Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.

Αν και κατα 99% εχω βρει την λυση ανοιξα αυτη την συζητηση γιατι ταλαιπωριομουν 5 μερες τωρα με κατι πολυ ανοητο και ειμαι περιεργος να δω αν εχει σημβει και σε καποιον αλλον.Εχω σταθερο υπολογιστη και ειναι συνδεμενος με wifi stick usb tp link.Επειδη υπαρχουν διαφορα μοντελα και δεν τα θυμαμαι τωρα γιατι δεν ειμαι σπιτι ( θα σας πω ποια μολις γυρισω ) την πρωτη φορα που πηρα παρολο που υποστηριζουν windows 8 ( το λειτουργικο μου ειναι windows 8.1 )  ανακαλυψα μετα απο πολυ καιρο οτι οποτε εκανα restart ο υπολογιστης αργουσε παρα πολυ να ξεκινήσει ( φανταστειτε πριν το logo της motherboard ) και ειχα ξενερωσει γιατι δεν ηξερα τι φταιει παρολο που ειχα παρει το pc κατι μερες!!Μετα η κατασταση χειροτερεψε μιας και οποτε εκανα restart κολαγε στο logo της motherboard οποτε επρεπε να κανω 2 restart με το κουμπι του υπολογιστη και μετα δουλευε και εμπενε στα windows!Με τα πολλα πολλα ανακαλυψα οτι εφταιγε αυτο και ειπα απλα οτι ατυχησα και αγωρασα ενα αλλο ιδιο σε διαφορετικο μοντελο.Ολα καλα για κανα 2μηνο μεχρι που αρχισε και αυτο περιπου τα ιδια αλλα πριν καταληξω εκει το περιεργο ειναι οτι στην αρχη εβρισκα ενα δικτυο στο οποιο εκανα συνδεση και μετα δεν το ξαναεβρισκε εαν δεν περναγα τους drivers απο το cd του!!!( εβλεπε αλλα δυκτια αλλα οχι αυτο που εκανα συνδεση!! αν ειναι δυνατον! ) Με τα πολλα λοιπον αρχισε και αυτο να κολλαει στα restart και να κανει παρομοια πραγματα με το προηγουμενο μοντελο που ειχα!Η μεγαλη ταλαιπωρια δεν ειναι τα πολλα format που εκανα πιστευωντας οτι φταιει το pc αλλα οτι περιμενα να κανει και τα windows updates.Τελος θα ηθελα αν ξερει καποιος να μου προτείνει ενα καλο usb wifi stick που θα ειναι αξιοπιστο και δεν θα μου κανει τετοια κολπα και να ταλαιπωρουμε.

Ευχαριστω Γιωργος :) 

Δημοσ.

Σε ευχαριστω για την βοηθεια κατεληξα οτι φταιει αυτο γιατι ειχα αποσυνδεσει ολες τις συσκευες απο το pc και μονο οταν ηταν το tp link συνδεμενο γινοταν αυτο! Αυτο πρεπει να εχει τρελη εμβελεια ε? :D 

Δημοσ.

προσωπικα εχω αυτο 

NETIS WF2190 AC1200 (το ειχα παρει κανενα 20ρικο σε crazy sundays) με αυτη την κεραια και πιανει τα παντα σχεδον.

το μονο προβλημα που αντιμετωπιζα με αποσυνδεσεις ηταν οταν το ειχα πανω σε usb 5 μετρα καλωδιο.

μιλαω για windows 7 δεν δοκιμασα σε αλλα.

• Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστω για την βοηθεια κατεληξα οτι φταιει αυτο γιατι ειχα αποσυνδεσει ολες τις συσκευες απο το pc και μονο οταν ηταν το tp link συνδεμενο γινοταν αυτο! Αυτο πρεπει να εχει τρελη εμβελεια ε? :D

Ναι εχει πολυ καλη αμβελεια και γιαυτο το λογο το πηρα γιατι ειναι λιγο μακρια το μοντεμ απο το pc και εχει και πολους τοιχους αναμεσα και πιανει πολυ καλα, ειναι και καλο το μοντεμ που εχω αλλα ναι εχει πολυ καλη εμβελεια!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...