Zus Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Έχω ένα Laptop MSI στο οποίο προσπάθησα να αναβαθμίσω από windows 7 σε 10. Στη διάρκεια του upgrade κόλλησε και έκανα restart. Κατευθείαν μου έβγαλε μήνυμα: Reboot and select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key. Έφτιαξα ένα bootable flashάκι και bootαρα από εκεί, αλλά δεν με αφήνει να εγκαταστήσω στον σκληρό τπτ, ούτε να κάνω format, ούτε partition. Μου πετάει μήνυμα «windows cannot be installed to this disk. This computer's hardware may not support booting to this disk. Ensure that the disk's controller is enabled in the computer's BIOS menu».[/size] Εννοείται ότι δεν μπορώ να κάνω recovery και δεν φαίνεται να έχει καμία εγκατάσταση μέσα, από το λίγο που την αναζήτησα μέσω Dos. [/size] Τι μπορώ να κάνω? Έχω ψιλοαπελπιστεί.[/size]
atheatos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Έχω ένα Laptop MSI στο οποίο προσπάθησα να αναβαθμίσω από windows 7 σε 10. Στη διάρκεια του upgrade κόλλησε και έκανα restart. Κατευθείαν μου έβγαλε μήνυμα: Reboot and select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key. Έφτιαξα ένα bootable flashάκι και bootαρα από εκεί, αλλά δεν με αφήνει να εγκαταστήσω στον σκληρό τπτ, ούτε να κάνω format, ούτε partition. Μου πετάει μήνυμα «windows cannot be installed to this disk. This computer's hardware may not support booting to this disk. Ensure that the disk's controller is enabled in the computer's BIOS menu».[/size]Εννοείται ότι δεν μπορώ να κάνω recovery και δεν φαίνεται να έχει καμία εγκατάσταση μέσα, από το λίγο που την αναζήτησα μέσω Dos. [/size]Τι μπορώ να κάνω? Έχω ψιλοαπελπιστεί.[/size] Στο bios μπαίνει?
SPANK Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μπές στο bios και βάλε τις ρυθμίσεις στο default μήπως πηράχτηκε κατι απο εκει
gamanos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Ο σκληρός βγαίνει με 2 βίδες; Αν ναι, τον κουμπωνεις, φορμαρεις κάπου αλλού και ξεκινάς καθαρή εγκατάσταση .
Zus Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Στο bios μπαίνει? Μπαίνει και βλέπει και τον σκληρό κανονικά. Μπές στο bios και βάλε τις ρυθμίσεις στο default μήπως πηράχτηκε κατι απο εκει Το έχω ήδη κάνει χωρίς αποτέλεσμα
WalkerSW Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να έχει θεμα ο σκληρος!
Zus Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Ο σκληρός βγαίνει με 2 βίδες; Αν ναι, τον κουμπωνεις, φορμαρεις κάπου αλλού και ξεκινάς καθαρή εγκατάσταση . Θα δω αργότερα αν βγαίνει έτσι απλά, αλλά αν εννοείς να τον κουμπώσω σε άλλο μηχάνημα, δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να έχει θεμα ο σκληρος! Το φοβάμαι και εγώ αυτό το ενδεχόμενο
gamanos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Αφού μπαίνει Bios είσαι καλά. Το να τον κουμπώσεις κάπου αλλού, εννοώ σε dock, θήκη ή pc ενός φίλου για να κάνεις μια πλήρη διαμόρφωση/format και εφόσον φοβάσαι ότι κάτι παίζει, τσεκαρίσματα για την υγεία του κτλ. Δεν ξέρω αν ξέρεις/μπορείς να κάνεις τίποτα και με κάποια διανομή λίνουξ, έστω για να τον φορμάρεις εφόσον είναι ορατός από το σύστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα