kalotina75 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Το παίρνεις και σε 6 μήνες σου λέει βγήκε το s7+ Ή το s8 και ψάχνεις με το κυάλια τις αναβαθμίσεις και την υποστήριξη και το πουλας με το ζόρι 400 ευρώ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jophiel Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Το παίρνεις και σε 6 μήνες σου λέει βγήκε το s7+ Ή το s8 και ψάχνεις με το κυάλια τις αναβαθμίσεις και την υποστήριξη και το πουλας με το ζόρι 400 ευρώ. Σε ποιο πλανήτη; Εδώ τόσο πουλιέται καινούριο, σε 6 μήνες από την ημερομηνία κυκλοφορίας του... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SEPULTURA Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ λέω...Θα δίνατε 800 ευρώ για Samsung ή iPhone? πιώς θα πάει να πάρει 800 τηλέφωνο και σε 2 μήνες θα πέσει 200 ευρώ κάτω? ΚΑΝΕΝΑΣ!! iPhone ρε και ξερό ψωμί..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Η samsung οντως τοχει παρακανει με τις 500 ελαφρως διαφορετικες εκδοσεις.. Ουτε το xda δεν μπορει να παρακολουθήσει τις εξελίξεις και να υποστηρίξει τοσα μοντελα.. ΟΜΩΣ : Στη συγκεκριμένη περίπτωση εχει δικιο να βγαζει 4 εκδοσεις. Θα βγαλει πχ ενα 5.2 ιντσες και ενα 5.7 Και θα βγάλει ακριβώς τα ιδια και με edge οθονη. Το ιδιο ακριβώς που κανει και τωρα δηλαδή, απλα δε βγαζει μεγάλο χωρίς edge οθονη, αλλα στη θεση του βγαζει το note. Εγω δηλαδή που δε θελω τις παπαριες egde οθόνες, γιατι βρισκει το δάχτυλο για πλακα στην οθονη, δεν μπορείς να πιάσεις το κινητο σωστα, αλλά θελω μεγάλη οθονη, είμαι υποχρέωμενος να παρω το note 5, και να φορτωθω και το πενακι που δεν θελω (στον ογκο του θα μπορούσε να μπει μεγαλύτερη μπαταρία). Και δεν είμαι μονο εγω, ειναι παρα πολλοι. Το ξερει η samsung γι αυτο η +1 εκδοση. Α ξεχασα, και να θέλω νομικά δεν βρίσκω το note, γιατι δεν πωληται στην Ευρώπη.. Και πριν μου επιτεθουν διάφοροι για το χαρακτηρισμό της edge, αμα σου αρεσει και σε βολεύει ορμα. Προσωπικά τη θεωρω τη μεγαλύτερη παπαρια ολων των εποχων, δεν με βολευει καθολου. Στην πράξη η οφελιμη οθονη ειναι μικροτερη, εχεις θεματα με πληκτρολόγια κλπ. Περα απο. Εφε κανενα συν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Καλά ντάξει,μα καλά δεν υπάρχει κάποιος εκεί στην samsung να βλέπει τα σχόλια του κοινού.? Έλεος πια.. Συν ότι έχει γεμήσει η αρχική σελίδα με το τι κάνει η samsung και η apple.Τα σχόλια θα είναι 9/10 ή διαμάχη ή παράπονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μετα λεει οτι δεν μπορει να βγαλει κερδος. Πως θα βγαλει αν κυκλοφορει 4 παρομοια μοντελα? ανετα θα μπορουσαν να ειναι 2 και να εχουν τους ιδιους αγοραστες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ λέω...Θα δίνατε 800 ευρώ για Samsung ή iPhone? πιώς θα πάει να πάρει 800 τηλέφωνο και σε 2 μήνες θα πέσει 200 ευρώ κάτω? ΚΑΝΕΝΑΣ!! iPhone ρε και ξερό ψωμί..... Ρε Xiaomi Note 2 στα 160€ και άστους να κουρεύονται ! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sokinfragoul Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 όλοι ξέρουμε ότι Φλεβάρη δίνουν τα s και Σεπτέμβρη τα note.άρα ξέρεις ποτέ θα παλιωσες η συσκευή π αγοράζεις. από εκεί και πέρα ή σαμμυ με τα βήματα που κάνει οδηγηται στον γκρεμο.τα σπεκς τα προσφέρουν οι κινέζοι στα μισα λεφτά.έπρεπε να κρατήσουν την μοναδικότητα της edge οθόνης και όχι σόνυ και καλά να βάλουν αλουμίνιο κάτι που ήδη έχει το iPhone.παιξα νε στα νερά της Apple και κατατροπώθηκαν.ενώ ή LG αυτήν την στιγμή και από την πρώτη πουλούσε πολύ πιο χαμηλά της ναυαρχίδες και παει πολυ καλα.δεν αργεί η εποχή που ή σαμμυ θα καταλήξει ως νοκια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lerios Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Κραξτε ελεύθερα... Πάλι θα πάτε να το πάρετε γτ θ ναι το καλύτερο απλά... Με βλέπω για S7 Edge. Το plus παραείναι μεγάλο. Κράζεις θαυμάζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andreas231 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Ρε Xiaomi Note 2 στα 160€ και άστους να κουρεύονται ! το s7 ειναι premium προιον , το note 2 value for money δεν μπορεις να τα συγκρινεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefrouki Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Όλοι μιλάτε για samsung και iphone, απορω αν πραγματικά έχετε δοκιμάσει αλλά κινητά ή απλά τα αγοράζεται για να μην σας την πούνε τα φιλαριακια σας, εγώ πρώτη φορά έδωσα ένα πολύ μεγάλο ποσό των 400 € για το XIAOMI MI NOTE PRO, ένα έχω να πω δεν πιστεύω να υπάρχει ποιο αδιαστικα Τέρας κινητό και πληρωσα μονο τα μισά απ'οτι έχουν δώσει μερικοί για τα S6,edge κτλ,είναι το τρίτο κινητό της Xiaomi που περνάει από το χερη μου και απλά δεν έχω λόγια και σίγουρα θα υπάρχει κάποιος που θα καταλάβει τι εννοώ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefrouki Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 το s7 ειναι premium προιον , το note 2 value for money δεν μπορεις να τα συγκρινεις. Γιατί δεν μπορείς να τα συγκρινεις ?? Τι κάνει το S6 που δεν μπορεί να κάνει το Redmi note??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiwrgosP- Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Γιατί δεν μπορείς να τα συγκρινεις ?? Τι κάνει το S6 που δεν μπορεί να κάνει το Redmi note??? Αληθεια τωρα; 1)Καλυτερη καμερα 2) Παραπανω features (fingerpring κτλ) 3)Καλυτερη ποιοτητα υλικων 4) Τεχνολογικα πιο προηγμενο στο chip 5)Περισσοτερη ραμ (αρα πιο futureproof θεωρητικα) 6) καλτερη οθονη Τωρα αν καποιος αυτα τα θεωρει περιττα τοτε παει αλλου το πραγμα, αλλα οχι οτι δεν τα αξιζει τα 430 ευρω (σκρουτζ) το s6. Μην τα ισοπεδώσουμε ολα! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Γιατί τόσες λίγες; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tetra82 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Εντάξει είστε εντελώς τραγικοί. Είναι η οθόνη 5 ιντσες φωνάζετε πως είναι μικρή. Είναι 5,7 φωνάζετε πως είναι μεγάλη. Αν ισχύουν οι φήμες του άρθρου το S7 θα έρθει σε "μικρή" οθόνη απλό/Edge και "μεγάλη" οθόνη απλό/edge. Θα έχει το καλύτερο soc την αγοράς, premium υλικά κατασκευής και Hi-Fi ήχο. Λογικά οι συσκευές με μικρότερες ίντσες θα είναι φθηνότερες. ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΘΕΛΕΤΕ τελικά; Ζητήσατε premium υλικά, τα έχετε. Ζητήσατε καλή κάμερα έχετε την καλύτερη. Ζητήσατε μικρότερες οθόνες τις έχετε. Ζητήσατε καλύτερο ήχο τον έχετε. Απλά κάποιοι είστε τόσο κομπλεξικοί και μίζεροι που το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να κράζετε. Λες και σας αναγκάζει κανείς να τα αγοράσετε 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα