KaragouniS13 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Καλημέρα παιδιά Εχω οικιακή συνδεση με τηλεφωνία και ίντερνετ στην Vodafone Home (πρωην HOL) με 12μηνη συμβαση η οποία λήγει στις 15/12/15 σύμφωνα με τα λεγόμενα τους Επειδη σκέφτομαι να αλλαξω παροχο, μπορω να κανω αίτηση φορητοτητας την ιδια μερα που λήγει (15/12) ή θα πρέπει να περιμένω και να κάνω από 16 και μετα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας
bill2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 καλυτερα αν θες 16 αλλα και 15 να γινει μεχρι να ζητησουν την γραμμη σου απο την hol ο παροχος που εκενες την αιτηση θα περασει νη 15 αλλα κατερα καντη στης 15 αν επιτρεπεται σε πια εταιρια σκεφτεσαι να πας
Xristaras12 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 μίλα με τον πάροχο γιατί μερικοί(εαν οχι όλοι)εάν δεν αλλάξεις καποιο συμβόλαιο/πακέτο σου ξαναβάζουν το ίδιο χωρίς ενημέρωση.
KaragouniS13 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Με ειχαν παρει αυτοί για ενημέρωση εαν θέλω νεο συμβόλαιο και οι ιδιοι μου επιβεβαίωσαν την ημέρα που ληγει, γιατι ειναι αόριστου χρονου
bill2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 cyta δεν θα την προτεινα ειναι η χειροτερη βαλε οπια θες εκτος απο cyta
vavoom Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 cyta δεν θα την προτεινα ειναι η χειροτερη βαλε οπια θες εκτος απο cyta Μένω επαρχία και έχω σύνδεση CYTA στο πατρικό σπίτι εδώ και τρία χρόνια και δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα (έχω παρατημένο εκεί ένα κατεβαστήρι σε 8αρα γραμμή). Επίσης, στο δικό μου σπίτι έβαλα OTE 24άρα (με το ζόρι 10άρα) κι αυτό επειδή μένω σε περίεργη περιοχή (λίγα σπίτια / ψιλοεξοχή) και η HOL μου είχε αλλάξει τον αδόξαστο στις διακοπές (πάνω από 5 καθημερινά). Αν δεν είχε θέμα το δίκτυο, CYTA θα έβαζα κι εγώ. Θέλω να καταλήξω ότι, κατά την δική μου άποψη, όλα είναι θέμα συγκυριών και δεν πιστεύω να υπάρχει χρήστης του forum που να μην έχει παράπονο από μία τουλάχιστον εταιρία. Είναι ανάλογα με τις εμπειρίες/παθήματα του καθένα. Εγώ πχ δεν θα έβαζα με τίποτα HOL, WIND, FORTHNET λόγω προσωπικής εμπειρίας (χρήστης internet από το 2001).
aGka8l Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 cyta δεν θα την προτεινα ειναι η χειροτερη βαλε οπια θες εκτος απο cyta Ή χειρότερη είναι μακράν η wind , σε χρεώνει ότι ναναι κ σου σκάει κ μια χρέωση από τεχνικό κ ισιωνειςΕπίσης σε πολλές πόλεις wind κ hol δεν έχουν τεχνικό είναι με εργολαβία , Στη δικη μ πολη πχ είναι ο ίδιος τεχνικός wind k hol κ είναι ότι να ναι Πάει σε ένα φιλαρακι με hol κ του δοκίμαζε τη γραμμή με ρουτερ wind χαχα Σε αντίθεση με cyta k forthnet π έχουν δικούς τους τεχνικους
bill2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Εγω που ειχα cyta εχω να πω τα χειροτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα