Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ολα καλά με το καινούριο VDSL router αλλά ακόμα με έχουν σε adsl mode.

Πιστεύετε ότι θα αργήσουν γενικά με την αλλαγή profil;

Δημοσ.

Μα ο ίδιος ζήτησε VDSL για να κερδίσει όσο μπορεί, εις γνώση του για το θέμα του συγχρονισμού λόγω απόστασης.

Το μέγιστο θεωρητικό που μπορεί να πιάσει είναι περίπου 21Mbps.

Δημοσ.

Μου είπαν ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία από οτε και ότι μπορεί να ανέβει η ταχύτητα καθώς η γραμμή είναι να παραδωθεί στις 16 Δεκεμβρίου.

Δημοσ.

Που κολλάει ο ΟΤΕ με την Cyta;

Εξ όσον γνωρίζω η Cyta δίνει VDSL μόνο από αστικό κέντρο με δικό της εξοπλισμό. Απλά νοικιάζει το χάλκινο καλώδιο μέχρι το σπίτι μας, όπως όλοι οι πάροχοι. Άλλαξε κάτι σε αυτό; Δεν έχω άλλη πληροφόρηση.

Ήδη εσύ είσαι ενεργοποιημένος, άρα δεν έχεις να περιμένεις κάτι άλλο.

Δημοσ.

Νομιζω στο vdsl εχεις ιντερνετ μεσω οτε αλλα αντι να πλωρωνεις στον οτε το οληρωσεις στην εταιρια σου ολες οι εταιριες πλην του οτε το vdsl το αγοραζουν μεσω χονδρικης του οτε το ξερω γιατι εγω ςβαλα vdsl ote ο φιλος μου που μενει απο πσνω vdsl cyta και οι 2 49.9 νε 50 πιανουμε αλλα στο speedtest εγω πιανω 49 ενω ο φιλος μου 39 βγαλε συμπερασμα κσι οι 2 vdsl 50 πληρωνουμε

Δημοσ.

Για vdsl τι κανουν οι σνθρωποι για να πουλησουν παρε και πες τους αν δεν ανεβει η ταχυτητα θα αλλαξω παροχο

Μόνο η Cyta δίνει vdsl στην διεύθυνσή μου.

Δημοσ.

Νομιζω στο vdsl εχεις ιντερνετ μεσω οτε αλλα αντι να πλωρωνεις στον οτε το οληρωσεις στην εταιρια σου ολες οι εταιριες πλην του οτε το vdsl το αγοραζουν μεσω χονδρικης του οτε το ξερω γιατι εγω ςβαλα vdsl ote ο φιλος μου που μενει απο πσνω vdsl cyta και οι 2 49.9 νε 50 πιανουμε αλλα στο speedtest εγω πιανω 49 ενω ο φιλος μου 39 βγαλε συμπερασμα κσι οι 2 vdsl 50 πληρωνουμε

Όλοι οι πάροχοι δίνουν VDSL από αστικό κέντρο και δεν εμπλέκεται ο ΟΤΕ.

Από τις νέες υπαίθριες καμπίνες, HOL και Wind δίνουν VDSL νοικιάζοντας την υπηρεσία από τον ΟΤΕ.

Η Forthnet μέχρι σήμερα δεν δίνει, αλλά έχει ανακοινώσει ότι θα κάνει το ίδιο από το τέλος Δεκέμβρη με αρχές Γενάρη.

Η Cyta δεν δίνει και δεν έχει ανακοινώσει κάτι.

Δημοσ.

Αν έπιανα τουλάχιστον τα 1.9 mb/sec δε θα με πείραζε που κλειδώνω χαμηλά.

Αλλά πάλι πάιζω εκεί κοντά στο 1mb/sec αυτό είναι το άσχημο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...