Προς το περιεχόμενο

Nikon 1 J4 vs Olympus E-PL7 vs Canon EOS 100D

gkesi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τελικά όσο ψάχνω τόσο μπερδεύομαι. Είμαι ανάμεσα στην Νikon 1 j4 καινούργια με τον 10-30 στα 250 € και μεταχειρισμένη την OLYMPUS EPL7 με τον στανταρ φακό 350 €.
Με ενδιαφέρει να είναι γρήγορη για αθλητικά θέματα όπως ποδόσφαιρο (οχι επαγγελματικά βέβαια) που η Nikon απ`οσο διάβασα είναι και με το παραπάνω. Απ`την άλλη η Olympus μαθαίνω ότι είναι ένα κλκ πάνω αλλά αναρωτιέμαι αν θα επαρκεί η ταχύτητά της για την δουλειά που την θέλω. Εσείς τι θα επιλέγατε απο τις δύο με δεδομένο όμως ότι η μια είναι καινούργια και η άλλη μεταχειρισμένη? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για να βγαλεις καλες φωτογραφιες σε αθληματα ξεχας οτιδηποτε μη πληρως επαγγελματικο.

αρα θες μινιμουμ κοστος 2-3 χιλιαρικα για σωμα και φακους.

προφανως δεν σε ενδιαφερει κατι τετοιο, αρα σε αυτα που κοιτας οτι και να παρεις θα εχεις πανομοιοτυπα αποτελεσματα.

τι αθληματα θες να τραβας? αλλο το ποδοσφαιρο και αλλο το ...beach ταβλι...

Θέλω να "πιανω" τον γιο μου σε καμια φαση στο ποδοσφαιρο, κατα τα άλλα απλη οικογενειακη χρηση.

Εβαλα στο παιχνιδι και την d3200, θα κανω δουλεια αραγε μ`αυτη με καποιο καλουτσικο φακο?

ντιναρα προσγειωσου.αυτο το απολυτο,ειναι ..........αναρωτιεμαι,πριν μπλεξεις με δσλρ,δεν ειχες επαφη με τις φωτο;δλδ ντε και καλα 5d mkiiiiiii με κανα φακο 70-200 f1.4,για να βγαλεις αθλημα;

προς νηματοθετη,η νικον ειναι η πιο γρηγορη σε εστιαση ,που θα βρεις.το μονο μειον,αν δεν σε καλυψει η εστιακη του φακου στο μελλον,δεν θα εχεις επιλογες περαν των νικον συστηματος 1.

ντιναρα προσγειωσου.αυτο το απολυτο,ειναι ..........αναρωτιεμαι,πριν μπλεξεις με δσλρ,δεν ειχες επαφη με τις φωτο;δλδ ντε και καλα 5d mkiiiiiii με κανα φακο 70-200 f1.4,για να βγαλεις αθλημα;

προς νηματοθετη,η νικον ειναι η πιο γρηγορη σε εστιαση ,που θα βρεις.το μονο μειον,αν δεν σε καλυψει η εστιακη του φακου στο μελλον,δεν θα εχεις επιλογες περαν των νικον συστηματος 1.

πως ακριβως θα βγαλει κινουμενο θεμα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...