NobodyRankXV Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Ήθελα να κάνω install με usb σε ένα netbook που βρήκα το lubuntu αλλα όταν πάω να κάνω boot μου βγάζει το usb μου σαν usb fdd και όχι usb hdd και όταν πατάω να κάνει boot απο κει μου βγάζει SYSLINUX 4.03 EDD 2011-04-18 Copyright © 1994-2011 H. Peter Anvin et al Και απλά κάθεται εκει δεν κάνει τίποτα , έχει κανείς καμία ιδέα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δοκιμασες με αλλο φλασακι? Επισης, με ποιο προγραμμα το περασες στο φλασακι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NobodyRankXV Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 αυτην την στιγμή δεν έχω αλλο φλασακι να δοκιμάσω, λέτε να φταίει αυτό , με το unetbootin προσπάθησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Πολυ σπανιο, αλλα ποτε δεν ξερεις. Μαλλον το προγραμματακι ειναι ο ενοχος. Προσωπικα δεν το συμπαθω καθολου το unetbootin. Δοκιμασε αυτο που ειναι καπως πιο "επισημο" και πες αποτελεσματα. http://www.pendrivelinux.com/universal-usb-installer-easy-as-1-2-3/ Επελεξε "lubuntu", βαλε μετα το iso εκει που λεει browse, επελεξε το στικακι σου, τικαρε να το κανει format στο κουτακι και πατα δημιουργια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NobodyRankXV Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μόλις βάζω το usb δεν κάνει καν boot το netbook κολλάει εκει στην αρχή όταν το βγάζω bootaρεί κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Τοτε μαλλον θα φταιει το usb. Προσπαθησε να δανειστεις ενα προσωρινα απο καπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NobodyRankXV Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 ευχαριστώ πολύ Πάντως με το ίδιο usb πέρασα στο desktop κανονικά Ubuntu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Καλημερα. Περιεργο. Μηπως εχει προβλημα ο σκληρος του netbook? Δοκιμασες σε αλλη θυρα usb? Τα netbook εχουν 2 θυρες αν θυμαμαι. Επισης δοκιμασε να ξανακατεβασεις το iso απο το lubuntu μηπως δεν κατεβηκε σωστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα