manestro Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Γειά σας είμαι νέος χρήστης στο forum και αυτή είναι η πρώτη μου δημοσίευση . Καλώς σας βρήκα λοιπόν . Πρόσφατα αγόρασα ένα WiDAC για να μπορώ στέλνω ασύρματα μουσική απο το tablet - κινητό μου στο οικιακό ηχοσύστημα. Οταν το θέτεις σε λειτουργία εμφανίζεται σαν ένα ασύρματο δίκτυο με SSID πχ WiDAC και όταν συνδεθείς σε αυτό το δίκτυο απο φορητή συσκευή μπορείς και κάνεις audio streamming . Ολα καλά μεχρι εδώ . Το πρόβλημα που έχω είναι ότι αν αφήσεις το WiDΑC ανοιχτό πχ το βράδυ και προσπαθήσεις να συνδεθείς την επόμενη μέρα το SSID του δεν θα υπάρχει στα διαθέσιμα ασύρματα δίκτυα για να συνδεθείς . Αν τώρα κάνεις επανεκκίνηση της συσκευής εμφανίζεται το SSID και συνδέεσαι κανονικά . Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος άλλος που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα με την συγκεκριμένη συσκευή . Να προσθέσω ότι αυτή είναι η δεύτερη συσκευή που δοκίμασα, την πρώτη την έστειλα πίσω στον προμηθευτή γιατί παρουσίασε αυτό το πρόβλημα και επιπλέον δεν έκανε factory reset. Επιπλέον είχα κάνει το firmware update της συσκευής στην τελευταία του έκδοση v1.11
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα