Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έχω ένα pc και σε εναν hdd δίσκο έχω περασμένο το λειτουργικό(windows 7) επειδή όμως αυτόν τον σκληρό θα τον βάλω σε ένα καινούριο pc σαν μονάδα αποθήκευσης θέλω να του κάνω φορματ πριν τον βάλω στο καινούριο σύστημα? Πως μπορώ να το κάνω αυτό?

Δημοσ.

Τον βαζεις στο νεο σύστημα κανεις δεξι κλικ επανω στον δισκο και επιλέγεις format

Μα θέλω να τον διαμορφώσω πριν τον βάλω στο καινούριο pc.

δοκιμασε να τον φορμαρεις μεσω live linux (δεν το χω κανει αλλα λογικα θα γινεται)

Αν θυμάμαι καλά το είχα προσπαθήσει και παλιότερα σε έναν αλλο δίσκο και δεν με άφηνε να το κάνω,θα ξαναδοκιμάσω πάντως.

Δημοσ.

Oπως σου απάντησε και πιο πάνω ο συνφορουμίτης τον βάζεις επάνω και δεξι κλίκ και φορματ

ΑΛΛΟΣ "ηλίθιος χωρις νόημα απλά για να κάνεις τη ζωή σου δύσκολη τρόπος" είναι να βάλεις τον δίσκο πάνω στο pc που θα τον χρησιμοποιήσεις, εννοείται οτι θα έχεις επάνω και τον δίσκο που θα έχει το λοειτουργικό είναι να μπεις στο bios και αφου ορίσεις στο boot priority το cd rom ως primary να βάλεις μέσα κάποιο δισκάκι απο windows xp και αφου μπουτάρεις απο εκιεί να βρείς τον δίσκο που σε ενδιαφέρει και να του κάνεις format.

Επειδή όπως γράφεις το αρχικό σου μύνημα είναι λίγο μπερδεμένο δεν νομίζω να εννοείς να κάνεις φορμάτ ΤΩΡΑ στον δίσκο που τρέχεις το λειτουργικό του συστήματος σου αυτό δεν γίνεται, και επίσης το θέμα δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο νόημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...