imaginas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μου έδωσε ένας γνωστός μου το φορητό του Η/Υ να τον φτιάξω.Είχε windows 8.1 και η γυναίκα του επιχείρησε να τα αναβαθμίσει σε windows 10.Κάτι πήγε στραβά και δεν ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση.Έτσι τώρα είναι μόνο η πρώτη οθόνη που εμφανίζεται με το όνομα χρήστη και το sign in.Μετά "σκοτάδι"...Προσπάθησα να επαναφέρω τα windows 8.1 αλλά με το σύστημα επαναφοράς της toshiba δε βρίσκονται.Είναι βέβαιη η γυναίκα του γνωστού μου ότι δεν έχει σβήσει κάποιο διαμέρισμα στο δίσκο.Πώς μπορώ να τα επαναφέρω ή να ολοκληρώσω την εγκατάσταση των windows 10; Ο φορητός είναι ένας Toshiba SATELLITE C50-A-1JM
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δοκίμασε αν μπαίνει σε ασφαλή λειτουργία.
imaginas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δυστυχώς δεν μπαίνει... Έφτιαξα ένα recovery usb από τον Η/Υ μου και το έβαλα στον άλλο.Κάνει "επαναφορά αυτού του υπολογιστή".Είναι πολύ ώρα κολλημένο στο 2%...Ελπιζω να τελειώσει κάποια στιγμή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα