sk8harddiefast Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Ποσα x-men πια θα βγαλουν?Ποσο ακομα θα αρμεγουν την αγελαδα,ποσο? Παρολα αυτα μεχρι τωρα τα Χmen ειναι τουμπανα!!!! 5
Phantomas23 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Αυτές τις γέφυρες της Ν.Υόρκης έχω βαρεθεί να τις βλέπω να καταστρέφονται!! 11
asorogu1981 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Αχχ θεεε μου γκρινια και μιχερια εδω μεσα
asorogu1981 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Καλα γελαω με σχολια οτι θα παει απατο ναι παιδια και το iphone 7 kαι αυτο απατο θα παει αντε καλο πασχα
asorogu1981 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 καλα γελαω με σχολια οτι θα παει απατο ναι βρε και το iphone7 και αυτο απατο θα παει αντε καλο πασχαααααααα
Rumpelstiltskin Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Αχχ θεεε μου γκρινια και μιχερια εδω μεσα Καλα γελαω με σχολια οτι θα παει ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ναι παιδια και το iphone 7 kαι αυτο Απιστευτο ειναι αντε καλο πασχα καλα γελαω με σχολια οτι θα παει ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ναι βρε και το iphone7 και αυτο Απιστευτο ειναι αντε καλο πασχαααααααα εχει καποιο challenge για αυτον με τα περισσότερα συνεχόμενα post? 5
Amlet Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 εχει καποιο challenge για αυτον με τα περισσότερα συνεχόμενα post? I guess
nekrik Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Εκτός του ότι ο apocalypse μου φαίνεται fail εμφανισιακά, δεν με πείθει ότι ο φλώρος που βλέπω στό trailer είναι ο θρυλικός πρώτος μεταλλαγμένος En Sabah Nur. Πιο πολύ για κακός από Power Rangers μου φέρνει. Αριστερά: Power Ranger Vilain. Δεξιά:Ultra, Uber, Super Duper Immortal Vilain APOCALYPSE. 7
EmptyPromises Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 go go power rangers φαση χααχαχχαχα 3
gpgalanis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Και εμένα ο κακός με χάλασε. Καλύτερα να τον είχαν σαν τον κακό στο Guardians of the Galaxy χωρις την γελοία στολή που φοράει.
michael92 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Εκτός του ότι ο apocalypse μου φαίνεται fail εμφανισιακά, δεν με πείθει ότι ο φλώρος που βλέπω στό trailer είναι ο θρυλικός πρώτος μεταλλαγμένος En Sabah Nur. Πιο πολύ για κακός από Power Rangers μου φέρνει. Αριστερά: Power Ranger Vilain. Δεξιά:Ultra, Uber, Super Duper Immortal Vilain APOCALYPSE. Τσιγκουνεύτηκαν να τον κάνουν 100% CGI μάλλον
mousteris Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Θέλω να δω πως θα δικαιολογήσει τον professor.. Που απ ο,τι βλέπω σε ένα απόγευμα έγινε καραφλοδαίμονας.. Καπιλαριιιιιιν 2
tulipas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Θέλω να δω πως θα δικαιολογήσει τον professor.. Που απ ο,τι βλέπω σε ένα απόγευμα έγινε καραφλοδαίμονας.. ΚαπιλαριιιιιινΝομίζω φάνηκε στο τρέιλερ το πως.Εκει που λέει οτι πρώτη φορά νιώθει τόση δύναμη. Οτι και καλά του έπεσαν τα μαλλιά απο όλη αυτή τη δύναμη ξέρω γω που λογικά ενα μέρος της μετά έμεινε μέσα του Έτσι το αντιλαμβάνομαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα