Προς το περιεχόμενο

Elephone Brand Sale @Geekbuying 12.12€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για την ιστορια, οσο ηταν τοσο χαμηλη η τιμη, το site ηταν συνεχεια down, και αμα καταφερνες να φορτωσεις λιγο τη σελιδα, ελεγε οτι ηταν out of stock.

Αναμενομενο βεβαια..

• Like 3
Δημοσ.

Εμένα μου άνοιξε σε δύο κινητά την στιγμή της έναρξης και μιλάμε το stock ήταν 5 κομμάτια. Τραγικοί οι Κινέζοι

Δημοσ.

Εχει το p8000 στα 150$ .

Πολυ καλο κινητο με μεγάλη μπαταρια και πάρα πολυ καλη ποιότητα κατασκευής όσο και αν ακούγεται παράξενο σε καλή τιμή από καλό σχετικα κατάστημα.

Έχει και την 800αρα μπάντα που δεν υπάρχει σε αρκετά κινητά.

Εχω παρει 2.

Το ενα μου το απέστειλε ένα άλλο k@λομ@γ@ζο στα ιδια χρήματα σήμερα μετα απο 3 σχεδόν εβδομάδες αλλιως θα έπαιρνα ενα τώρα.

Έρχεται με 2 ζελατίνες την μια την φοράει.

Δινεις αλλα 2$ για θηκη σιλικόνης και καθάρισες.

Δημοσ.

5-6 κομματια και την ωρα της προσφορας το site κολλαει του θανατα .Σε αντιστοιχη προσφορα (tv box) ημουν στην εναρξη καπακι  και αμεσως βγαζει out of stock. Με αλλα λογια δεν πιστευω καν οτι τα δινουν αλλα η διαφημιση σε τεχνολογικα site γινεται FREE! 

Δημοσ.

Πήρα άλλο ενα 6000 pro στα 120$ συν 10€ η σιλικόνη (είναι ακριβή και το πιάνει λιγο χαλαρά απο τα πλαγια αλλά δεν βρίσκεις αλλού )

Τζαμπα χασιμο χρονου ειναι τα snap deals.

Δεν αξιζουν τον κοπο να παιδευεται κανεις.

Μια σύμπτωση είναι οτι σήμερα μόλις τελείωσε το πρώτο στα 12.12 για το p8000 έλαβα email με traking από αλλο κατάστημα που περίμενα εβδομάδες να μου στείλει το p8000

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...