόσα χρόνια και ο "ψαγμένος" 'Ελληνας δεν έχει καταλάβει ότι το φιατ είναι πιο χρηστικό απο το φερράρι και δεν είναι όλη η ζωή το εφέ. 

• Like 1

Ρε παιδιά όλοι τόσο χάλια κινητά έχετε και αλλάζετε κάθε λίγους μήνες? Γιατί εγώ με το 2 χρόνων NOTE 3 δεν έχω κανένα παράπονο δεν κολλάει πουθενά και δεν υπάρχει εφαρμογή που να μην τρέχει άψογα.

Τι σας πειράζει αν η κάθε samsung βγάλει 300 κινητά το χρόνο. Σας έβαλε το πιστόλι στο κεφάλι και σας ανάγκασε να αγοράσετε? Προς τι τόση μιζέρια?

Στο note 3 μου των 400 ευρώ τρέχω κανονικά marshmallow εδώ και 1 μήνα. Έχει γίνει καραμέλα αυτό με τις αναβαθμίσεις λες και τόσα χρόνια σας ένοιαζε. Αν δουλεύει καλά το κινητό αρκεί. Οι αναβαθμίσεις ειναι ένα μέρος σε ένα Smartphone που δεν θα έπρεπε να σας ενδιαφέρει εφόσον το κινητό σας δουλεύει καλά.

• Like 5

Ρε παιδιά όλοι τόσο χάλια κινητά έχετε και αλλάζετε κάθε λίγους μήνες? Γιατί εγώ με το 2 χρόνων NOTE 3 δεν έχω κανένα παράπονο δεν κολλάει πουθενά και δεν υπάρχει εφαρμογή που να μην τρέχει άψογα.

Τι σας πειράζει αν η κάθε samsung βγάλει 300 κινητά το χρόνο. Σας έβαλε το πιστόλι στο κεφάλι και σας ανάγκασε να αγοράσετε? Προς τι τόση μιζέρια?

Στο note 3 μου των 400 ευρώ τρέχω κανονικά marshmallow εδώ και 1 μήνα. Έχει γίνει καραμέλα αυτό με τις αναβαθμίσεις λες και τόσα χρόνια σας ένοιαζε. Αν δουλεύει καλά το κινητό αρκεί. Οι αναβαθμίσεις ειναι ένα μέρος σε ένα Smartphone που δεν θα έπρεπε να σας ενδιαφέρει εφόσον το κινητό σας δουλεύει καλά.

Συμφωνώ απόλυτα απλά είμαστε όλοι θύματα του άκρατου καταναλωτισμού οπου]τε αργά ή γρήγορα πέφτουμε στην παγιδα

Συμφωνώ, αλλά για μένα είναι και λίγο ψυχολογικό το θέμα. Δηλαδή, κάποιος που θα δώσει πολλά λεφτά να πάρει το τελευταίο μοντέλο νομίζω θα του κακοφανεί λίγο όταν πριν προλάβει να το χαρεί έχει ήδη βγει το επόμενο (όχι ότι δεν θα κάνει τη δουλειά του, οι περισσότεροι έτσι κι αλλιώς άντε να τα χρησιμοποιούν στο 20%) 

• Like 2

Πέρασαν τόσα χρόνια κι ο Έλληνας ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει ότι το fiat coupe δεν είναι Ferrari...

Το φιατ κουπε φιλε μου στους ελληνικούς δρόμους με όριο ταχύτητας στα 130 είναι το ιδιο με φεραρι, εκτος αν εισαι κάγκουρας εν δυναμη δολοφονος των 200 ++ πατημενος. Τα 800 + ευρω για κινητα στην ελλαδα του σημερα ειναι για λιγους, απλα λογω κεκτημενης ταχυτητας υπερκαταναλωτισμου δεν το εχουμε παρει χαμπαρι ολοι ακομα.

Το φιατ κουπε φιλε μου στους ελληνικούς δρόμους με όριο ταχύτητας στα 130 είναι το ιδιο με φεραρι, εκτος αν εισαι κάγκουρας εν δυναμη δολοφονος των 200 ++ πατημενος. Τα 800 + ευρω για κινητα στην ελλαδα του σημερα ειναι για λιγους, απλα λογω κεκτημενης ταχυτητας υπερκαταναλωτισμου δεν το εχουμε παρει χαμπαρι ολοι ακομα.

με αλλη τεχνολογια φτιαχνεται η φεραρι με αλλο το φιατ κουπε , αυτο ηθελε να πει ο φιλος. Οποιος ειναι μηχανικος καταλαβαινει . Το ιδιο με τα κινητα και τα υπολοιπα προιοντα ο καθενας αναλογα με τα χρηματα του αγοραζει δεν ειπε κανεις τον αλλο καμπουρι.

Παραδειγμα το xiaomi εχει πυρηνες α53 με λιθογραφια bulk 28nm ενω το samsung s6 a57 14 nm  finfet. Η οθονη του xiaomi ειναι τεχνολογιας αμορφης σιλικονης του s6 ειναι oled.

με αλλη τεχνολογια φτιαχνεται η φεραρι με αλλο το φιατ κουπε , αυτο ηθελε να πει ο φιλος. Οποιος ειναι μηχανικος καταλαβαινει . Το ιδιο με τα κινητα και τα υπολοιπα προιοντα ο καθενας αναλογα με τα χρηματα του αγοραζει δεν ειπε κανεις τον αλλο καμπουρι.

Παραδειγμα το xiaomi εχει πυρηνες α53 με λιθογραφια bulk 28nm ενω το samsung s6 a57 14 nm  finfet. Η οθονη του xiaomi ειναι τεχνολογιας αμορφης σιλικονης του s6 ειναι oled.

Σίγουρα έχουν άλλη τεχνολογία αλλά το θέμα είναι να ξέρει ο κόσμος ότι κάνει τη δουλειά του (και με το πολύ παραπάνω) και με ένα κινητό "κατώτερης" τεχνολογίας. Είναι αξιοπρεπέστατα πλέον τα κινητά των 150-300€, πολύ λίγοι δεν καλύπτονται από τις δυνατότητές τους!

• Like 1

Εγώ λέω...Θα δίνατε 800 ευρώ για Samsung ή iPhone?

πιώς θα πάει να πάρει 800 τηλέφωνο και σε 2 μήνες θα πέσει 200 ευρώ κάτω?

ΚΑΝΕΝΑΣ!!

iPhone ρε και ξερό ψωμί.....

Θεωρείς οτι θα κανει λιγοτερα πραγματα το κινητο αν πεσει η τιμη του;

Δες το και απο την αναποδη. περιμενε 2 μηνες να το παρεις 200€ πιο κατω. ;)

Παροτι κατοχος S6 εχω να πω τα εξης.

H Samsung εχει αποτυχει γιατι προσπαθει να γινει no 1 με λαθος τροπο. Προσφερει ακριβο hardware χωρις να το υποστηριζει σωστα. Το after sales της ειναι στα επιπεδα των μικρων κατασκευαστων αν οχι χειροτερο.

Ενα μεγαλο ελλατωμμα ειναι και τα custom rom που προσφερει. Πολυ bloatware και δεμενο με το λειτουργικο και οταν πρεπει να βγαλει την επομενη εκδοση android απλα δεν αντεχει το κοστος και αφηνει τους πελατες της δυσαρεστημενους.

Για μενα η τελευταια επιτυχημενη συσκευη ηταν το S2 αλλα διαχειριστηκε  αυτη την επιτυχια λαθος. Πουλησε μεχρι το S4 και σιγα σιγα πεφτει.

Ενα ακομα μεγαλο προβλημα του android ειναι ο τροπος που το διανεμει η google. Δινοντας δυνατοτητα στους κατασκευαστες να επεμβαινουν στο core του λειτουργικου αντι να προσθετουν τα bloatware πανω απο αυτο. Επισης το καναλι διανομης νεας εκδοσης επρεπε να το εχει η google και οχι οι κατασκευαστες.

Ολο αυτο εχει προκαλεσει τεραστιο κατακερματισμο στο λειτουργικο και κανενα android device δεν ειναι ιδιο με το αλλο. Με οτι συνεπαγεται αυτο στην εμπειρια χρησης και στην σταθεροτητα των εφαρμογων.

Τέλος, αν κατι εχει αντιγραψει η samsung απο την apple, και μαλιστα με κακη αντιγραφη, αυτο ειναι το marketing.

Πρεπει να καταλαβει οτι δεν θελουμε την Apple 2 γιατι υπαρχει η Apple και το κανει καλα οσο και αν διαφωνουμε μαζι της. Καποιος που θελει να κανει το ιδιο δεν εχει μελλον. Αυτοι που πηγαν στο android ψαχνουν κατι διαφορετικο.

υ.γ. Τους λογους που δεν παιρνω apple προϊοντα τους εχω εξηγησει στο παρελθον. Τοτε ημουν Hater, Sammy Fanboy, MS Fanboy. Αν εχετε να πειτε κατι καντε το με επιχειρηματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...