mphxths Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Παντως αυτη την φορα σιγουρα ειναι πιο ενδιαφερον το thread του βραδιου της παρασκευης...... αν δεν καλυπτεσαι , φτιαξε ενα δικο σου ..
cb_papi Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ προσωπικά πιστεύω το να νιώσεις αυτό που αναφέρουν ως αστρική προβολή είναι εφικτό και έχω προσπαθήσει λίγες φορές στο παρελθόν χωρίς αποτελέσμα. Κατά τη γνώμη μου πάντως δεν είναι μεταφυσικό φαινόμενο, απλώς παιχνίδι του εγκεφάλου που βρίσκεται σε περίεργη κατάσταση μεταξύ ύπνου και ξύπνιου.
akpe Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Κοντά δύο σελίδες και ακόμα να αναφέρει κάποιος τη μόρα ως ένα από τα πρώτα στάδια; Απογοήτευση Εγώ προσωπικά πιστεύω το να νιώσεις αυτό που αναφέρουν ως αστρική προβολή είναι εφικτό και έχω προσπαθήσει λίγες φορές στο παρελθόν χωρίς αποτελέσμα. Κατά τη γνώμη μου πάντως δεν είναι μεταφυσικό φαινόμενο, απλώς παιχνίδι του εγκεφάλου που βρίσκεται σε περίεργη κατάσταση μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Υπναγωγικές/υπνοπομπικές παραισθήσεις φάση; 2
xristos97 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Κοντά δύο σελίδες και ακόμα να αναφέρει κάποιος τη μόρα ως ένα από τα πρώτα στάδια; Απογοήτευση γιατι;
akpe Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Γιατί κάποτε ήταν η γνωστή κασσέτα, «α έπαθα μόρα άρα ήμουν στο τσακ να πάθω αστρική προβολή». Looks like I'm getting too old for this shit Το γεγονός βέβαια ότι η υπνοπαράλυση συνοδεύεται από υπναγωγικές παραισθήσεις και είσαι μεταξύ ύπνου/ξύπνιου στην κυριολεξία, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, μάλλον το αγνοούν ακόμα
zio10 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 @vapir ενας πλαγιος τροπος για την αστρικη προβολη..ειναι το συνειδητο ονειρεμα (lucid dreaming)..απο το ενα πας στο αλλο το θεμα ειναι να πετυχεις ειτε το ενα ειτε το αλλο Αυτό το έχω σχεδόν κάθε μέρα...
akpe Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Και που θα ξέρουμε ρε παιδιά αν η αστρική προβολή είναι πραγματική ή αν τη βλέπεις στον ύπνο σου στο πλαίσιο του συνειδητού ονείρου;
Kostasspil Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μα η εννοια του συνειδητου ονειρου, ειναι οτι ξερεις πως ονειρευεσαι. Αρα μπορεις να ξεχωρισεις τι ειναι πραγματικο και τι οχι
mphxths Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 @akpe κατ'εμε η μορα ειναι κατι τελειως διαφορετικο ειτε θα το ενταξουμε στην υπνοπαραλυση ειτε σε κατι μεταφυσικο που δεν νομιζω να χει σχεση με την αστρικη προβολη. Προσωπικα μου χει τυχει πολλες φορες ( μορα/υπνικη παραλυση)..και δεν το διασκεδαζω καθολου. Το να μην μπορεις να κουνηθεις ενω εισαι ξυπνιος (μολις ξυπνησες δηλ) ..not cool. Επισης εχω δει ψιλο-ονειρα (ξερεις εκεινα που τα βλεπεις..ψιλοξυπνας..τον ψιλοπαιρνεις παλι..τα ψιλοσυνεχιζεις)...που ηταν horror movies σε τετοιο βαθμο που με "πετουσαν" εξω...με ξυπνουσαν...και ειχα το κλασικο φαινομενο να μην μπορω να κουνηθω. Επισης εχω βιωσει το ιδιο σκηνικο..οντας ξυπνιος..να μην μπορω να κουνηθω..και να νιωθω "κατι" να φευγει απο το σημειο της κοιλιας μου..σαν να απογειωνεται......τι υπνοπαραλυση και μαλακιες μου λες μετα.. Ολα αυτα αδυνατω να καταλαβω πως μπορουν να συνδεθουν με την αστρικη προβολη. Το συνειδητο ονειρεμα ειναι οταν ...ξυπνας μεσα στο ονειρο σου...δηλ κατευθυνεις τα γεγονοτα..μιας και μεσα στο ονειρο σου κανεις ο,τι θες ...στο ασυνειδητο ονειρεμα..αυτο που χουμε κλασικα ολοι μας...απλα ακολουθουμε τυφλα το σεναριο..δεν αμφισβητουμε τιποτα..απλα παιζουμε το εργο. Μια φορα που πηγα απο το ενα στο αλλο.. δηλ απο το συνειδητο ονειρεμα στην αστρικη προβολη..το 1ο..με πεταξε απο το ονειρο..και αρχισε η φαση του "ηλεκτρισμου/δονησεων" του σωματος..οποτε καταλαβαινα που παει η δουλεια... Επισης μπορεις να τσεκαρεις οικεια σου μερη και μετα αφου ξυπνησεις να τα ξανατσεκαρεις να δεις αν ταιριαζουν αυτα που ειδες και τις 2 φορες...αστρικη προβολη και ξυπνιο δηλ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις