saruman123 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Που να παω για να κοψω την Sim και να μην χρεωθώ. Επίσης από που να πάρω ανταπτορα micro sim to sim χωρίς να το πληρώσω 3€, όσο το πουλάνε στα public??Σαν πρωτη φορα ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ δεν σε χρεωνει 5€ το εκανα πριν 2,5 χρονια.Θελω να πιστευω οτι ισχυει ακομα. Καλο θα ηταν να την πας και να την κανεις και nano-sim παρε και τον ανταπτορα 4σε1(σιγα το ποσο). Εγω ειχα προβλημα οταν ειχα παει στην Wind και μου την κοψανε δυο φορες με το μηχανημα που ειχαν. Μετα πηγα στο ΓΕΡΜΑΝΟ τους ειπα οτι θελω να την κανω nano ,μου την αλλαξανε και ολα καλα. Τωρα με τον ανταπτορα την βαζω οπου θελω. Επεισης ξερω οτι τα καταστηματα δεν τις κοβουν αλλα τις αλλαζουν γιατι ειχαν προβληματα αρκετη.
adi32 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Για Νοτια Προαστια οποιος ενδιαφερεται υπαρχει ενα μαγαζι που κοβει δωρεαν τις καρτες http://www.looking4.gr/odhgos-epaggelmatiwn/ypologistes-and-internet/polymesa/e-finder-perganths-kwstantinos-s.html
alieus Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Εγώ χρειάζομαι το ανάποδο, κάρτα νανο σιμ σε κανονική σιμ για παλαιού τύπου κινητό. Έχασα το σμαρτ και μέχρι να πάρω άλλο (αν πάρω) ενεργοποίησα ενα παλιο σονυερικσον. Πήρα νέα κάρτα από wind αλλά ήταν έτοιμη κομμένη για νανο και μινι και βάζοντας την όπως ήταν στο κινητό σκάλωσε κάπου και διαλύθηκε. Την κόλλησα με σελοτέϊπ αλλά δεν ε'ίναι λύση. Έχω μια απενεργοποιημένη κλασσική κάρτα σιμ. Μπορώ να την κόψω και να μοντάρω εκεί την νανο ή μινι;
Pseudonumo Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Εγώ χρειάζομαι το ανάποδο, κάρτα νανο σιμ σε κανονική σιμ για παλαιού τύπου κινητό. Έχασα το σμαρτ και μέχρι να πάρω άλλο (αν πάρω) ενεργοποίησα ενα παλιο σονυερικσον. Πήρα νέα κάρτα από wind αλλά ήταν έτοιμη κομμένη για νανο και μινι και βάζοντας την όπως ήταν στο κινητό σκάλωσε κάπου και διαλύθηκε. Την κόλλησα με σελοτέϊπ αλλά δεν ε'ίναι λύση. Έχω μια απενεργοποιημένη κλασσική κάρτα σιμ. Μπορώ να την κόψω και να μοντάρω εκεί την νανο ή μινι; http://www.mobilehellas.com/index.php?route=product/product&product_id=39039 http://plus3.gr/noosy-nano-sim-and-amp-micro-sim-adapter-set-white-noosy-63840
eidikos33 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 πληρωνεις ακομα για να κοψεις την καρτα σε νανο η οχι?
saruman123 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, eidikos33 είπε πληρωνεις ακομα για να κοψεις την καρτα σε νανο η οχι? Πληρώνεις την αλλαγή. Η κάρτα είναι ήδη κομμένη σε ότι εσύ θες.
orck Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 12/11/2015 στις 6:17 ΜΜ, spyros4776 είπε Ναι δεν ειναι επικινδυνο εγω εχω κοψει 5-6 καρτες και καμια δεν ειχε προβλημα, και η δικια μου επειδι ηταν λιγο παλια ηταν λιγο μεγαλητερο το χρυσο που εχει απο κατω, για να τεριαξει επρεπε να την κοψω λιγο παραπανω και εκοψα και λιγο το χρυσο και δουλευευει κανονικα!! Δεν ξερω κατα ποσο εχουμε ηλεκτρονικους εδω μεσα αλλα αυτο το χρυσο ειναι επαφη, δεν υπαρχει καμια αναγκη να ειναι τοσο μεγαλη, θα δειτε στην καρτα καποια σημεια να γυαλιζουν, εκει πιεζουν τα ελατηρια που εχει για πινακια το κινητο. Εαν αυτα ειναι αθικτα η καρτα θα δουλεψει. Εχω κοψει και εγω και τριμαρα τα μεταλλικα πινακια και ακομη δουλευει μια χαρα. ΥΓ 3 χρονια μετα, τωρα το ειδα, εληξε Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2018 από orck
eidikos33 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, saruman123 είπε Πληρώνεις την αλλαγή. Η κάρτα είναι ήδη κομμένη σε ότι εσύ θες. Εχω απο τις παλιες τις μεγαλες και δεν ειναι κομμενη
saruman123 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 9 ώρες πριν, eidikos33 είπε Εχω απο τις παλιες τις μεγαλες και δεν ειναι κομμενη Την πας για αντικατάσταση. Μπορείς να τους πεις να σου περάσουν τις επαφές σου και το υπόλοιπο τις κάρτας( αν υπάρχει βέβαια) στην καινούργια. Την παίρνεις επιτόπου με την ταυτότητα σου. Εγώ έτσι έκανα στον ΓΕΡΜΑΝΌ.
eidikos33 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, saruman123 είπε Την πας για αντικατάσταση. Μπορείς να τους πεις να σου περάσουν τις επαφές σου και το υπόλοιπο τις κάρτας( αν υπάρχει βέβαια) στην καινούργια. Την παίρνεις επιτόπου με την ταυτότητα σου. Εγώ έτσι έκανα στον ΓΕΡΜΑΝΌ. Και δεν σου ειπαν να πληρωσεις?
panos- Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, saruman123 είπε Την πας για αντικατάσταση. Μπορείς να τους πεις να σου περάσουν τις επαφές σου και το υπόλοιπο τις κάρτας( αν υπάρχει βέβαια) στην καινούργια. Την παίρνεις επιτόπου με την ταυτότητα σου. Εγώ έτσι έκανα στον ΓΕΡΜΑΝΌ. Τι εννοείς το υπόλοιπο της κάρτας; Με την αλλαγή εφόσον είναι ο ίδιος αριθμός όλα είναι όπως πριν, δεν αλλάζουν λεπτά ευρώ κλπ. Για τις επαφές ναι πρέπει να τις μεταφέρεις κάπου, αλλά την sim εκείνη μπορείς να την χρησιμοποιείς και μετά χωρίς δίκτυο μόνο για να βλέπεις τις επαφές.
saruman123 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, panos- είπε Τι εννοείς το υπόλοιπο της κάρτας; Με την αλλαγή εφόσον είναι ο ίδιος αριθμός όλα είναι όπως πριν, δεν αλλάζουν λεπτά ευρώ κλπ. Για τις επαφές ναι πρέπει να τις μεταφέρεις κάπου, αλλά την sim εκείνη μπορείς να την χρησιμοποιείς και μετά χωρίς δίκτυο μόνο για να βλέπεις τις επαφές. Όχι δεν είναι έτσι αν δεν το πεις μηδενίζεται. Εγώ τους είπα ότι έχω υπόλοιπο 15€ και κάποιες επαφές και δεν θέλω να τα χάσω και μου το κάνανε. Και στην καινούργια κάρτα είχε και τα λεφτά και τις επαφές. 53 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Και δεν σου ειπαν να πληρωσεις? 5€ πλήρωσα
panos- Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, saruman123 είπε Όχι δεν είναι έτσι αν δεν το πεις μηδενίζεται. Εγώ τους είπα ότι έχω υπόλοιπο 15€ και κάποιες επαφές και δεν θέλω να τα χάσω και μου το κάνανε. Και στην καινούργια κάρτα είχε και τα λεφτά και τις επαφές. 5€ πλήρωσα Εγώ πάντως έχω κάνει αρκετές φορές αντικατάσταση λέγοντας απλά ότι θέλω αντικατάσταση και όλα τα λεπτά sms mb κ € ήταν μέσα, ποτέ δεν είχα τέτοιο θέμα.
saruman123 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 17 λεπτά πριν, panos- είπε Εγώ πάντως έχω κάνει αρκετές φορές αντικατάσταση λέγοντας απλά ότι θέλω αντικατάσταση και όλα τα λεπτά sms mb κ € ήταν μέσα, ποτέ δεν είχα τέτοιο θέμα. Είναι να πέσεις σε κανέναν που ξέρει. Μην νομίζεις ότι όλοι ξέρουν ή σε εξυπηρετούν. Εγώ το λέω για να είμαι καλυμμένος
Diskimpex Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Mπορουν να στην κοψουν επιτηδες στις αλυσιδες παροχων, για να πληρωσεις νεα .Οπου εχω ρωτησει σε μικρα σερβις παντως αποφευγουν.Kατι παιζει με τις νανο. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από Diskimpex
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα