Προς το περιεχόμενο

galaxy i9505 or Huawei P8 Lite

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις ειδα οτι στο σκρουτζ το S4 κοστιζει 280€  :shock:  οποτε θεωρω πως αποκλειεται απο τη συγκριση αυτοματα τη στιγμη που παιζουν πολυ καλυτερες συσκευες.Φιλε TS αν το μπατζετ σου ειναι γυρω στο 200αρι προτεινω να πας στο Redmi Note 2

Δημοσ.

συμφωνώ αλλά μεταξύ τον δυο του τίτλου το p8 δεν θα έπρεπε να είναι επιλογή,καμια σχέση μεταξύ τους

Εχεις δικιο λαθος μου.Αν δινει βεβαια 200€ οπως ειπα δινει ελαχιστα παραπανω και παει εδω http://www.skroutz.gr/s/7509017/Xiaomi-Redmi-Note-2-16GB.html

Δημοσ.

συμφωνώ αλλά μεταξύ τον δυο του τίτλου το p8 δεν θα έπρεπε να είναι επιλογή,καμια σχέση μεταξύ τους

Αποψη σου και σεβαστη.Εγω τη δικη μου την εχω πει και την εχω τεκμηριωσει.Ας αποφασισει οτι θελει ο TS βαση ολων οσων αναφερθηκαν

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί ιεροσυλία? Ξέρεις όταν κυκλοφόρησαν πόσοι τα σύγκριναν?

Γιατί το S4 σέρνεται με τις τελευταίες αναβαθμίσεις και είναι παλιό. Όπως παλιό είναι και το G2, τα έφαγε τα ψωμιά του, πως το λένε. H τιμή που έχει το S4, δεν αντικατοπτρίζει σε καμία των περιπτώσεων, την αξία του ως σύνολο αυτή τη στιγμή.  

Δημοσ.

παιδια  διαβασα  ολα  τα post  δεν  κατεχω  και  πολυ απο  κινητα  ειχα  το  s4 παρουσιασε ενα  προβλημα  μαλον απο μενα  και  τωρα  επειδη  ημουν  μια χαρα  με  το  κιμητο  και  για  τα  λεφτα  του  και  για  τη  μαρκα  και για  πολλα  αλλα  γιαυτο  επιλεγο  να  παρω s4 μετα ειδα  το  p8 σε  ενα  φιλο και  ειπα  ουπσσσ  κατι  λεει εδω μαρεσε  και  επειδη  λιγο  πολυ ειναι στην  ιδια τιμη  ειπα ενα  απο  τα δυο  ξερω  τη  θα επερνα  αν ειχα  παραπανω αλλα  δεν  θελω να  παρω no-name ειδωμεν............................!

• Like 1
Δημοσ.

παιδια  διαβασα  ολα  τα post  δεν  κατεχω  και  πολυ απο  κινητα  ειχα  το  s4 παρουσιασε ενα  προβλημα  μαλον απο μενα  και  τωρα  επειδη  ημουν  μια χαρα  με  το  κιμητο  και  για  τα  λεφτα  του  και  για  τη  μαρκα  και για  πολλα  αλλα  γιαυτο  επιλεγο  να  παρω s4 μετα ειδα  το  p8 σε  ενα  φιλο και  ειπα  ουπσσσ  κατι  λεει εδω μαρεσε  και  επειδη  λιγο  πολυ ειναι στην  ιδια τιμη  ειπα ενα  απο  τα δυο  ξερω  τη  θα επερνα  αν ειχα  παραπανω αλλα  δεν  θελω να  παρω no-name ειδωμεν............................!

Από εξωτερικό επώνυμα κοιτάς?
Δημοσ.

Όπως είπε κάποιο μέλος παραπάνω. High end 2013 Vs Low end 2015.

S4 και ας είναι πλαστικό, ας ζεσταίνεται, ας λέτε κάποιοι ότι λαγκαρει ή ότι άλλο σας έρθει στο κεφάλι..

Εγώ ξέρω ότι έχει 1080p οθόνη, ναι μεν 4πυρηνο αλλά καλύτερα χρονισμενο CPU που θα ανταποκρίνεται καλύτερα από τον 8πυρηνο στις περισσότερες εφαρμογές, καλύτερη κάμερα, περισσότερα features σαν συσκευή, και ας μην τα χρησιμοποιήσεις ποτέ.

Εγώ είχα το s4 day one και τώρα απλά το έδωσα στο πατέρα μου καθότι πέρασα στην Note σειρά, δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα με την συσκευή όπως κανένας και από τους φίλους/κοπέλα μου/φίλες της.

Απλά πρέπει να κάνεις μια μικρή και καλη διαχείριση στην συσκευή σου 1 φορά την εβδομάδα πχ. Clean Master που και που δεν είναι κακό και βοήθα αρκετά όπως και ο καθαρισμός ενεργών εφαρμογών που το έχει η ίδια η συσκευή. Επίσης όταν περνάμε το ένα update πάνω στο άλλο και έχουμε 350 εγκατεστημένες εφαρμογές μοιρασμένες στην μνήμη της συσκευής και στην micro SD, (μερικοι βάζετε και SD της κακιάς ώρας) έχουμε να το κάνουμε restart ή shut down κανένα χρόνο ε μετά το στο διάολο να περιμένουμε; Να λειτουργούν όλα άψογα; Δεν γίνεται.

Το παίρνεις με την Jellybean, πας σε Kitkat και μετά πας σε Lollipop ε τι περιμένεις.  Εμένα έπαθε αμοκ η συσκευή με το που έβαλα από πάνω την Lollipop. Factory reset και από τότε δεν έχει κάνει το παραμικρό..

Το p8 lite είναι πραγματικά καλό κινητό με καλά χαρακτηριστικά, πολύ τίμιο στα λεφτά του. Έχει πέσει στα χεράκια μου και αυτό μέχρι που το έδωσα στην μάνα μου.  Αλλά δεν μπορώ να του συγκρίνω με το S4. Μόνο η οθόνη του s4 το έκανε να είναι ένα από τα καλύτερα κινητά που έχει φτιάξει ποτέ η Samsung.

• Like 1
Δημοσ.

ποια ειναι η noname συσκευη? γιατι μαλλον μας κανεις πλακα...

Εχεις δικιο λαθος μου.Αν δινει βεβαια 200€ οπως ειπα δινει ελαχιστα παραπανω και παει εδω http://www.skroutz.gr/s/7509017/Xiaomi-Redmi-Note-2-16GB.html

μπορει και το redmi note 3 απο κινα....

Δημοσ.

Εγώ προτείνω σ4. Πας για καφέ και θα χρησιμοποιείς το Huawei μπροστά στον κόσμο; Οπότε μονόδρομος το σαμσουνγκ και ας είναι 3τιας!!!

• Like 1
Δημοσ.

Πάρε το Xiaomi να σωθείς,δεν θα το μετανιώσεις. Αν το no name που έγραψες πήγαινε σε αυτό τότε συγνώμη που το λέω έτσι αλλά δεν έχεις ιδέα. Όσο για κάτι αναφορές σε εφαρμογές τύπου Clean Master για να διατηρείται η συσκευή απλά γελάω όταν τις βλέπω

Δημοσ.

Δηλαδή είναι ψέμα, ότι μαζεύεται ανούσια σαβούρα στο temp της συσκευης και κάποια στιγμή φτάνει η μνήμη στο αμήν..

Μην γελάτε τόσο πολύ γιατί αυτά που ανέφερα περί restart/shut down της συσκευής όπως και ο που και που καθαρισμός της, όλα αυτά τα προτείνει και ο ίδιος ο κατασκευαστής. Επίσης η ίδια η Samsung προτείνει όταν περνάμε ένα update και πόσο μάλλον major update να κανουμε factory reset.

Η κοπέλα μου είχε να καθαρίσει την συσκευή της γύρω στον ένα χρόνο, δεν έκλεινε ποτέ εφαρμογές από πίσω και όπως ήταν φυσικό η μνήμη όπως και η ram σε πολλες περιπτώσεις γέμιζε. Υπάρχουν πολλές καλές εφαρμογές που κάνουν την ίδια δουλειά με το clean master, εγώ ανέφερα αυτό γιατί το χρησιμοποιώ χρόνια.

ΥΓ. Εγώ είπα με λίγα λόγια γιατί πιστεύω ότι το s4 είναι καλυτερη επιλογή και ας είναι του 2013 μοντέλο. Όταν διαφωνούμε με κάποιο σχόλιο, πρέπει να φέρουμε και τα κατάλληλα επιχειρήματα για να προσπαθησουμε τουλάχιστον να πούμε σωστά την γνώμη μας και παράλληλα να πληροφορούμε... Υποτίθεται για αυτό μετεχουμε στο forum, και σχόλια όπως το παραπάνω με κάνουν να μην θέλω να γράψω ξανά τίποτα εδώ..

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ανεφερα πουθενα οτι δεν χρειαζεται καθαρισμο και restart/shut down μια συσκευη.Αυτο που κραζω και εγω και ο καθενας με ελαχιστη γνωση πανω στο θεμα ειναι τραγικες εφαρμογες τυπου clean master.Για να γινει καθαρισμος στη συσκευη ειτε κανεις factory reset οπως ανεφερες και εσυ ειτε κανεις root και χρησιμοποιεις σωστες εφαρμογες οι οποιες δυστυχως απαιτουν δικαιωματα root.Την αποψη μου για τις συσκευες του τιτλου την εξεφρασα στα προηγουμενα σχολια μου.Ας μην συνεχισουμε τις χωρις λογο κοντρες μεταξυ μας γιατι εχουμε ηδη βγει εκτος θεματος και τα σχολια μας πανε για διαγραφη

• Like 1
Δημοσ.

προτείνεις όμως συσκευή που έχει ενσωματωμένο το clean master

Δεν ανεφερα πουθενα οτι δεν χρειαζεται καθαρισμο και restart/shut down μια συσκευη.Αυτο που κραζω και εγω και ο καθενας με ελαχιστη γνωση πανω στο θεμα ειναι τραγικες εφαρμογες τυπου clean master.Για να γινει καθαρισμος στη συσκευη ειτε κανεις factory reset οπως ανεφερες και εσυ ειτε κανεις root και χρησιμοποιεις σωστες εφαρμογες οι οποιες δυστυχως απαιτουν δικαιωματα root.Την αποψη μου για τις συσκευες του τιτλου την εξεφρασα στα προηγουμενα σχολια μου.Ας μην συνεχισουμε τις χωρις λογο κοντρες μεταξυ μας γιατι εχουμε ηδη βγει εκτος θεματος και τα σχολια μας πανε για διαγραφη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...