Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Που να παω για να κοψω την Sim και να μην χρεωθώ. Επίσης από που να πάρω ανταπτορα micro sim to sim χωρίς να το πληρώσω 3€, όσο το πουλάνε στα public??

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Που να παω για να κοψω την Sim και να μην χρεωθώ. Επίσης από που να πάρω ανταπτορα micro sim to sim χωρίς να το πληρώσω 3€, όσο το πουλάνε στα public??

SIM-to-MicroSIM.jpg

αμα θες Micro sim μπορεις και μονος σου!

Αμα θες να γινει nano sim δν γινεται θα πρεπει να νατικαταστησεις την καρτα σιμ σου!

ανταπτωρα ρωτα σε καποιο μαγαζι που πουλαει αξεσουαρ κινητων η σερβις μηπως τα εχει πιο φθηνα!

Αλλιως θα δωσεις 3 ευρω

• Like 1
Δημοσ.

Την καρτα για να μη χρεωθεις μπορεις να την κοψεις μονος σου!!

Για να αγορασεις ανταπτορα απο ελλαδα εδω: http://www.skroutz.gr/c/587/diafora-aksesouar-kinhton.html?keyphrase=sim+adapter&from=autocompleteκαι απο εξωτερικο εδω: http://www.ebay.com/itm/Nano-SIM-Card-to-Micro-Standard-Adapter-Adaptor-Converter-Set-For-iPhone5-4S-5S-/161388206090?hash=item25937c980a:g:fG4AAOSwq7JT4sZH που απο εξω ειναι πολυ πιο φθυνα γιατι δεν εχει μεταφορικα!!

Δημοσ.

SIM-to-MicroSIM.jpg

αμα θες Micro sim μπορεις και μονος σου!

Αμα θες να γινει nano sim δν γινεται θα πρεπει να νατικαταστησεις την καρτα σιμ σου!

ανταπτωρα ρωτα σε καποιο μαγαζι που πουλαει αξεσουαρ κινητων η σερβις μηπως τα εχει πιο φθηνα!

Αλλιως θα δωσεις 3 ευρω

Επικίνδυνο το βλέπω να την κόψω. Έχω ακούσει οτΙ στον γερμανό κόβουν δωρεαν την καρτα. Ίσχυει??
Δημοσ.

Πηγαινε σε ενα καταστημα του παροχου σου...(εχω κοψει sim σε wind/vodafone/γερμανο ΔΩΡΕΑΝ)

Κατα 99% θα σου πεταξουν την ατακα: "Καλυτερα να βγαλουμε νεα sim γιατι ισως να μην λειτουργει..." (για να παρουν τα 3-5euro) αλλα μπορεις να τους πεις "καλα ας την κοψουμε και αν δεν δουλευει βλεπουμε..."

Σε 4 καρτες που μου εχουν κοψει κατα καιρους δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα...επισης μου εδωσαν και το γυρω-γυρω ως ανταπτορα...

• Like 1
Δημοσ.

γτ επικινδυνο?
Το εχω κανει και στις 2 καρτες μου αμα προσεχεις λιγο και δν κοψεις το μεταλικο (χρυστο τετραγωνακι) θα εισαι οκ!
Αμα στην κοψουν δωρεαν καλως συνηθως ομως σ προμοταρουν να αλλαξεις σιμ για να πληρωσεις!

Δημοσ.

<p>Πηγαινε σε ενα καταστημα του παροχου σου...(εχω κοψει sim σε wind/vodafone/γερμανο ΔΩΡΕΑΝ)</p>

<p>Κατα 99% θα σου πεταξουν την ατακα: "Καλυτερα να βγαλουμε νεα sim γιατι ισως να μην λειτουργει..." (για να παρουν τα 3-5euro) αλλα μπορεις να τους πεις "καλα ας την κοψουμε και αν δεν δουλευει βλεπουμε..."</p>

<p>Σε 4 καρτες που μου εχουν κοψει κατα καιρους δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα...επισης μου εδωσαν και το γυρω-γυρω ως ανταπτορα...</p>

Τοτε το ίδιο θα κανω. Εγώ έχω wind και ελπιζω να μην πληρώσω γιατί δεν είναι και οι καλύτεροι

Δημοσ.

Ναι δεν ειναι επικινδυνο εγω εχω κοψει 5-6 καρτες και καμια δεν ειχε προβλημα, και η δικια μου επειδι ηταν λιγο παλια ηταν λιγο μεγαλητερο το χρυσο που εχει απο κατω, για να τεριαξει επρεπε να την κοψω λιγο παραπανω και εκοψα και λιγο το χρυσο και δουλευευει κανονικα!!

Δημοσ.

Μια χαρά κόβεται η sim και σε nano sim, σε 3-4 που το έχω κάνει δεν είχα κανένα πρόβλημα. Ψαλίδι και την κόβεις, απλα πρεπει να προσέξεις με το μέγεθος

Δημοσ.

Πατε ολοι και αγοραζετε κινητα 200 και 400 ευρω και λυπαστε τα 3 και τα 5 ευρω για τη καρτα sim....Ελλαδαραα...

Ετσι ειναι ο σωστος και κλασσικος ελληναρας εχει κινητο που κοστιζει 400 ευρω και κανει αναπαντητες γιατι δεν εχει λεφτα για καρτα... :-D

Δημοσ.

Πατε ολοι και αγοραζετε κινητα 200 και 400 ευρω και λυπαστε τα 3 και τα 5 ευρω για τη καρτα sim....Ελλαδαραα...

Ετσι ειναι ο σωστος και κλασσικος ελληναρας εχει κινητο που κοστιζει 400 ευρω και κανει αναπαντητες γιατι δεν εχει λεφτα για καρτα... :-D

Δεν είναι ετσι ακριβώς τα πράγματα και ουτε λυπάται κάποιος τα πεντε ευρω, πιστεύω οτι ειναι υποχρέωση της εκάστοτε εταιρείας, δικιά τους ειναι η κάρτα και απο εκει πληρώνονται μη θελουν λοιπον να τους πληρώνουμε και τα δικα του πράγματα προκείμενου να κάνουμε κλήσεις απο το δίκτυο τους, δεν φταιει ο πελατης αν το υλικο τους ξεπεράστηκε απο την τεχνολογία, δεν πρέπει δηλαδη να το υποστηρίξουν?

Εγω πήρα κινητό με επιδότηση απο εταιρεία και επιτόπου ήθελαν και πεντε ευρω για την κάρτα χαχαααα, καλα εγινε της τρελής, την πήρα τσάμπα εννοείται και μου ειπαν και ευχαριστώ

Δημοσ.

Δεν μιλαω για επιδοτηση που πολυ σωστα εεκανες φασαρια...μιλαω για αγορες...απο το ιντερνετ...που οι 9 στους 10 αγοραζουν πλεον τα κινητα τους απο το ιντερνετ..Οι επιδοτισεις πεθαναν..50 ευρω λεει για 24 μηνες συμβολαιο..χαχαχα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...