fatsas2222 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μόλις άνοιξα το νέο μου κινητό. Windows Lumia 640. Αφού έκανα οτΙ μου ζητούσε, πήγα να κατεβάσω μια εφαρμογή. Ξαφνικά μου βγάζει ότι πρέπει να μπω στην υπηρεσία των Windows οικογένεια και να προσθέσω παιδί. Το Έψαξα λίγο, προσπάθησα να εγκαταστήσω άλλες εφαρμογές και να προσθέσω παιδί, αλλά τίποτα. Τι να κάνω??
stevengreeceGR Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Το έπαθα κι εγώ. Έβαλα ηλικία κατω των 18 ετών και πιθανόν το έκανες κι εσύ. Ύστερα έκανα ένα hard reset και ξαναεφτιαξα νέο account με ηλικία άνω των 18 ετών και ύστερα μπορούσα να κατεωαζω εφαρμογές από το Store.
fatsas2222 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Το έπαθα κι εγώ. Έβαλα ηλικία κατω των 18 ετών και πιθανόν το έκανες κι εσύ. Ύστερα έκανα ένα hard reset και ξαναεφτιαξα νέο account με ηλικία άνω των 18 ετών και ύστερα μπορούσα να κατεωαζω εφαρμογές από το Store. Δεν μου αρεσει η ιδέα του hard reset
stevengreeceGR Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Ούτε εμένα μου άρεσε αλλα δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Μέσα σε κάνα 10 λεπτό θα έχει τελειώσει το hard reset.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα