Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Μετά από ένα check στον σκληρό συνειδητοποίησα ότι πάω για αλλαγή. Επ'ευκαιρίας λοιπόν λέω να προσθέσω RAM. Λοιπόν εγώ θυμάμαι απ'όταν το αγόρασα ότι το λάπτοπ έχει 4gb μνήμη, αναβαθμίσιμη σε 6 ή 8. To θέμα είναι ότι το Source.png Πηγή: pcworld με διαψεύδει.

Τελικά μπορώ να αναβαθμίσω ή όχι. Και αν ναι, μπορείτε να μου προτείνετε μνήμες; Παρακάτω παραθέτω τα specs.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

post-224812-0-91163400-1449857623_thumb.jpg

Δημοσ.

δυστυχώς δεν μπορείς αν και πάλι δεν θα έβλεπες καμία απολύτως διαφορά και 8 να είχες από την στιγμη που έχεις τόσο δυνατό επεξεργαστή και ανεξάρτητη κάρτα γραφικών τα 4 ήδη είναι πάρα πολλά 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ και τους 2 για τον κόπο σας. Ας είναι. Θα βολέψει τουλάχιστον η αλλαγή σε ssd!

Δημοσ.

Πολλές φορές έχουν διαψευτεί αυτά που λένε τα specs των λάπτοπ. Όμως για να το διαπιστώσεις πρέπει να κάνεις δοκιμές. Σε DDR2 είναι όμως ποιο δύσκολο να το πετύχεις. Αν είχες πιο νέο μηχάνημα με DDR3 θα είχες περισσότερες δυνατότητες και πιθανοτητες. Για να μην φας χρόνο-ταλαιπωρεία στις "δύσκολεςς DDR2" προτείνω και εγώ να μείνεις όπως είσαι. Άσε που οι 4άρες DDR2 μνήμες για λάπτοπ είναι δύσκολο να τις βρεις και συνήθως ακριβές.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Μετά από ένα check στον σκληρό συνειδητοποίησα ότι πάω για αλλαγή. Επ'ευκαιρίας λοιπόν λέω να προσθέσω RAM. Λοιπόν εγώ θυμάμαι απ'όταν το αγόρασα ότι το λάπτοπ έχει 4gb μνήμη, αναβαθμίσιμη σε 6 ή 8. To θέμα είναι ότι το Source.png Πηγή: pcworld με διαψεύδει.

Τελικά μπορώ να αναβαθμίσω ή όχι. Και αν ναι, μπορείτε να μου προτείνετε μνήμες; Παρακάτω παραθέτω τα specs.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

επισης πρεπει να εχεις λειτουργικο 64bit για να βαλεις πανω απο 4gb ραμ κ οχι 32bit

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...