Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε φίλε και εγώ ειμαι υπέρ τον κινέζων αλλά είναι άσχετη όπως λέει πως θα περάσει ιντερνστιοναλ ρομ?

Δεν είναι για όλους οι κινέζοι κλτρα Ελληνικό!

Η Moto x η g3 σε αυτά τα λεφτά και αμα αναιβει τι g flex 2!

το g flex 2 εχει μεγαλη διαφορα απο το g3?

Δημοσ.

Εε ναι έχει λίγο κλτρη κάμερα (πιο γρήγορο laser focus !) πολύ πιο δυνατό επεξεργαστη!

Σιγουρα κλτρη οθονη

Αλλά δν έχει αφαιρουμενη μπαταρια!

Δημοσ.

Εε ναι έχει λίγο κλτρη κάμερα (πιο γρήγορο laser focus !) πολύ πιο δυνατό επεξεργαστη!

Σιγουρα κλτρη οθονη

Αλλά δν έχει αφαιρουμενη μπαταρια!

ναι , κοιταζα κατι reviews και λενε οτι η μπαταρια ειναι μειονεκτημα , αλλα κατα τα αλλα ειναι καλυτερο , διαβασα ομως οτι υπαρχουν προβληματα με την υπερθερμανση και οτι δεν κραταει πολυ η μπαταρια , ισχυει?. 

Δημοσ.

Δεν νομιζω να το φτασεις στα ορια του για να εχεις προβληματα υπερθερμανσης,αλλωστε τα περισσοτερα κινητα θερμαινονται οταν τα ζορισεις.Γνωμη μ ναι ειναι πολυ καλυτερο απο το g3 σε ολα κ η μπαταρια του μια χαρα πιστευω θα σου βγαλει την μερα..Λενε οτι οι καλες παρτιδες ειναι  509 κ 510..Οταν πας στο καταστημα ρωτα ποια παρτιδα εχουν..Εγω οταν ειχα παει στο e-shop τους ρωτησα κ μου λενε παραγγειλε το κ οταν ερθει κοιταμε την παρτιδα κ αν σου κανει  δινεις τα λεφτα κ το περνεις αλλιως το στελνουμε πισω.

Δημοσ.

Δεν νομιζω να το φτασεις στα ορια του για να εχεις προβληματα υπερθερμανσης,αλλωστε τα περισσοτερα κινητα θερμαινονται οταν τα ζορισεις.Γνωμη μ ναι ειναι πολυ καλυτερο απο το g3 σε ολα κ η μπαταρια του μια χαρα πιστευω θα σου βγαλει την μερα..Λενε οτι οι καλες παρτιδες ειναι  509 κ 510..Οταν πας στο καταστημα ρωτα ποια παρτιδα εχουν..Εγω οταν ειχα παει στο e-shop τους ρωτησα κ μου λενε παραγγειλε το κ οταν ερθει κοιταμε την παρτιδα κ αν σου κανει  δινεις τα λεφτα κ το περνεις αλλιως το στελνουμε πισω

Και εγω απο e-shop λογικα θα το παραγγειλω , ωραια ευχαριστω για την βοηθεια  :-)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...