AlienTechGR Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Ποιο S4 ρε παιδιά;;Το 2013 ναι,ίσως να ήταν καλή αγορά (αν και τότε,το G2 ήταν πολύ καλύτερη επιλογή ως σύνολο) αλλά τώρα δε λέει για κανένα λόγο.Και μη μου συγκρίνετε το SoC του P8 Lite με τον Snapdragon 600 του S4 γιατί πολύ απλά,ο Snapdragon 600 δε τραβάει σε 1080p (όπως δε τραβάει ο 801 του G3 ας πούμε,σε 2K ανάλυση) κάτι το οποίο σημαίνει,ότι το P8 Lite είτε σας αρέσει,είτε όχι θα είναι πάντα πιο γρήγορο από το S4. Αν δε θέλει τελικά το P8 Lite,ας κοιτάξει για κανά G2 αν θέλει απαραίτητα ναυαρχίδα του 2013 ή ας κοιτάξει από Κίνα μεριά... 2
leo06 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 φιλε μου υπεύθυνη για την οθόνη είναι η gpu και η adreno 320 δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την Mali 450,οσο για τον επεξεργαστη και εδώ καμία σύγκριση Ποιο S4 ρε παιδιά;;Το 2013 ναι,ίσως να ήταν καλή αγορά (αν και τότε,το G2 ήταν πολύ καλύτερη επιλογή ως σύνολο) αλλά τώρα δε λέει για κανένα λόγο.Και μη μου συγκρίνετε το SoC του P8 Lite με τον Snapdragon 600 του S4 γιατί πολύ απλά,ο Snapdragon 600 δε τραβάει σε 1080p (όπως δε τραβάει ο 801 του G3 ας πούμε,σε 2K ανάλυση) κάτι το οποίο σημαίνει,ότι το P8 Lite είτε σας αρέσει,είτε όχι θα είναι πάντα πιο γρήγορο από το S4.Αν δε θέλει τελικά το P8 Lite,ας κοιτάξει για κανά G2 αν θέλει απαραίτητα ναυαρχίδα του 2013 ή ας κοιτάξει από Κίνα μεριά... 1
Makeran Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Ποιο S4 ρε παιδιά;;Το 2013 ναι,ίσως να ήταν καλή αγορά (αν και τότε,το G2 ήταν πολύ καλύτερη επιλογή ως σύνολο) αλλά τώρα δε λέει για κανένα λόγο.Και μη μου συγκρίνετε το SoC του P8 Lite με τον Snapdragon 600 του S4 γιατί πολύ απλά,ο Snapdragon 600 δε τραβάει σε 1080p (όπως δε τραβάει ο 801 του G3 ας πούμε,σε 2K ανάλυση) κάτι το οποίο σημαίνει,ότι το P8 Lite είτε σας αρέσει,είτε όχι θα είναι πάντα πιο γρήγορο από το S4. Αν δε θέλει τελικά το P8 Lite,ας κοιτάξει για κανά G2 αν θέλει απαραίτητα ναυαρχίδα του 2013 ή ας κοιτάξει από Κίνα μεριά... Κράτα την άποψή σου. Μια χαρά είναι και τώρα το i9505. Το 505, ίσως να μπερδεύτηκες με το 500.
AlienTechGR Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 φιλε μου υπεύθυνη για την οθόνη είναι η gpu και η adreno 320 δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την Mali 450,οσο για τον επεξεργαστη και εδώ καμία σύγκριση Το P8 Lite έχει την Mali-450MP4,την τετραπύρηνη έκδοση και όχι την απλή Mali-450.Εξακολουθεί να είναι όντως χειρότερη από την Adreno 320,αλλά στα 720p είναι μια χαρά κάτι το οποίο δεν ισχύει με την 320 και την 1080p οθόνη του S4. Κράτα την άποψή σου. Μια χαρά είναι και τώρα το i9505. Το 505, ίσως να μπερδεύτηκες με το 500. Εγώ την άποψη μου τη κρατάω,φίλτατε αλλά επειδή εσύ έχεις το γνωστό κόλλημα με τη Samsung,δε χρειάζεται να την πληρώσει ο TS.Γιατί,όπως και να το κάνουμε,το S4 δεν αξίζει πλέον.Υστερεί σε παρά πολλά,σε σχέση με νέες συσκευές,εκτός από την οθόνη του.Και αν είναι να πάρει,συσκευή του 2013,ας πάρει το G2 που είναι ανώτερο σε όλα (σχεδόν) από το S4.
leo06 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Το P8 Lite έχει την Mali-450MP4,την τετραπύρηνη έκδοση και όχι την απλή Mali-450.Εξακολουθεί να είναι όντως χειρότερη από την Adreno 320,αλλά στα 720p είναι μια χαρά κάτι το οποίο δεν ισχύει με την 320 και την 1080p οθόνη του S4. Εγώ την άποψη μου τη κρατάω,φίλτατε αλλά επειδή εσύ έχεις το γνωστό κόλλημα με τη Samsung,δε χρειάζεται να την πληρώσει ο TS.Γιατί,όπως και να το κάνουμε,το S4 δεν αξίζει πλέον.Υστερεί σε παρά πολλά,σε σχέση με νέες συσκευές,εκτός από την οθόνη του.Και αν είναι να πάρει,συσκευή του 2013,ας πάρει το G2 που είναι ανώτερο σε όλα (σχεδόν) από το S4. δεν μιλαμε γενικος για νεες συσκευες αλλα για αυτές τις δυο,δεν θα επρεπε να υπαρχει καν σύγκριση μεταξυ τους,επισης το s4 έχει πολύ καλύτερη υποστήριξη επίσημη και ανεπίσημη,μεχρι και marshmallow έχει βγει ενώ στο p8 ξεχνάς την οποια ανεπίσημη και ελπίζεις να το υποστηρίξει η ιδια η Huawei. μεταξύ μας πραγματικά πιστεύεις ότι θα το κάνει? προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα πάρει άλλη αναβάθμιση, τουλάχιστον μεγάλη. για το g2 συμφωνώ αλλά ξαναγράφω ότι μιλάμε για s4 και p8 lite
Makeran Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Το P8 Lite έχει την Mali-450MP4,την τετραπύρηνη έκδοση και όχι την απλή Mali-450.Εξακολουθεί να είναι όντως χειρότερη από την Adreno 320,αλλά στα 720p είναι μια χαρά κάτι το οποίο δεν ισχύει με την 320 και την 1080p οθόνη του S4. Εγώ την άποψη μου τη κρατάω,φίλτατε αλλά επειδή εσύ έχεις το γνωστό κόλλημα με τη Samsung,δε χρειάζεται να την πληρώσει ο TS.Γιατί,όπως και να το κάνουμε,το S4 δεν αξίζει πλέον.Υστερεί σε παρά πολλά,σε σχέση με νέες συσκευές,εκτός από την οθόνη του.Και αν είναι να πάρει,συσκευή του 2013,ας πάρει το G2 που είναι ανώτερο σε όλα (σχεδόν) από το S4. Το S4 δεν υστερεί από το P8 Lite. Απεναντίας, υπερτερεί σε πολλά. Και δεν καταλαβαίνω ποιο κόλλημα εννοείς. Το κινητό που παρήγγειλα τώρα ήταν Xiaomi.
AlienTechGR Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Το S4 δεν υστερεί από το P8 Lite. Απεναντίας, υπερτερεί σε πολλά. Και δεν καταλαβαίνω ποιο κόλλημα εννοείς. Το κινητό που παρήγγειλα τώρα ήταν Xiaomi.Υπερτερεί σε κάμερα και οθόνη μόνο.Σε εμπειρία χρήσης,μπαταρία,ποιότητα κατασκευής είναι σίγουρα χειρότερο.Επίσης,το S4 (και όλες γενικά τις AM-OLED οθόνες),αν το δουλεύεις με full φωτεινότητα,θα αρχίσει τα burn in μετά από λίγο καιρό κάτι το οποίο δε πρόκειται να συμβεί στο P8 Lite. Επίσης,όσο αναφορά το κόλλημα που είπα πιο πριν,αναφερόμουν στην "μανία" που έχεις να προτείνεις Samsung κινητά σε κάθε price range. Τέλος πάντων,ο καθένας έχει την γνώμη του.Εσύ του προτείνεις το S4,εγώ το P8 Lite.Ας κρίνει ο ίδιος για το τι είναι καλύτερο για εκείνον.Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα απογοητευτεί,με κανένα από τα δύο.
Alex21121988 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Εντάξει γνώμες λέμε. Εγώ τυχαίνει να τα έχω(ή μάλλον τα είχα) και τα δυο, και τείνω προς το s4 για τους λόγους που προανέφερα. Ναι, το P8 lite είναι πραγματικά μια καλή επιλογή, δεν πιστεύω πως κάποιος average user θα αντιμετωπίσει ποτέ του πρόβλημα με την συσκευή, αλλά εδώ συγκρίνουμε high end (και flagship για την Samsung το 2013) και low-mid range συσκευή του 2015. Είναι λίγο άκυρο. Αν συγκρίναμε με το P8 δεν υπήρχε καμία περίπτωση να προτείνει (λογικός) κανείς S4. Mην τρελαθούμε εντελώς, υπερέχει σε όλα το P8.
daPro Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Mην τρελαθούμε εντελώς, υπερέχει σε όλα το P8.όπως κ στο sar..αλήθεια αυτό το sar δεν το υπολογίζουμε καθόλου ενώ είμαστε μέρα νύχτα μαζί με το κινητό.
Makeran Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 όπως κ στο sar..αλήθεια αυτό το sar δεν το υπολογίζουμε καθόλου ενώ είμαστε μέρα νύχτα μαζί με το κινητό.Τι σε ενδιαφέρει το SAR? Γι' αυτό υπάρχουν όρια επιτρεπτού SAR και αυτές οι συσκευές είναι μέσα σε αυτά.
Alex21121988 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 όπως κ στο sar..αλήθεια αυτό το sar δεν το υπολογίζουμε καθόλου ενώ είμαστε μέρα νύχτα μαζί με το κινητό. Νομίζω είναι οριακά το sar του P8 και στα νόμιμα πλαίσια. Οκ, είναι περισσότερο από άλλες συσκευές αλλά δεν νομίζω πως προκαλεί τόσο μεγάλο πρόβλημα. Δεν νομίζω να το ρισκάρε και η Huawei να το έχει στην αγορά αν υπήρχε σοβαρός κίνδυνος να συμβεί κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα