npapagri_xtra Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 διαβαζω οτι ειχε κοιμηθει με το μισο Hollywood για να προωθησει την καριερα της. ειδικα την περιοδο που ηταν με το ονομα Lisa Munn. καμια εκπληξη. ε οχι και με το μισο. που να χωρεσει ? 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Εκτός του ότι ο apocalypse μου φαίνεται fail εμφανισιακά, δεν με πείθει ότι ο φλώρος που βλέπω στό trailer είναι ο θρυλικός πρώτος μεταλλαγμένος En Sabah Nur. Πιο πολύ για κακός από Power Rangers μου φέρνει. Αριστερά: Power Ranger Vilain. Δεξιά:Ultra, Uber, Super Duper Immortal Vilain APOCALYPSE. Πιστεύω να πρόσεξες ότι στο trailer είναι πλέον μπλε, μετά από το κράξιμο που είχαν φάει για το μωβ αυτό... Προσωπικά μου αρέσει η εμφάνισή του, η comic εμφάνιση είναι αρκετά LAME για να εμφανιστεί σε live action movie... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Παντως Marvel και DC κοντραρονται ποια θα δείξει πιο πολυ ταινια στο trailer.
Rumpelstiltskin Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Παντως Marvel και DC κοντραρονται ποια θα δείξει πιο πολυ ταινια στο trailer. αν την βαζαν κατευθειαν σε torrent ολόκληρες θα το εκτιμούσαμε περισσότερο 2
g_alkis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Κάποια στιγμή νόμιζα ότι ήταν τρέιλερ τύπου παρωδία 1
Chocobo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Καλα γελαω με σχολια οτι θα παει ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ναι παιδια και το iphone 7 kαι αυτο Απιστευτο ειναι αντε καλο πασχα Εχεις κουρασει. Δεν φτανει που πετας χοντραδες σε καθε ποστ apple ηρθες και δω να την πεις. Δειξε λιγο ελεος. Η λεξη α π α τ ο εχει απαγορευτει επι της ευκαιριας καο οποτε την γραφεις γινεται αντικατασταση με απιστευτο. 4
21century Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Εχω δει όλες τις ταινίες και πι χαρακτήρες ίσως αποτελούν μείγμα από γνωστές σειρές επιστημονικής φαντασίας, μάλιστα ένας εξ αυτών μου θυμίζει τον gkar Babylon 5.
Anorymous Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Απλα ντροπη πως εκαναν ετσι τον Αποκαλιψ, ενας απο τους λιγους αγαπημενους κακους απο την εποχη που επαιζα Xmen VS Street Fighter βεβηλωθηκε βαναυσα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Λέει ενώ ταυτόχρονα γράφει το όνομα με ελληνικούς χαρακτήρες... Αποκαγλυψ... 1
Monkey D. Luffy Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως γίνεται η 20th Century Fox να βγάζει X-Men και Deadpool που είναι πολύ ωραίες ταινίες και ανταγωνίζονται επάξια ταινίες από την Marvel Studios και επίσης βγάζει το τερατούργημα Fantastic Four?
OrNio2 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Αλήθεια, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν ακολουθούν τα κομικ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στα θέματα εμφάνισης των χαρακτήρων. Έλεος πια με τον κάθε τελειωμένο σκηνοθέτη που θέλει να βάλει την πινελιά του. Είναι μακράν ο πιο LAME supervillain που έχω δεί. Είναι τόσο, που όσο τον βλέπω σκέφτομαι πως ακόμα και εγώ τον πλακώνω.
tulipas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Αλήθεια, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν ακολουθούν τα κομικ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στα θέματα εμφάνισης των χαρακτήρων. Έλεος πια με τον κάθε τελειωμένο σκηνοθέτη που θέλει να βάλει την πινελιά του. Είναι μακράν ο πιο LAME supervillain που έχω δεί. Είναι τόσο, που όσο τον βλέπω σκέφτομαι πως ακόμα και εγώ τον πλακώνω.Μόνος σου δεν νομίζω. Αν πάμε εγω εσυ και ο billdanos ίσως τον έχουμε 1
michael92 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Στο poster φαίνεται epic ο Apocalypse πάντως 1
theoklis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Αυτο που με χαλάει ειναι το οτι τον εχουν κανει πολυ ανθρωπόμορφο. Και στην εμφάνιση και στη φωνή. Καρμπον αντιγραφή απο τα κομικ θα φενοταν όντως κάπως, αλλα οχι και να μοιάζει σαν άνθρωπος με υπερδυναμεις και πανοπλία... 1
Kostasspil Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Πιστεύω να πρόσεξες ότι στο trailer είναι πλέον μπλε, μετά από το κράξιμο που είχαν φάει για το μωβ αυτό... Προσωπικά μου αρέσει η εμφάνισή του, η comic εμφάνιση είναι αρκετά LAME για να εμφανιστεί σε live action movie... Δεν νομίζω να παιξε ρόλο το κράξιμο, απλώς εμείς τον είχαμε δει χωρίς CGI και νομίζαμε ότι έτσι θα ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα