johnny77 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) http://www.mediamarkt.gr/el/product/_panasonic-tx-40cxm710e-1157915.html Δεν υπάρχει σε άλλο κατάστημα για να γίνει σύγκριση τιμής αλλά η πιο χαμηλή τιμή που έχει παίξει είναι στα 599 πριν 20 μέρες περίπου πάλι απο τα MediaMarkt.Για τα χαρακτηριστικά της πιστεύω πως είναι καλή τιμή.(3D, Smart, 4K, 1000hz ). Αν χρειαζόμουν τηλεόραση νομίζω πως θα την χτύπαγα σε αυτήν την τιμή. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2015 από matrixxx καθαρισμα ref link
sarakinos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Σαν panel τι λένε οι Panasonic? Αν εξαιρέσουμε το 4κ είναι προτιμότερο να πάμε σε περισότερες ίντσες στα λεφτα αυτα?
johnny77 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Οι ίντσες έχουν να κάνουν με τον χώρο σου και την απόσταση που την έχεις.Εγώ 42" την έχω σε απόσταση περιπουδυόμιση μέτρων και τη θεωρώ μια χαρά.Αλλλα και λίγο μεγαλύτερη καλή θα ήταν..Όσο για τις panasonic για μένα είναι τίμιες και αξιόπιστες.
stelrp Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Ta 1000hz είναι 100hz πανελ και τα λοιπα από το software της τηλεορασης ? Παίζει ελληνικούς υποτιτλους ?
a123xxsp Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 το πρωί που ήμουν εκεί έιχαν 35 κομμάτια, μόλις γύρισα και είχαν 2!!!! όμορφη τηλεόραση αλλά την έχουν βάλει δίπλα στις 43άρες σόνυ και παρατηρείς απευθείας τα μέτρια χρώματα, το ΄σημα της mediamarkt είναι κόκκινο και στην πανασόνικ φαίνεται φούξια, και το πράσινο της είναι λίγο σκούρο, φαντάζομαι φτιάχνει με καλιμπρέιτιον αλλά χμ... εμένα με έβαλε σε δεύτερες σκέψεις, ή κίνηση είναι ομαλότερη από τη σόνυ (W75, W80) και η ανάλυση επίσης κάνει κάποια άκρα πιο ομαλά ενώ στη σόνυ κάνουν γωνία.... εγώ βαρέθηκα να προσπαθώ μέσα στον κόσμο να φτιάξω το χρώμα και έφυγα θα ξαναπάω μια άλλη μέρα γιατί όντως για τα χρήματα της είναι πολύ καλή περίπτωση. το μοντέλο 710Ε είναι για τη συγκεκριμένη αλυσίδα, θα το βρείτε μόνο στο Ιταλικό σαιτ της Πανασόνικ, στην Αγγλία παίζει σαν 700Β, αλλού σαν 720 και αλλάζουν μόνο τα Hz (800 anti 1000). Η κίνηση είνια πολύ καλή στο dynamic που είχε στο κατάστημα, αλλά μόλις το βάλει σε cinema χάνει λίγο.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα